Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harsanyi.andras (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011.04.16-án immáron harmadszorra kerül megrendezésre a jóhangulatú rendezvény a miksolci mászócsarnokban. Az esti csapatást 3 dj kíséri a lemezjátszók mögül, a 40 (!) boulder kunszt megoldására 4 óra áll a mágusok rendelkezésére. Főszervezőként Bodrogi "Bobby"…..
harsanyi.andras (törölt) 2011.03.01 12:01:59
Avagy: Köszönjük Kis Tamás! És köszönjük a speakernek, a feledhetetlen vicceket és a kiválló okfejtéseket verseny alatt. Köszönjük, hogy a 2 válogatás cd-ről a 2. szám mindig a What is love volt, és köszönjük, hogy az idei mászókalauz kedvezményes áron volt elérhető…..
WhimsicalLL Ingyen Forró Krumpli 2010.02.16 14:00:00
 Ez egy feladatkészítő alkalmazás, ami teljesen ingyenes: hotpot.uvic.ca/   Elsőre talán nem könnyű kezelni, de elég hamar rá lehet jönni, hogy hogy működik. (Hogy-hogy? Működik?!) Ha valakinek kérdése van, szívesen segítek.    Íme, egy saját…..
Kellemes karácsonyi ünnepeket, relaxáltató pihenést a magas.blog minden kedves  olvasójának!A 2009-es év nagyszerűen zárult, hiszen megduplázódott a fővárosi magaskerékpár-tulajdonosok száma. Jövő év elejétől pedig Ivánnal együtt már hatan leszünk!:)Az ünnepek alatt…..