Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aszpirin

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
Belsőség Batáta fölött az ég 2011.04.13 17:42:00
Valójában épkézláb posztot kéne írnom arról, mi történt ma, de aki valaha is szervezett már kiállítást, az nagyjából tudja, mindenki másnak pedig elmondják a képek. Rohanás-pakolás, súlyos, nehéz dolgok cipelése után a standrendezés, ami önmagában felér egy…..
aszpirin 2011.04.14 20:42:38
Ment már 220-szal, de csak görgőkön, szabad ég alatt eddig „csak” 171 a rekordja. Nagy György újabb idényt kezdett, hogy egyszer az amerikai Nagy Sóstóban új kerékpáros sebesség-világrekordot állítson fel. Csütörtökön a szél nem kedvezett, de Vecsés és Üllő…..
A magyarokat az arabkérdés leginkább a benzinár által érinti, de ennél sokkal tanulságosabb, ami odaát történik. Közvetett hatásait majd hosszas átfutással tapasztalja az ország.   Mindenekelőtt nyugi. Az arab forradalmakkal kapcsolatos leggyakoribb félelem, miszerint…..
Beszédes nevű kis településen át vezetett az eddigi legdurvább bicikliutam a Madarasi Hargita 1800m-es csúcsa felé. Ivó, melyről akár egy kocsmát is el lehetne nevezni üdülőfalunak nevezhető, hisz kulcsosház kulcsosház hátán jellemzi. Külön érdekesség a névtábla alatti…..
A Nagy Elszámoltatás elérte a filozófusokat is! Uramisten, már ők is?! Nagyon örvendetes, hogy Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos letúrt a legaljára, de mi nem igazán a filozófus-mutyikra vagyunk kíváncsiak ... semmi más nincs már? 8 hónap alatt a Nagy Elszámoltatás…..
Méghozzá a tegnap kezdődő Web 2.0 konferencián, ahol maga Eric Schmidt mondta el, hogy igen, a készülék létezik és köszöni jól van, azonban ennél többet nem volt hajlandó elárulni róla. Elmondta még, hogy a Gingerbread (Android 2.3) az elkövetkező hetekben érkezhet. Ezzel…..
Márciusi állásfoglalása nyomán beadvánnyal fordult az Alkotmánybírósághoz a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa, amelyben indítványozta Páty Község Önkormányzatának egy 2006-os rendelettel elfogadott szabályozási terve, a hatályos településszerkezeti tervet…..
A 2006-os rendőri túlkapások ügyében hívtak megint az mtv Ma Reggel című műsorába. Mivel ezügyben tényfeltáróként már sokat szerepeltem, arra gondoltam hogy dobjuk fel a műsort egy akkor és ott oszlató mesterlövésszel, és a gumigolyós karhatalmi ámokfutás egyik…..
A Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya ismeretlen tettes ellen nyomozást indított különösen jelentős csalás gyanúja miatt Pátyon. Első körben bekérték a február 22-i képviselőtestületi ülés jegyzőkönyvét, az ott elfogadott szabályozási terv…..
aszpirin 2010.04.24 17:54:04
@Patyimutyi: Ne legyenek illúzióitok, már volt egy oknyomozó, akit félreállítottak, mert mindenkinek útban volt. Nem Gyurcsány, nem Horn, nem Antall, és nem Boross, mondta (pedig bármelyikük mondhatta volna), hogy "takarítsátok el ezt a szemetet". Azóta nincs olajbizottság, nincs olajügy.
aszpirin 2010.04.25 07:51:07
@bodoky: Akire én gondolok, ő képviselő volt, tőle hallottam a sztorit.
Lehet, hogy a mostani politikai fordulat megnehezíti a dolgodat, dolgunkat.
Mindegy, vigyázz magadra, szurkolunk Pátyról, és ha kell segítünk!
aszpirin 2010.04.26 07:05:03
Tollner József tanárt, a pátyi önkormányzat képviselőjét, aki faluja sorsát szívén viselve becsületesen küzd a pátyi ingatlanpanama ellen, nemrég kampányszerűen rágalmazni kezdte a pátyi ingatlanmaffia hazugságokat terjesztő névtelen szórólapok bevetésével. Minden jó…..
bodoky No Man Left Behind 2010.04.08 14:16:00
Megint hypothetical, megint kiemelem. Hypo for president :) Családján keresztül támadják Tollner JózsefetA napokban "ismeretlenek" alaptalan és hazug, rágalmazó szórólapotkezdtek el terjeszteni Tollner József pátyi képviselőről.A szórólapban Tollner képviselőt…..
aszpirin 2010.04.08 18:52:53
Kedves Józsi!

Nagyjából akkora a döbbent csend, mint a testületin, ahol megkérdezted, hogy „miért”.

