Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stinging_nettle (törölt)

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba LOL: DJ DUNDI 2010.10.01 14:39:00
"Azért azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy azért, mert Voksán Virág vagy Metzker Viktória kijelenti, hogy nem szabad felhígítani a [DJ] szakmát, én majd abbahagyom."Forrás Velvet ..
örömlány Nőtípusok 2010.08.29 08:29:00
Tipizálunk. Szeretünk tipizálni, mindig, mindent és mindenkit. Férfiakat és nőket is. A szexualitáshoz fűződő viszonyulásuk szerint is. Az egyes szexuális nőtípusoknak sajátos a gondolkodásmódjuk a szexről. Te vajon  hová sorolnád magad? És a nőismerőseidet?…..
Tamás tombol, mert a feleségét rábeszélte egy T-s ügynök, hogy mondják le a régi előfizetésüket és váltsanak új díjcsomagra. Tamás nem tudta, hogy csak a csomagot kéne átköttetnie, hanem az ügynök javaslata szerint szerződést dontott, így persze megszívta, és egy időre…..
stinging_nettle (törölt) 2010.02.09 06:40:38
@Megdobbent: ostoba vagy .. az üzletkötő azért megy oda, hogy pénzt keressen. ÉS mivel pénzt keresni megy oda, próbál nem átverni, mert akkor legközelebb nem fogod megbízni semmilyen ügyintézéssel. És akkor nincs ám jutalék. A baj az, hogy sokak szerint az üzletkötő maga a T .. holott ők csak elmondják, hogy mit lehet, elmennek hozzád a szerződéssel, és ott még egyszer elmondják, hogy mit lehet, majd a kész szerződést rögzítik (kvázi leadják a t-nek) és onnantól a T dolgozik ... ő késik, ő nem kapcsol be ..
stinging_nettle (törölt) 2010.02.09 20:25:06
ok. pár "bölcselet" nem mondtam, és soha nem is mondom, hogy mindegyikük becsülettel dolgozik, épp eleget szívunk azok miatt, akik szarnak az egészre. De a normális üzletkötő foglalkozni fog az ügyféllel utána is, mert bármilyen furcsa ebből van pénze. az iptv marha jó példa. Párom kap egy listát egyenesen a T-től, hogy itt mehet az iptv. Kimegy, napokat, heteket mászkál, megköt X szerződést. Aztán amikor rögzíti a szerződéseket, a T szól, hogy bocs, ott mégsem megy. Namost .. végeztél már úgy munkát, hogy a munkáltatót megbíz, megcsinálod (mert ott voltál, elmondtad, aláírta) aztán a a munkáltató hibájából (trehányan megcsinált lista .. rossz címek) nem kapsz az egészért egy vasat sem, mert ott nem is lehet. ... és itt az ü.k. nem hibázott.
Jah .. és ha sorba kell állni az ügyfélszolgálaton, akkor abból is poszt lesz úgyis .. ergo tök mindegy .. :) a fullajtár meg erős kicsit, de sebaj, nyilván a te munkád sokkal fontosabb. A rokon, barát meg egyebekkel kapcsolatban annyit, hogy elég sok képzésük van, de tényleg van, aki nem veszi komolyan, és azok miatt szívnak azok, akik normálisan dolgoznának.
EÖ: soha nem mondtam, hogy nincsenek barmok köztük. Vannak. De általában ezek záros időn belül kihullanak, mert nem lesz visszajáró ügyfelük. A területeik aránylag jól el vannak osztva, és nem köthetnek összevissza. Ha meg az ü.k. hibázik, akkor lehet hívni, és kérjétek meg, hogy adja meg a vezetője (ernyődelaer) számát, email címét. Neki el lehet mondani, írni a problémát, és meg fogja oldani, mert az ernyő sokkal jobban függ az ügyfelektől, és ha sok a hiba, akkor a T őt fogja előszedni.
higyjétek el, hogy nem okoskodni jöttem, páromnak is voltak hibái, elszólásai, de nyűgöket mindig tudtuk intézni, és soha nem lett ügyfél megkárosítva.
Salapapa: HA mondasz várost, akkor utána tudok nézni, hogy mit lehet nálatok csinálni. (nem vagyok ü.k. .. )
BtheBest Happy B-day Craig! 2010.02.06 09:00:00
A mai nappal van születésnapja az egyik nagyon közeli spanunknak, akinek ezúton is kívánok sikereket és boldogságot! És ebből az alkalomból egy szenzációs buli lesz este a tiszteletére. Gondoltam érdekes lehet nektek is, hogy hogy fog kinézni egy ilyen buli, aztán legfeljebb ti is…..
BtheBest Hazi allatok 2010.02.02 08:15:00
 Latom hogy a lovak amikor szoba kerultek akkor nagyon sok embert erdekeltek vagy legalabbis beszeltek rola! Eppen ezert gondoltam hogy irok most arrol milyen hazi allatokat kell tartani ahhoz hogy igazan teljessegeben azt lehessen mondani h mennyire cool arcok vagyunk!! Elosszor is ott…..
stinging_nettle (törölt) 2010.02.06 02:31:13
NNah. Rövid szünet után ismét itt. Remélem, örültök.

