Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-agi-

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a reggeli kávéval indítja az ember a napját, akkor jogosan vetődik fel a kérdés a vegán életmódra váltásnál, hogy létezik e a tehéntejnek alternatívája és ha igen, akkor mi az és mennyibe kerül. Ma már több márka rengeteg féle növényi teje kapható nálunk is a bio…..
-agi- 2016.10.06 13:09:04
@dreamhotep: Ez nagyon hasznos volt! Van egy porosodó joghurtkészítő gépem. Kipróbálom, hátha sikerül benne a csíráztatás. Nagyon jó lenne, mert más ötletem most nincs erre a műveletre. Szűrőzsáknak milyet érdemes beszerezni?
Egyéb tejeket (mandula, kókusz) hogyan készíted?
Köszönjük szépen a segítséget!
  Babát szeretnénk, most azonnal! Megvárjuk tehát a következő ciklust, középidőben együtt vagyunk, és két héttel később már csak a biztonság kedvéért kell egy terhességi teszt, hiszen addigra az ember lánya már százféle egyéb jelből is érzi, hogy babát vár. Létezik egyáltalán ilyen? Igen,…..
-agi- 2011.08.30 08:01:39
Nyereményjátékkal vár az MKbaby!  Ajándék pelenka vagy pelenkázási kiegészítő! Decemberig minden hónapban felajánlunk a nyertesnek nem csak egy nagyszerű pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt teljesen ingyen, hanem még választási lehetőséget is adunk! Minden…..
A kutyákat a hétvégén összekenjük kullancsriasztófolyadékkal, ami elvileg hatásos, ámbár tavaly sem úsztuk meg ezek nélkül az undorító szívózók nélkül, s mikor jeleztük a dokinak, aki rájukkente a cuccot, hogy ezmegyhogylehet, aszongya, hogy jaaaaa, előfordul az ilyesmi…..
-agi- 2010.05.02 10:57:17
A Galaktiv csak illóolajokat tartalmaz, van szúnyog- és kullancsriasztójuk. Mi még csak az előbbit próbáltuk, amikor várandós voltam, az bevált.
www.brendon.hu/Products/ViewDetails/25125?storetype=store&store=38
www.brendon.hu/Products/ViewDetails/21209?storetype=store&store=38
Én úgy tudom, hogy ami az állatba megy, az emberre nem. (?)
A cicánknál a Bolfo nyakörv vált be, ez van kistestű kutyáknak is (a méregdrága cseppek sz@rt se értek).
Naptej ügyben én is csak most kutakodom., örülök, hogy felhoztad a témát. :)
Piroska és Farkas Babák rongyból 2010.04.11 08:00:00
Imádtam babázni. Most is szeretek. Élvezem, hogy ismét nézegethetem a játékbabákat a gyereknek. Meg persze én is odavagyok értük, és ha beszerzek egyet, ráfoghatom Nünüre. Mert neki már kell, ugyanis minden babára, legyen az igazi, vagy játék, mondja, hogy "baba".…..
Fogyókúrázom. Nevetségesen kicsi adagokat eszem naponta ötször. Nem vallom be a kezdősúlyomat, de talán hetente szembenézek a mérleggel, vagy inkább letekintek a számlálójára, és felírom a csökkenés mértékét. Hátha ezúttal sikeres lesz a cérnulásprojectem...
Piroska és Farkas Előzetes 2010.03.11 22:09:00
Hetek óta alkotunk. Születésnapja lesz. Az első. Mindenki izgatott. Nehéz nemodaadni az ajándékai közül egyet-kettőt Neki. Ma megkapta Anyikától az alábbi kétkezével bökögetett sálat meg sapkát, mert olyanhidegvan, és a piros sátrat is, mert az meg…..
Piroska és Farkas Nehajcsatok 2010.03.11 17:55:00
Emlékszem a kedvenc katicás hajgumimra, meg arra, ahogy reggelente Anyika fésüli a fürtjeimet, majd gondosan középen szétválasztva két copfa fogja. Szerettem a hajbavalókat, s most megint örömömet lelem abban, hogy szépséges darabokat gyűjtök az éppencsakborzosodó kislányom…..
-agi- 2010.03.12 14:22:21
Piroska és Farkas Bonbon 2010.03.12 10:44:00
Földön törökülésben, vagy a kanapére vackolódva összegubancolt lábakkal, kicsit megállítva az időt, s nagyot sóhatjva, mielőtt megúzom a masni végeit a tetején. Lassan lefejteni a szalagot, kibontani a csomagolópapirból a finom tapintású dobozt, élvezettel végigsimítani a…..