Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apám neve után Sándor

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy orosz fórumon előkerült egy brutális mennyiségű felhasználó nevet és jelszót tartalmazó, kategórizált breach lista, amelyben többszázezer magyar felhasználó is szerepel. A szuperül összegyűjtött, könyvtárakba rendezett lista egy úgynevezett „kombó”, amelyben sok rendszerből kiszivárgott…..
Apám neve után Sándor 2018.05.09 08:05:55
@óðinn: Nekem írt már a Matarka. Elismerték, sajnálkoztak és kértek, hogy mindenhol, ahol ezt a jelszót használtam, amit náluk, adjak új jelszavakat. Ennyiben korrekt volt a csapat. Arról nemigen írtak, hogy miként tudták ellopni mindezt.
Nem kerül új ember a Heti hetesből dezertált Hernádi Judit helyére. Minden adásban más-más vendég ül majd a székébe, elsőként Váncsa István - írja a Blikk. Ónodi György, a műsor producere szerint Hernádi helyére beül majd Kern András, Kéri László, Ábel Anita(!), és nem…..
Apám neve után Sándor 2012.09.17 11:46:00
@ejszarny: Tudod, csak azt nem értem, miért így érvelsz.

Elugrottam a honlapodra, ahol fantasztikus írásokat találtam tőled.
Az, ahogy itt írsz, szöges ellentéte annak, amit ott olvastam tőled.
Hogy van ez?

Pillangó zacsi nyilván azért választotta ezt a nevet, mert úgy gondolja,hogy ő ezzel tud azonosulni.

Szép napot!
Apám neve után Sándor 2012.09.17 11:51:08
@ejszarny: Legyen így!
Apám neve után Sándor 2012.09.17 18:41:14
@pillangó-herezacskó farostlemezből: Bizonyára igazad van. Az bizonyára feltűnt Neked, hogy a válaszodban - hogy, hogy nem - egyetlen egy trágárság sem került.

Amit akartam, elértem.

Szép estét!
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Apám neve után Sándor 2012.08.05 21:33:58
@mr. Mick: "Bocsi a saját területén legalább olyan jó mint fent említett olimpikonjaink..természetesen nem hibátlan .sőt!! "

Ha annyira jó lenne, mint egy sportoló, aki kijut az olimpiára és ott aranyérmet is nyer, akkor nem egy bulvár reggeli blokkot vezetne egy kereskedelmi rádión. A műsorvezetők, riporterek egy részének van tartása, hogy mit igen és mit nem vállal el. A kereskedelmi rádiózás reggeli szuper gagyijában, a magát tömjénező, "istenes" SMS-eket beolvasó, szinte személyi kultusszal felérő mocsara nem az a szint, az az erkölcsi magasság, ahol egyáltalán súlya lenne bárminek, amit a műsorvezető akár a kutyakakáról mond.

A műsorvezető elfelejtette azokat az éveket és olimpiákat, amikor nem hölgyek, hanem urak hatódtak meg egy-egy világversenyen, amikor magyar sportolók küzdöttek (és nyertek vagy nem nyertek).

Szégyellje magát!
Megérdemelten lett a Hét képe zsuzzzs fotója az Érintés. Gratulálunk! ..
Apám neve után Sándor 2011.04.14 17:32:16
Az újításnak aerodinamikai okai vannak. Az R31-esen nyomozni kell a kipufogót, ami valójában nem is látszik: elrejtve, az oldaldobozok sarkánál van egy kis nyílás, amin a fáradt gáz távozhat, ráadásul nem is teljesen hátra, oldalra is. Légterelőkkel van elbarikádozva, hogy ami…..
Apám neve után Sándor 2011.02.06 12:35:13
@Hlanderx: Szia! Érdekes, amiket írsz és elég kritikus is. Mégis, hitelesebb lenne, amit el akarsz mondani, ha kicsit tagolnád a mondanivalódat, mondjuk egy-egy ponttal, mondat eleji nagybetűvel, stb.
Az elmúlt napok valamelyikén a Facebook oldalon érkezett megosztásként az alábbi három videó, szerintem nagyon megérdemlik az önálló bejegyzést, ráadásul régen volt "Ki a legjobb ... játékos" poszt. A megosztó ezt írta: "Paganini-Liszt La Campanella művét…..
Apám neve után Sándor 2010.10.28 23:44:59
Sziasztok!

Újra meghallgattam kétszer is mindhárom előadót. Kissin esetében a szemem is becsuktam, hogy ne befolyásoljon a mimika, a mozgás. És nem olvastam el, ami eddig beérkezett komment, hogy ne befolyásoljon.

