Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krazor

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv, az oldal elköltözött ide.Minden további hírért, frissítésért az utóbbi linkre menjetek.Ezen az oldalon több projektel is dolgoznak, tehát azt jelenti, hogy beleolvadtunk a csapatba...
Ebben a bejegyzésben kicsit a harcrendszerről írok.Egy harcot kezdeményezésének több lehetősége is van:ha agresszív lénnyel találkozol (szörny, vagy bármi más), akkor elég csak megérinteni, és kezdődik a csataha barátságos lénnyel találkozol (például állatok, akár egy…..
Lássuk mi is történt ma a játékkal kapcsolatban...loot rendszer kidolgozvanéhány szörny balanszolvatereptárgyak (fák, bokrok, virágok, fű, stb.) elhelyezve a pályán (még nem a teljes részén).menürendszer kidolgozvaTovábbi hírek...A honlappal majd fogok valamit kezdeni, mert ahogy…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.01.28 10:06:00
Sajnos egy ideig eléggé be vagyok osztva, max február második hetében lesz új videó. Az alany már megvan, nem is lesz sok idő végigvinni. Trailert ebből szerintem nem fogok csinálni, mert egyesek talán felismernék és más magyar bemutatós már készített róla videót, úgyhogy az…..
A mai kép közepén lévő holdat ha kitartóan bámulod, akkor észreveheted, hogy egy idő után a körülötte lévő sárga csillagok eltűnnek...
Krazor 2010.01.27 18:34:22
@ikke: Lehet elaludtál?
Na, itt az első helyzetjelentés, hogy is állunk.Alfa verzióban a tulajdonságok:harcrendszer kidolgozva1-2 térkép, kezdetleges introkeretsztori kész1-2 npc, még nincs teljesen beállítvaAmit ezen a héten tervben van:npc-k beállításaszörnyek lerakásaküldetésrendszer…..
Üdv az oldalon.A Sárkányvér játék egy ingyenesen játszható egyszemélyes RPG, azaz szerepjáték lesz. Jelenleg fejlesztés alatt van, és a blog a fejlesztést követi végig.Megjelnést még nem tudunk mondani, esetleg annyit, hogy jóval nyár előtt, valamikor tavasz…..