Kezdjük ..
A helyesírási hibákkal kapcsolatban, csak annyit, hogy .. iskolázatlan, tanulatlan, primitív buta emberek írnak ennyire pocsék helyesírással, mint ennek a bejegyzésnek a szerzője. És lehetsz kisbarátom akármilyen kúúl, attól még primitív maradsz. A fogalmazásod idegesítően buta, a témával való kapcsolatod meg valahol a nulla alatt van.
Már megint egy olyan téma, amihez semmi közöd nincs. Nem értesz hozzá, fogalmad sincs, hogy mit beszélsz.
1. Kutyát nem divatból veszel, hanem mert kell. Őrizni, szeretgetni, társnak, mindegy. Ha divatból vetted, akkor kérlek, ajándékozd oda valakinek, mert sokkal jobb lesz neki.
2. A kutya életkora és a héttel számolás egy marhaság. Nagytestű fajtatiszta kutyáknál pl sokkal rövidebb ideig élnek, mint az apró kis keverékek. És ez tény. Felesleges is ezzel vitázni.
3. A kutyád, ha csak marhahúst kap, akkor egy marha vagy, mert egy halom vitaminra van szüksége, és rengeteg olyan táplálékra, amire egy embernek is (csak húst eszel ?  ) nem azt mondom, hogy moslék kell neki, azt se, hogy répatorta, de igenis ugyanúgy igényli a változatos étrendet, mint bárki.
4. hormont ne adj neki. Nem kell. A kutya értelmes állat, nem annyira ostoba, mint az ember, és nem versenyez a szomszéd kutyával, hogy kinek faszább a quadricepsz-sze. hidd el .. kicsit se érdekli. Ha hormont adsz neki, akkor igenis hamarabb elpusztul. Ez meg lássuk be .. szándékos állatkínzásra való buzdítás.
5. A képen látható szarrá photoshopolt láthatóan beteg állat kicsit sincs szépen felépítve. Ez egy beteg gazda nagyon beteg kutyája. Csak az emberek gyúrnak feleslegesen … gusztustalanul … és határtalanul. Ez a kutya áldozat, nem egy szépen felépített kutya.
6. Autós –motoros séta ? FUSS VELE BAKKER!! Állítkínzás második alkalommal! Nem egy nem két gazdától sikerült már hivatallal elszedetnünk a kutyát, amiért ilyet csinált.
7. Erik lektorálásáért gratulálok.
stinging_nettle (törölt) 2010.02.06 16:23:41
@DannyDiamond: Hogy hogy mit ?? Te tényleg ennyire idióta vagy ?? basszus .. 1. megcsinálsz egy postot, akármilyen szövegszerkesztővel, és képzeld PIROSSAL aláhúzza a marhaságokat. Már az jelentősen javítana az egészen.
2. Ha már sokadik ember mondja, hogy a kép, amit kitettél szerencsétlen állatról, az egy BETEG állatot mutat be (elsőre azt hittem, hogy photoshop, de elolvastam azt a cikket, amit valaki linkelt), akkor ismerd el, és kész, senki nem fog harapni, benézted, van ilyen ...
3. Ha már egyértelműen állatkínzásra bíztatsz embereket, legalább valahogy próbáld meg kimagyarázni, mert elásod magad.
Vagy szerinted a motor, vagy autó mellett futtatás és a hormon adagolás, az jó??? Mit jó .. szükséges ???
Hogy mit javíts ??? Tanulj meg fogalmazni .. ha nem tudsz, mert szűkös az iq kereted, akkor kérj meg valakit. EGy kavics jobban fogalmaz.

