Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Denever3333

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A társkereső oldalak több veszélyt is rejtenek, de az alábbi történet kicsit rendhagyó. A magánnyomozó felfogadása még törvényes lehet, de az eredmény és a levelezés közzététele mindenképpen aggályos.Szia Zugügyvéd,A következő bosszantó dolog történt meg velem. Egy…..
Összefogott a hazai művészvilág Stohl Buckó megmentésére. A katasztrófaturisták mellett állítólag az ertéeles kollégák is ott ülnek estéről estére a Nemzeti Színházban Buci Maci előadásain szolidaritásukat kifejezve. Alföldi Róbert nyilatkozata szerint minden Stohl…..
Denever3333 2010.05.24 18:13:18
@Fabius: Nos a jogsit nem örökre vették el most azt kellene! Plusz a kártérítés amit fizethetne a munkájából.
A kábítószerezés bűn bármilyen kábszer fogyasztása ha most minden kábszerfogyasztót lecsuknának akkor megüresednének az egyetemek főiskolák. Sajnos a drogfogyasztás divat lett és bizonyos körökben meg már szinte státusz szimbólum ez ellen még a rendőrség sem tehet semmit hiába próbálkozik. Sajnos ilyen ez a világ.
Viszont visszakérdezem? Mert én meg arra nem kaptam reakciót.
Szóval minden olyan mozifilmet, koncertet, tv-és produkciót le kellene tiltani amiben olyan személyek vannak aki drogoznak, drogoztak, vagy ittasan vezettek vagy már törvényt sértettek.
Hét dala: Megadeth - The right to go insaneA Megadeth zenekar "The right to go insane" című dalának klip-sztorijához egy igaz történetet választott. Egészen pontosan egy 15 évvel ezelőtti tragikus eseményt 1995. májusából, amikor is egy bizonyos Shawn Timothy Nelson…..