Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Évi-Evuka

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a hazai gyártású műsorokat nem számítjuk, akkor a magyar tévés piacot Amerika és Törökország sorozatkínálata uralja. Ha a nézettségeket nézzük, akkor pedig az elmúlt öt-hat évben jelentősen átalakult az élmezőny, és ma már szinte csak a török szériák rendelkeznek betonbiztos nézőbázissal. A…..
Évi-Evuka 2018.03.19 19:54:16
A múlt héten írtunk arról, hogy december 4-től kezdve új időpontban, az eddigi 19.30 helyett 18.40-kor kezdődnek majd a Dunán a Végtelen szerelem című török sorozat epizódjai. Akkor úgy tűnt, az átalakuló esti kínálat állandósulni fog. Nemrég azonban kiderült, hogy ez csak "egyheti" alkalom lesz,…..
Márciusban még úgy tűnt, alapjaiban rengeti meg a kormányt, és miniszterek is belebukhatnak, valamint a miniszterelnökig is elér a brókerbotrány, különösen, miután a Tarsoly Csaba vezette Quaestor is becsődölt. A kormány érezte a veszélyt, az ellenzékre próbálta borítani az…..
Évi-Evuka 2015.09.03 10:30:02
Olyan nem lehet, hogy anya beteg. De ha mégis, legalább játsszuk el, mi lehet az oka anya hosszan tartó betegségének. Emma és Micimackó ügynökök akcióban 2014. november 7-e.Vészhívás érkezett az Otthon nevű bolygóról. A hívó: Anya. Az ügynökök a következő vészhívást…..
Paleolit létem újabb szakaszába léptem. Belefogtam a rendszeres sportolásba. A sportolás formájáról és intenzitásáról – ha jól értékelem – viták folynak a paleolit világán belül. Az nem kérdés, hogy a természeti népek sokat sportolnak. Biztosan ők is játszanak, vagyis…..
A Múzeumok éjszakájának programjai már délután elkezdődtek, a városban mindenfelé nyoma van ennek, leginkább talán a közlekedésben, amikor is a Várba menő 16-os busz Deák téri megállójában negyed órát kell várnunk egyre csak szaporodó emberáradatban. Aztán mikor…..
Tabáni István rajongók blogja Ő 2010.08.24 19:24:00
Alsópetényi beszámoló, ezúttal egy picit máskéntŐ még úton van, mikor mi már ezen a festői helyen gyönyörködünk a tájban, mely első látásra szívembe lopta magát. A máskor bizonyára halk tópartot ezúttal emberek népesítik be, hallatja szavát a falu apraja és nagyja. Ha…..
  Este 7 óra körül indultunk el Tabáni István lemezbemutató koncertjére a Syma Csarnokba. A rövid távolságnak köszönhetően hamar odaértünk, így a szakadatlanul zuhogó eső sem szegte kedvünket olyan nagyon… Rendben áthaladva az ellenőrzési pontokon (biztonság, jegy),…..
- Sárospataki beszámoló Borsi Anditól -   István szabadságon volt, Evetke táborban, már-már kezdtem unatkozni. Aztán felajánlottak egy nagyon szép munkát, ami számomra egyben igen nagy kihívást is jelentett. Ehhez el kellett sajátítanom új ismereteket. Egyből megoldódott,…..
- Borsi Andi karcagi beszámolója -   Közeledett az éjfél? Nem tudom. Nem is néztük az órát. István még dedikált, csak azután indulhatott Karcagra. Igy mi sem késhetünk el. Kb. ilyesmik futottak át az agyamon miközben összegyüjtöttem a „pezsgős…..
A Fókusz riportja itt látható: http://www.rtlklub.hu/video/87999 - Miyuki írása - Olvasom, hogy régebben miket írtam ide:   „Voltak többi rajongók is István jelenését várva, de én gondoltam, hiába itt találkoznék Istvánnal, ilyen hangos helyen nem tudok…..
- Miyuki beszámolója -Én évente egyszer színpadon állok. Senki vagyok, de egy tanárként minden novemberben iskolai rendezvényén, amelyet IBS színpadon tartsunk, fellépek többi tanárokkal együtt. Azért tudom, hogy milyen zavaros a reflektorfény ott fönt.Jött a tavasz, Istvánnak…..
Mint filmkockák pörögnek életének pillanatai… 2009. nyár. Tabáni István teremőr egy múzeum értékeire vigyáz. Csendes, nyugodt életet él szüleivel Csepelen. Szabadidejében szívesen énekel és fest. Túl van egy sikertelen „megasztáros” válogatón, és néhány…..
Tápiószelei tudósítónk Móni volt, fogadjátok sok szeretettel írását: 2010. március 6-át írunk. Gyönyörű napsütésre és csípős hideg időre ébredtem aznap. Ez a nap mégis különös melegséggel árasztotta el lelkem, mert már hosszú, reménytelennek tűnő…..
Nagy örömmel teszem közzé egyik rajongótársunk írását, fogadjátok sok szeretettel padrienn sorait: Ha találkoznék IstvánnalSokszor gondolkodtam már azon, hogy ha most találkoznék Tabáni Istvánnal, és beszélgethetnék vele, mondjuk egy nem meghatározott ideig – na jó,…..
Szondyka története: Nos, a történet előzményeként tudni kell, hogy tegnap lent anyósoméknál beszélgettünk Istvánról! Megbeszéltük milyen csodás volt a Gálán, meg ilyenek! Nagyon örültem, mert kezdtem Anyósomon is a rajongás jeleit felfedezni. Egyszer csak férjem…..