Csak úgy néhány apróság (tudom, nincs ékezeted, mert vagány amerikai notid van, mindenesetre, ha nem értesz a gépedhez, akkor ne villogj ... a billentyűzet beállítás marhára nem függ attól, hogy honnét van a géped ) :

Elősször : először
Mindeggy : mindegy
Lessz : lesz
Álat : Állat
Ehez : ehhez
egyenlőre : egyelőre
kissebb : kisebb
nállam : nálam
eggyet : egyet ...

Ezek nem stílus, vagy billentyűzet kérdések. Ezt emberi butaság, és nem hiszem el, hogy miért nem lehet ezt elfogadni. Bár a media hack-be ez is belefér.
Subba RIP J.D. Salinger... 2010.01.29 22:34:00
           Scurbs = Dokik, a főszereplőt hívják J.D.-nek (thx)...
stinging_nettle (törölt) 2010.01.29 22:38:38
stinging_nettle (törölt) 2010.01.30 07:54:59
@Rosszindulatú Vászka: ejj ejj ne bántsuk az öreg Jack bácsit :) nem túlbecsült, sőt, szerintem nem is foglalkoznak vele eleget, pedig fantasztikus dolgokat írt ... Nem mondom, hogy az irodalom csúcsa, azt se, hogy "jobb", mint Orwell .. de igenis helye van, és magas polcon van az a hely. Amúgy meg, nem hiszem, hogy el lehetne dönteni, hogy ki a jobb. Még csak nem is hasonló, amivel foglalkoznak. A zabhegyező meg nagyon jó volt, anno, tavaly nekifutottam megint .. nem volt akkora ütés, mint 16 évesen :)
Subba Norbit megverték! 2010.01.29 20:33:00
A fitneszkirályon egy állítása szerint nem létező tartozást akartak behajtani, amit ő megtagadott, majd egy nagyobb ütés és rövid eszméletvesztés után kihívta a rendőröket és a mentőt, majd a kórházból közepes agyrázkódással saját felelősségre hazament. Az ügy a…..
stinging_nettle (törölt) 2010.01.29 22:40:05
BtheBest Kaja delivery 2010.01.27 08:25:00
Erikkel elég sokat e-maileztünk a blogról, a stílusról és a színvonalas életvitelről, aminek az lett a vége, hogy meghívott társ-szerzőnek, amit ezúton is köszönök Neki. Nem biztos, hogy mindenben egyet fogunk érteni Vele vagy akár Danny-vel, márcsak azért sem mert van köztünk…..
stinging_nettle (törölt) 2010.01.28 19:52:37
@Swabian Hill Wayne: de értsd már meg Drága, hogy nem az a baj, hogy dolgozol, vagy sem, sőt, ha suli mellett dolgozol, akkor teljesen viccet félretéve emelem kalapom. Komolyan. Csak azt értsed meg, hogy addig, amig INTELLIGENCIÁVAL, MŰVELTSÉGGEL, OLVASOTTSÁGGAL nem tudtok példát mutatni, akkor akármi is legyen a stílusotok, de semmiféleképpen nem követendő példa. A szavaidat meg nem forgattam ki, elég érthetően az átlagos eddig itt elhangzott hozzászólásokra reagáltam.
És hogy ne csak kormoljak! Nálad igenis van követendő példa, mivel dolgozol is suli mellett. Ez tényleg jó dolog. Csak annyi a kérés, hogy ha Te segíteni akarsz nekem, hogy milyen a kúúl, akkor Te is próbáld meg elfogadni azt, amire már nagyon régen nagyon sokan rájöttek, hogy ész és kultúra nélkül nem ér semmit az ember.
stinging_nettle (törölt) 2010.01.28 20:05:28
@Swabian Hill Wayne: huu ... alapvetések. pont leszarom, hogy ki hol tanult. illetve bocsi. hogy kit hol tanítottak. Tehát, okés, lehet hibázni, de ha hibát vét valaki, akkor ismerje már el .. :D
Miben jobb ??? Kérlek. Csak egy példát .. csak egyetlen egyet. Bármit. De olyat, ami az élethez egy ICIPICIT is fontosnak mondható.

