Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyeglejo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha nem tudom eldönteni, hogy minden magyarok ősanyja direkt játssza a futóbolondot, vagy gyárilag két keresztes, mint a hüvelygyulladás? Mindenesetre néha úgy beszél, mintha nem az ELTE docense volna, hanem büfé-turul szakos tarisznyarák.Naivitás azt hinni a mai világban, hogy a…..
2008-ban bombaként robbant a hír, hogy Jean Paul Gaultier piacra dobja a férfi sminktermékeit. Az akkoriban nagy közfelháborodást okozó hír, lassan elcsendesült és csak ámulva néztük az alapozók egekbe szökő eladási adatait.Múlt héten amikor a Douglas-ban nézelődtem, egy…..
parkolás blog A rend őrei 3. 2010.03.16 08:12:57
Az alábbi sztori egyben érdekes és elgonolkodtató is... A beküldő javaslatával nem éltem, mert hát azért címben mégsem trágárkodunk és sajnos még örülhet is, hogy csak ennyivel megúszta a dolgot. Le a kalappal, bátor ember.Helló! Ha kirakod a blogba akkor talán lehetne a címe:…..
Az elmúlt években összegyűjtöttem a legfontosabb régi magyar folyami hajós szakkifejezéseket, és olyan, a folyami fahajózáshoz kötődő szavakat, amelyek mára kikoptak nyelvünkből - vagy éppen egészen más értelmet kaptak. Természetesen nem kizárólag ősi magyar szavakról van…..