Szívemhez Rubinstein áll a legközelebb, mert az ő játéka a leglégiesebb, legkönnyedebb, és ami számomra a fontos e darabnál, a legromantikusabb. Rubinstein játszik a darabbal, tudja miről szól, tudja, hogy mit akar megmutatni a hallgatóknak. A technika kisujjában van, de előadásában az másodlagos szempont (ha lehet egyáltalán ilyent leírni egy Liszt darabbal kapcsolatban). Az elsődleges a zenemű játékosságának, egymásba fűződő gondolatainak csillogó bemutatása.

Cziffra játéka hihetetlenül precíz és virtuóz (ő a leggyorsabb a kiírt idő szerint is, de nem ez a lényeg). Az ő játéka nekem kicsit száraz. Tökéletes, de száraz.

Kissin játéka egyfajta egzaltált fújtatást, zajosságot mutat. Az egész darabban olyan érzésem van, mintha le akarná rázni magáról a darabot illetve a darab okozta feszültséget magáról. Ez a fajta "gőzmozdony szerű" előre menekülés leginkább a darab befejező részében érhető tetten. Itt - érzésem szerint - olyan erővel és lankadó figyelemmel tör a mű vége felé, hogy - amennyiben nem tisztelném az előadód - azt mondhatnám, összecsapta a végét.

Összegezve: Rubinstein játéka jelentette számomra a legnagyobb élményt.

Tisztelettel: Sándor
Apám neve után Sándor 2010.10.29 11:04:15
@G.I.J.: Szegény Liszt. Se rádió, se TV, se Youtube. Lássuk be, gyakran kerülhetett ilyen helyzetbe, de azok közül is csak néhányat ismerünk, mert nem volt ott éppen a Híradó kamerája. :-)
Értelmetlen postai lopások sorozatunk mai szenvedő alanya Buxy, akinek ajánlott levélben küldött volna egy ismerőse egy kicsi, kereskedelmileg értéktelen, kézzel készült ajándékot. A boríték azonban nagy késéssel, és egy csinos, egyáltalán nem véletlen hasadásnak kinézű…..
Apám neve után Sándor 2010.04.19 13:32:02
@nganaszan: Én azt is el tudom képzelni, hogy a masina görgői szépen kinyomták a sünt a boríték végén.
Apám neve után Sándor 2010.04.19 13:33:51
@Kifordított kacagány: Szia! Akkor nem figyeltem, bocsánat.
Apám neve után Sándor 2010.04.19 13:42:38
@Kifordított kacagány: Lehet. Nem ismerem a gépet sem és a sünit sem.
Visszatérő élményem, hogy a szüpermárséban, amikor avokádót, édesköményt vagy valami hasonlóan 'egzotikus' növényt veszek, akkor a kasszás megkérdezi, hogy ezekből melyik melyik, a sorban mögöttem állók pedig - a bátrabbja - kíváncsiskodnak, hogy vajh mit csinálok én…..
Apám neve után Sándor 2009.12.10 17:32:47
Nagyon kedves kajablog olvasóink, Ti, akik kitartotok mellettünk a gyér kínálat ellenére is, engedjétek meg, hogy megköszönjem egész évi érdeklődéseteket, a kommenteket, a kérdéseket, az ötleteket és visszajelzéseket. Nem árasztottunk el benneteket karácsonyi receptekkel, mert…..
Ez egy nagyon egyszerű kaja, illetve egész kajacsalád, amit mindig az éppen kéznél lévő alapanyagokból lehet összerakni. Darált húsra azért szükség van a húsos változathoz, de vega verzió is létezik - azt majd egy későbbi alkalommal. Nekem most a darált húson kívül…..
Apám neve után Sándor 2009.12.10 17:24:10
@Csuri / Bariildi: Szia!
Ne szerénykedj! Kiváló képek ezek, a nyálam folyik össze. Szia!
Habár volt már a kajablogon töltött tojás, méghozzá Sanyától és egészen eredeti dizájnnal, most leírok egy szuperegyszerű változatot - akármennyire kezdő lennél, ezt meg tudod csinálni! Fél óra. Tojást keményre kell főzni, megpucolni, majd kettőbe vágni. A sárgáját egy…..
Új termék jelent meg a világ és a magyar piacon. Olyan amire mindenképpen oda kell figyelni, hiszen ötvözi a környezetvédelmet és a szépséget. Mindenki szereti ha autója motorkerékpárja olyan lenne kinézetre mintha új lenne. Ehhez ad nagyon egyszerű és kiemelkedő minőségű…..
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
Apám neve után Sándor 2009.11.01 11:25:06
@terry_sanfransisco: Mit szerettél volna ezzel mondani?

Kovács Kati első és utolsó koncepciózus, összeszedett lemezét Szörényi Levente írta. Érdekessége az volt ennek a lemeznek, hogy a szövegét nem Bródy, hanem Adamis Anna írta. Érdems azt is meghallgatnotok.