Szerintem tavaly nyáron kezdtük el tanulni a demokráciát itt Pátyon. Én biztos. Akkor derült ki, hogy be szabad menni egy önkormányzati ülésre, mert húsz éve eszembe sem jutott. Miért is jutott volna?
Július lehetett, nem sokkal azután, hogy K. Endre összerántott a Forrási térre egy tájékoztatót a zajvédő fal színének kiválasztása ügyében. Az első szeánszra nagyjából harmincan mentünk el, értetlenül hallgattuk az „elkerülés” szinonimáit Endrétől, aki a leendő forgalommal leginkább sújtott utcában lakik. A második alkalommal még kevesebben voltunk.
Aztán elmentünk páran a Testület ülésére. Ha jól emlékszem ott Te voltál az egyetlen, aki egyértelműen megkérdőjelezted a lakossági tájékoztatás hiányát, nyomvonalat. Sok minden mást nem tudtál megkérdezni, hiszen az kiderült, hogy addig előtted is titokban tartották a részleteket. Közönséges, ordenáré stílusban oktattak ki, nekem döbbenetes volt ez a hang a falu első emberei közt. Aztán elutaztunk Erdélybe, és útközben felhívtalak, hogy megköszönjem azt, hogy kiállsz értünk, bemész a terráriumba, mint egy másodosztályú reality show-ban, és marnak, harapnak, csípnek a kilóra megvett terráriumba való k és Te bírod, majd mosolyogva kijössz. Csak itt neked nem a lé a tét, hanem a lét. És egy hét múlva megint belemész.
Szóval fölhívtalak, és Te nagyon megköszönted. No ez jutott eszembe a csendről.
Meg az, hogy a Miltonnak mindenre, mindenkire volt figyelme, kedvessége, pénze: Orbánra, Ujhelyire, sajtóra, egész testületekre, testüregekre, mezekre, mezőkre, valahogy Rád, és most már Rátok nem.
Még mindig köszönöm!
aszpirin 2010.04.08 20:44:10
@Pszt!: Annyival kiegészíteném Dzsoll válaszát, hogy nem maradna hely golfpályának. Amúgy pedig a projekt ellenzőinek többsége a jelenleg érvényes golfpályás szabályozási tervet elfogadja, erről szólt a népszavazás is.
A nagyobbítást, lakásszám-többszörözés, ami nem kívánatos. 7-8000 ember nem szokott golfpályán lakni, azt máshogy hívják...
Viktor meg nem jó példa :-)), pont érintett, úgy tűnik ezért kussol a fideszes sajtómaffia az ügyről.
A pátyi képviselő-testület hétfőn elfogadta a golf-projekt beruházójával, a Grupo Miltonnal kötendő településrendezési szerződést, valamint a jelzálogra vonatkozó kitételeket...
aszpirin 2010.03.31 06:49:19
@főkút: Sajnos a legközelebbi fórum Táton (35km) volt, ahol Kövér Laci volt a hívónév. Sajnos utólag tudtam meg, hogy Bayer is ott volt, így elmentem volna :-(((
bodoky Levelet kaptam lájf 2010.03.15 22:13:00
From: Mervó József <mervo.jozsef@grupomilton.hu> Date: 2010/3/15 Subject: balatonring angyalai zene + logo To: Tamas Bodoky <bodoky@gmail.com>     ..
aszpirin 2010.03.16 07:10:22
Egy blogon található meghallgatható formában Suchmann Tamással, a Balatonring ügyben illetékes elvtárssal készült telefoninterjú. Igazi gyöngyszem, nem szabad kihagyni. :) Szegény jó Suchmann, felhúzta az orrát, ő nem akar stigmatizált projektet vezetni. Szegény, becsületes,…..
Hypotheticalfriend remek kommentjét önálló posztnak kiemelem ide. A szerző a blog.hu felhasználója. "Orbán és Gyurcsány felosztották maguk közt az országot, és csak a tévében játsszák az öriharit a hülyére vett rabszolgáknak, hogy közben elvehessék az…..
aszpirin 2010.03.11 14:29:41
@Vfair: A civilek is megtették, (lásd a kettővel felettem lévő belinkelésemet), de ha egy Pörzsét, Célpontot, MagyarEgyet elhallgattat a Nagy Koala, akkor ne legyenek illúzióink!
Ártatlan, dolgos, családfenntartó rosszhumorbloggerként vissza kell utasítanom azt a vizuális és főleg mentális agressziót, amit Cseregle követett el, amikor elküldte a fenti képet, a következő szöveggel:A neten épp Robin Hood-ról szóló angoltudósos cikket olvastam és jutott…..
aszpirin 2010.03.11 14:59:27
@APImásik: Szerintem körül van metélve fotosoppal a hód, vagy milyen a farka vége?
Piroslap Bayerre berágott a Jobbik 2010.03.08 10:10:00
Jobbikos össztűz zúdult Bayer Zsoltra, aki múlt héten – a Fidesz ellenkampányának keretében – a Magyar Hírlapban megjelent publicisztikájával vette le a keresztvizet a radikális pártról. Már abból a cikkből is kitűnt, nehéz azokkal vitatkozni, akik azt állítják,…..
bodoky Vendég voltam a Tilosban 2010.03.01 11:53:00
Én voltam a ma reggeli vendég a Tilos Rádió 7térítő című műsorában. Az adást itt lehet meghallgatni. 6:40-től kezdődik a beszélgetés...
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
aszpirin 2010.02.22 15:34:24
@burian: Ne mond már, hogy nyomorultak, ezek egytől-egyig megvett sunyi tetvek. Ma pl. nyugdíjasokkal megpróbálták föltölteni a tanácstermet, de befért azért mindenki (Ma MTV 17:15).
Ha nyáron nem kapcsolunk, ezek a "képviselők" már tavaly mindent aláírnak-eladnak. Szerintem 5-10 év nekik fejenként.
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
aszpirin 2010.02.11 11:21:31
 Azért van remény. Vannak politikusok, akik hajlandók kockázatos, de fontos témákban normálisan beszélni. Miután mindig sajnálkozom azon, ha a politikusok nyilvánvalóan értelmetlen populista hülyeségekkel tömik egymás és a választók fejét, ezért ez alkalommal inkább…..