A kiráJ lindapicsa meg .. bocsánat. Sose voltam nagyon hazafi .. de bassza meg az édes anyját. Ezt nem lehet elrontani ... ha meg elrontja, akkor BOCSÁNATOT KELL kérni. ÉS akkor hidd el, nem lett volna ekkora botrány .. Ha nem tud elénekelni egy dalt, akkor ne álljon színpadra. amúgy meg baszki .. ha már nagybetűzöd meg próbálsz übermájer angolos lenni .. akkor vagy írd bátran angolul, ahogy kell, vagy magyarul. h i m n u s Z.
stinging_nettle (törölt) 2010.01.28 20:19:26
@Pinczes.Laszlo: Izé .. az előző kommentem jórészét visszavonnám. ÉS igazad van, nyilván, van, amiben jobb, mint én. Ok. Bocsánatot kérek! EGyébként ettől függetlenül kíváncsi lennék, hogy miben :D
BtheBest Hétvége! 2010.01.22 13:09:00
Be kell vallanom nektek, hogy ilyenkor már teljesen izgibe vagyok, de gondolom ti is, mert itt a hétvége! Én ezt már akkor elkezdem érezni, mikor ilyenkor felkelek és megiszom az első kakaóm, szinte egészen más íze van, mint mondjuk csütörtökön. A hétvége a legkedvencebb az egész…..
stinging_nettle (törölt) 2010.01.28 18:20:28
@Virgogirl: :) Pedig isten bizony nem vagyok szőrőzős, de iszonyat felkúr, ha valaki ennyire képtelen magyarul írni, sőőőt fogalmazni :D
@ixdé: a nemtomot ugyanúgy nem emeltem ki, ahogy írtam a MIEN, a VNA, és egyéb borzalmas szóegyszerűsítésekkel kapcsolatban, hogy nem veszem figyelembe, mert az valóban SAJNOS divat. Ezért nem is foglalkozom vele. Azért azt nagyon komolyan kérdezem, szerinted tényleg teljesen normális, hogy ennyi hibát lehet véteni egy három soros szövegben ? :))
stinging_nettle (törölt) 2010.01.28 18:22:47
@Virgogirl: de komojan télleg ojan sokat használltam ? :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.
nezmijenmá? így job lessz? kitanulom eszt a style-t asztán kúl leszek. aszt hiszem legalábis. ugye? nem is montam, ma ettem jót, ilyen kolbászt.
stinging_nettle (törölt) 2010.01.28 18:25:36
@ixdé: jah, és bármilyen furcsa is lehet ez Neked, én nem vagyok alapos, ha írok. Nálam is van hiba, nyilvánvaló. Emberből vagyok, és hibázok. De ha valaki javít a hibámon, akkor veszem a fáradságot, és javítok. Másrészt, nem kell alaposnak lennem, az iskolában anno megtanultam írni, és csak használom. Ilyen egyszerű. Ahogy írom a szavakat, simán idegesít, zavar, ha rosszul van leírva. Ennyi. :D
BtheBest Szexpozitúrák 2010.01.26 07:43:00
Sokaknak talán kínos lehet a téma, mert elég sok a prűd ember, pedig szerintem a szexelés olyan dolog, amint mindenki csinál, de nagyon nem mindegy hogyan, mert ha valaki nem jól csinálja, akkor lehet hogy szakítanak vele, vagy nem is talál magának rendes párt. Amiről én szeretnék…..
stinging_nettle (törölt) 2010.01.28 09:02:47
@Swabian Hill Wayne: butaságot beszélsz. :) Ha a wink cipőt ÁTNEVEZIK, mondjuk megveszi a licenszet a converse, vagy a Marc, és ezután ÁTÁRAZZA, akkor majd megveszitek, mert onnantól, hogy a wink logo lejön, a kúúl XX márka meg rámegy, onnantól kezdve már menő a cucc, és megvehető. A lényeg, hogy tökéletesen működik a bolt, mert sok sok olyan buta ember van, akinek az drágaság és a kúlság számít, minden más háttérbe szorul.

