Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scouser

64 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Nekem nem. Erre a következtetésre jutottam, miután elkértem az iStyle-tól a létező legerősebb MacBook Prót, a 2,2 gigahertzes, négymagos Core i7-es processzorral, 4 gigabájt memóriával és AMD Radeon HD 6750M-mel szerelt szörnyet.Elvégeztem persze a szokásos teszteket is, és hát az…..
Tegnap jött meg a frissítés, ami egy rakás hibát javított, azóta elvileg gyorsabbak, stabilabbak a Macek, különös tekintettel azokra a MacBook Prókra, amiket idén mutattak be: jellemző, hogy az új gépek nem illeszkednek tökéletesen a szoftverkörnyezetbe, főleg, ha ennyi, korábban…..
A Lionhoz a Snow Leopard update-jein át vezet az út, most éppen a hetedik verziója jelent meg hatos Mac OS 10-nek. Szóval a 10.6.7.A frissítés egy rendesen karbantartott új gépen 389,3 megabájt és azt leginkább a 2011-es MacBook Prókhoz ajánlják. Aki frissíti, annak stabilabb,…..
Itt az ideje az oly soká húzott-halasztott könnyes búcsúnak: ezekkel a sorokkal zárom a blog kapuit. Szeretném megköszönni minden olvasómnak, hogy megszentelt bizalmával, a kommenteket, kritikákat, jó szót és azt, hogy volt. Jómagam nagyon élveztem ezt a kicsivel több, mint fél…..
A ma délután Anfielden megrendezésre kerülő Liverpool - Blackpool találkozó feladata az lenne, hogy ne okozzon meglepetést. A forgatókönyv nagyjából annyi, hogy az áldozati bárány szerepében tündöklő s kényszerűen elbukó Seasiderek beszorulnak tizenhatosuk…..
A 2-2-es eredménnyel végződő Liverpool - Sunderland találkozót egyedül az utolsó fél óráért volt érdemes megnézni - no meg Stuart Atwell Kuyt érdekes góljáért. Az ezen a két halmazon kívül történt események továbbra is megyekettő-szintű koncepcióbőséget hoztak,…..
Ahogy megyünk bele a 2010-es és 2011-es év Premier League idényébe, úgy válik egyre nehezebbé ajánlót írnom egy Liverpool találkozóhoz. Senkinek sem ajánlunk jószívvel archív Budapest TV felvételt, de - lassan kezdünk ott tartani, hogy - a vörösök…..
Valahol ez a szép ebben a párosításban: legyenek akármilyen formában is a csapatok - és itt a formát történelmi távlatban is érthetjük - ez a két mérkőzés marad mindörökké a Premier League legparázsabb harca; sehol nincs akkora ereje a tradíciónak, a múltba nyúló…..
Legvéresebb rémálmaim válnának valóra, ha erre itt most pénzt kéne tennem: talán nincs még egy olyan párosítás, aminek kimenetelét ennyire nehéz lenne megjósolni. Mégis, egy naugyét elválallnék kockázatként ma a Liverpool győzelmére.Where Carragher happensDe még…..
Újabb ötnapos kényszerpiheNőt vagyok kénytelen kivenni, ezúttal a festői Tata városába látogatok, friss egyetemem gólyatáborába. Az, hogy hazatérve folytatom-e a blogot már egy másik döntéS, de még mielőtt az aggódók ráncolnák homlokukat, a kárörvendőek elmosolyodnának,…..
Nos, különösebben nem részletezném, milyen érzelmeket váltott ki belőlem a hétfői mérkőzés, a szemfülesebbek találhatnak pár roppant trágár hozzászólást, amelyekben Lucas teljesítményét ecseteltem, és erőteljes szavakkal bíztattam Roy Hodgsont a mihamarabbi cserére.A…..
Talán nem is a két csapat egymáshoz viszonyított állását, sokkal inkább a Liverpool őszét határozhatja meg az este kilenctől kezdődő találkozó, mely remélhetőleg izgalmasabbra sikeredik fél évvel ezelőtti felvonásához képest. A nagy kérdés az, vajon sikerül-e Roy…..
Habár lelkünk még mindig Dél-Afrika stadionjait járja, és testünk többi része sem jut messzebb egy vízpartnál, de szellemünk is legfeljebb csak az Anfield gyepszőnyegéig merészkedik, azért nem árt, ha vigyázó szemünket olykor-olykor a szomszéd vígan…..
Scouser 2010.08.20 13:13:02
@danesdzsu2: azért gondolom nem ujjongtál, mikor lerabolták a Spurs-t.:)
A Liverpool megítélése talán annyiban árnyalandó, hogy elég egy kétarcú klubról van szó: habár mindig a top four körül legyeskedett, nemegyszer a csodának volt köszönhető, hogy bent maradt. A Bl-győzelem sem volt egyéb, mint egy fanatikus keret szerencse-sorozata (persze itt is igaz a mondás, segíts magadon, az Isten is megsegít), vagy említhetem a 08/09-es szezont. Abban az évben a Liverpool kivételesen szerencsés találkozók tömkelegét produkálta. Azért mondom el mindezt, mert az ugyan igaz, hogy a Pool többet költhetett egy átlagos PL klubnál, a top three-hez képest így is le volt maradva. Arról nem is beszélve, hogy csalóka a megvett és eladott játékosok számából kiindulni, mivel mi sem volt jellemzőbb Rafára, mint hogy borzasztóan középszerű játékosokból próbált sokat venni, majd bukásuk után eladni.

