Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brazso

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokakat érdekel manapság a kérdés, és a 3 millió pénzügyi analfabéta országában, azt látom, hogy a kérdés súlyához mérten gyakorlatilag a média hanyagolja ezen kérdés boncolgatását. Értem én hogy a RTL-en inkább Benkő faszával kell foglalkozni, a TV2-n meg Tolvai Renáta…..
A tegnapi kormánybejelentés után megtudtam, hogy a kormány elképzelései szerint 14 év munkaviszony után nem fogok állami nyugdíjat kapni, amennyiben megtartom magánnyugdíjpénztári tagságom. A nyugdíj korhatárig még van úgy 25 évem, de a további munkával töltött éveim már…..
IDDQD Heti retro: Boulder Dash 2010.09.16 15:00:00
Ma végre begördül a Boulder Dash a retrorovatba – ideje volt, már három hete vártok erre. Az első emlék, ami beugrik nekem róla, hogy C64-en megvolt a program, rongyosra játszottam. Aztán egy nap jött a játékdealerem és a zsírúj stuffok között hozott egy érdekes címűt:…..
Indafilm blog Hibabejelentő 2009.11.11 18:34:00
Drága néző és reménybeli néző! Jó sok álmatlan óránk ment rá, hogy az Indavideó Film minél egyszerűbben és megbízhatóbban működjön. Mivel azonban a számítástechnika ingoványos terület, az ember pedig gyarló, lehet, hogy egyes felhasználóknál gondok adódnak.…..
brazso 2010.01.26 23:52:28
@pnc: icedsl.hu, Budapest, II. kerület. Érdeklődjek a szolgáltatómnál?