Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parázsdarász (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Korrupció 2010.03.15 03:15:00
A korrupció a jelenkor fejlett emberi társadalmának ópiuma. Csodás egy jelenség, hisz mind a gecigazdagok, mind a csóró tömegek megengedhetik maguknak, bár azért ne essünk túlzásokba, nyilván nem ugyanolyan mértékben. A korrupció kapcsán elengedhetetlen, hogy ne említsük meg…..
parázsdarász (törölt) 2010.03.16 03:03:58
 Nem kis vihart kavart néhány hete az a hír, miszerint Dzsudzsák Balázs a Fidesz kampányarca lesz. A magyar sajtó egy részének állapotát jelzi, hogy ebből persze így szinte semmi nem volt már eredetileg sem igaz: szó sem volt „kampányarcról”, mindössze a sportot…..
Burzsuj Így csajozik egy burzsuj! 2010.02.14 11:00:00
Még egy vérbeli burzsujnak sincs pénzeszsák a szíve helyén, még akkor sem, ha amúgy mindenhol máshol csak az van. Neki is vannak érzései, vagy ha más nem, legalább egy hölgy, akit okvetlenül le akar venni a lábáról Valentin napon. Szeretne jó benyomást kelteni, ezért bérel…..
parázsdarász (törölt) 2010.02.15 02:10:32
@fikamatyi:
Egy értelmes hozzászóló! :-)

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:
Egyetértek.

@Dövan:
Te beteg vagy!

@átlátó:
Változtass nevet, köcsög!
Ha mindarra szarsz, amiről írtál, mi a jó kurva anyádat keresel itt?
Orvos látott?
Kigondoltam Szeretet 2010.02.09 18:56:00
Mai rohanó világunkban alig jut időnk megállni egy-egy pillanatra, és üdvözölni ismerőseinket az utcán, vagy a postán, ha esetleg ott futunk össze, kezet rázni velük, megkérdezni őket, hogy vannak otthon a rosszcsontok, édes mama daganata. A hétköznapok szadista tempója pontról…..
parázsdarász (törölt) 2010.02.11 03:18:58
@Nyunyóka:

Lényegtelen...
Nyunyóka!
Mindegy, hogy mit, mivel főzöl!
Köcsög/Kurva maradsz mindenképpen,
ahogy tanultad Apádtól-Anyádtól...
Volt ilyen?
Baszd meg, Te köcsög, faszszopó geci,
szerencsétlen senkiházi!

Egyébként Anyádat tedd telibe,
Te, beteg, szánalmnas!
 Bocs a betűhibáért, nem ószeres: -óvszeres...!       ..
Hogy túlságosan ne kényelmesedjetek el, mindaddig, amíg az általatok megszavazott meteós poszt el nem készül, egy újabb vitaanyagot szeretnék a rendelkezésetekre bocsátani, melynek előzményeit egy másik blogból másolom át. A vita központi témája (amit odaát csak egy rövid…..
Anus Pannonius ma egy méretes idegen tollal ékeskedik (ő is csak olvasta a történetet), de a sztori olyan jó, hogy ezúttal kivételt teszek, s másodközlés gyanánt betördelem. Ha az eredeti szerző jelentkezik, természetesen megemlékezünk róla is. Sajnos nem találtam meg…..
Politikai elemző vagyok, ezért – bár hiszek abban, hogy előbb-utóbb valamilyen ingatlan alapú adózásra szükség lesz majd Magyarországon – az Alkotmánybíróság mai döntése után nem bonyolódnék bele sem filozófiai, sem közgazdasági fejtegetésekbe. Egyszerűen és…..
parázsdarász (törölt) 2010.01.26 21:50:24
@Don_Pipita:

Szerintem nem.
Bár egyértelműen az APEH honlapján sem derül ki, de az én értelmezésem szerint az ingatlanadó mértéke a tulajdonosok számától függött volna.
Tehát: 70.000.000/5 nem esett volna bele.
Ha rosszul tudom, én is várom a helyesbítést.
Köszönöm.