Teljes rálátásom persze nekem sincs a pénzforgalmukra, de egyfelől olcsó játékosokról, másfelől borzasztó mismanagementről beszélhetünk a Liverpool esetén.

Ja és ne feledjük, hogy a fene nagy idézőjeles költekezés hova vezetett: 350 millió font adósság = 117,25 milliárd forint
Talán nem túlzok, ha azt állítom, soha ilyen nagy esélyekkel nem vágott még neki a Liverpool egy Premier League szezonnak. Ha szépen sorjában kielemezzük a tavalyi év, de továbblépve a klub korábbi hibáit is, azt mondhatjuk, nem egy probléma megoldódott egy olyan nyáron, mely…..
A már eddig is látványos semmittevésemet megfejelem egy két hetes teljes leállással. Vár rám Toszkána.:)Ha visszatértem lesz itt minden, mi szem szájnak ingere: Szomszédok sorozatom második részében új, míg harmadik részében régi ellenfeleinket veszem majd górcső alá, míg…..
Tegnap döbbenettel értesült róla a világ Gundi pajtás szájából, hogy Jesus Navast leigazolta a Liverpool. Nos a hírben annyi igazság van, mint egy átlagos The Sun címlapban, szóval - sajnos bármennyire is szomorú -, a spanyol véletlenül sem igazolt a…..
Haladni kell a korral, immáron Facebookon is nyomon követhetitek a blogot! A You'llNeverWalkAlone.blog.hu-t egyfelől a blogon található bejegyzések ajánlására, másfelől apróbb hírek, videók és egyéb tartalmak megosztására szánom.Csatlakozzatok minél többen!..
Undorító, gyomorforgató, már-már etikátlan hallgatásba burkolóztam az elmúlt hetekben, melyet én magam is roppant mód szégyellek. Leérettségiztem, Balatonon voltam, lényeg a lényeg - nincs mentségem - lusta voltam. Igazából egy másik szempontként az is felmerülhet,…..
Kövezzetek meg, de ez állati jól néz ki. Ha másért nem, a mezekért megéri majd nézni a meccseket (egy nagy szart, nekem játszanak rendesebben, mint tavaly)! ..
"It is very sad for me to announce that I will no longer be manager of Liverpool FC," Benitez said in a statement."I would like to thank all of the staff and players for their efforts."I'll always keep in my heart the good times I've had here, the strong and loyal support of the…..