A másik : attól rohadtul nem lesz semmi top of range, hogy vesz egy külföldi séfet. Attól lehet, ha felvesz egy JÓ séfet. Attól is, ha az étel, és a hozzáadott érték (JÓ pincérek, kiváló tálalás, remek ételek, gyors, precíz kiszolgálás) megfelel egy mértéknek.

A legnagyobb butaság, amit írsz, hogy nem belülről fakad az előkelőség. Igenis onnan, és csak onnan. Nem attól lesz valaki előkelő, hogy drágább cipője van, mint a másiknak. Attól lesz valaki előkelő, vagy kifinomult, hogy ha belőle fakad. HA valaki nem az, akkor akármennyi pénze marad, csak egy bunkó lesz. És a bunkó márpedig bunkó, akármilyen kocsija, ruhája, cipője van. Ha pl neked (illetve szüleidnek) nagyon sok pénzed van, ( <- ezze nincs bajom!!!) attól még lehetsz ordas nagy bunkó is, de ugyanúgy lehetsz értelmes, kifinomult ELEGÁNS ember is. Remélem érted a különbséget, és belátod, hogy a pénztől valaki még nem lesz igényes, elegáns, kúúl, kifinomult. Pont azzal lehetsz igazán kirívó, ha mondjuk a környezetben sok-sok kőgazdag csemete közül Te leszel az, aki pl MŰVELT, OKOS, TANULT. Ezzel garantálom, hogy ki fogsz tűnni abból a közegből, amiben vagy, illetve, amibe beleképzeled magad.

Nagyon remélem, hogy nem voltam sehol bántó, ha igen, akkor bocsánatot kérek. Próbáltam higgadtan ÉRVekkel magyarázni a véleményemet.
stinging_nettle (törölt) 2010.01.28 09:34:55
stinging_nettle (törölt) 2010.01.28 11:05:16
@Swabian Hill Wayne: oks, reméltem, hogy így van, de a converse, meg marc csak egy példa volt. A lényeg, hogy attól egy cucc szvsz nem lesz jobb, ha átírom a márkajelzését, tuti, hogy sokkal több pénzes ember fog rákattanni. (Mennyiért vetted? 10000? Hülye, két utcával arréb 13000, miért nem ott veszed? Érted, mire akarok kijukadni??) Részemről soha nem mászkáltam feliratos polókban, most is ingben vagyok, nekem az ing-zakó az teljesen jó. És igen, MARC cipőm van, mert meg vagyok vele elégedve .. nem kell más.
csak a madsun .... Első 2008.01.30 16:55:00
Üdv!Fogalmam sincs, hogy ennek mi értelme van, de szeretek írni ...meghát történnek az emberrel érdekes és tanulságos dolgok .. meghát csak úgy meg hát ha más is, akkor miért pont én ne ? :)Nah.Az elősztori annyi, hogy nemrég megnősültem, és Drágámmal kinéztünk egy hatalmas…..
stinging_nettle (törölt) 2010.01.26 18:00:39