Regisztráció Blogot indítok
Adatok
high level

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      A minap eszembe jutott az egyik párt. Úgy hívják (hívták?), hogy Szabad Demokraták Szövetsége. Egykoron a magyar liberalizmus zászlóvivője volt, most pedig az utolsókat rúgja (lásd a Demszky-ig érő BKV-hullámokat). Konrad Lorenz híres…..
high level 2010.02.11 19:52:30
@Fedor: Vagy talán az MSZP akkor kommunista elveket vallott?

Húha, lendületben a szürke állomány! Vajon a náci vezérek és végrwehajtók náci elveket vallottak-e még 1949-ben? Vajon a nácizmus visszahozatalát akarták-e?

Abban meg teljesen ellentmondasz önamgadban, miszerint egynek azt állítod, hogy a maszop nem hordoz magában semmi kivetnivalót, de a nyugat meg pont azért akarta a koaliciót, mert ők meg pont az ellenkezőjét gondolták a maszopról.
Azt meg már ismerjüka a ballibsiktől, hogy amit a nyugat mond, azt kell csinálni.
high level 2010.02.11 20:30:42
@Fedor: Na akkor sorold fel ide nekem hogy mi mennyi különbség van a nácik meg a komcsik között a totalitarius rendszer, az emberi jogoktól való megfosztás, a gazdasági sikerek, a szuverén államiság és még sorolhatnám, hogy mi minden kérdésben. Ne ijedj meg, de a nácik sok kategóriában toronymagasn jobbak voltak a komcsiknál. A nácik pl. nem az egész nemzetük ellen harcoltak, hanem csak a nemzetidegennek mondottak ellen. Ellenben a komcsik az egész nemzet ellen harcoltak.

Azzal meg ne gyere, hogy a komcsik aludtak egyet, aztán már másnap nem is voltak komcsik. Aljas, korrupt pártaparcsikok felvették a kényszerdemokrata státuszt, aztán hogy mit műveltek megint, azt megláthattuk az elmúlt nyolc évben is.
Majd ha a komcsik leülték volna a börötnbüntetésüket az országrontó tetteikétt, akkor mondanák, hogy jogilag új lappal kezdhetik az ékletüket.
Erkölcsileg viszont sose tudják elmondani.

S nem ülték le a jól megérdemelt büntetésüket, hanem helyette az országot ültették le megint egy párszor. És a szóbanforgó megélhetési libsik meg ezekkel paktálnak le 1994 óta. Lúzerek!
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
high level 2010.01.28 20:54:45
@Nadine: hehe, te reywasppal meg csak egy lúzer vagy. Ma lovagoltok azon amit már tegnap kijavitottam 2 perc után. Szánalmas frusztráltak.
Na majd akkor szóljatok, ha a nagy tudású bálványaitok is képesek lesznek stadionokat megtölteni a koncertjieken mint pl Ákos. Addig is maradjon meg nektek a jó magyar szokás: fúrjátok csak a sikeresebbeket kis lúzik.
high level 2010.01.29 15:41:55
@Nadine: na még egy hehe nektek: Ákost én csak példaként emliettem meg, mire te meg az árnyékod itt tematizáltátok öt. Hát ezt kellett volna beazonositanod te nagy tudású, nem engem.

Ami meg a tudást illeti, tájékoztatlak róla, hogy hiába aktivizálod itt magad minden kenyérmorzsa hozzászólnivalóra a blogod népeszrüsitése végett, a kutya nem fog rád kattanni. Tudod miért? Mert noname blogozókból van milliónyi, s erre még annyi igény sincs, mint egy-egy 3. vonalbeli humorista másfél percére. Igy tehát csak az idödet pocsékolod a blog szöszmötöléssél. Nem vagy mérvadó, nem vagy karakteres, nem tettél még le semmit az asztalra, igy a kutya nem fogja a szabad idejét a te irományaiddal elvesztegetni.