Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pastel

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár 10 hónapja az SZDSZ nélkül tengetjük napjainkat, érdemes számba venni azokat a pontokat, miért is jó ez nekünk, és miért nem sajnáljuk egyáltalán, hogy a történelem egy olyan helyére kerültek, ami igazán méltó hozzájuk. 1., A rendszerváltás elárulása. A 80-as évek…..
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
Egyáltalán nem annyira nagyon tisztelt Kormány! Alapvetően a demokrácia, és az aktív demokrácia híve vagyok; így tehát, ha már megkérdeznek egy politikai kérdésről, akkor válaszolok, örömmel válaszolok, és őszintén válaszolok. Ez nem árthat. (Én már úgyis biztos…..
pastel 2011.02.19 14:27:43
@thinker_:

Ôszintén gratulálok:

Mi lenne, ha kötelezô lenne például a buddhizmus?

A diktatúra csak annak jó, aki elnyomja a többieket. (hosszú távon annak sem)
pastel 2011.02.19 14:53:44
@thinker_:

Nincs olyan, hogy kicsit tehes vagyok, majdnem jogállam van, puha diktatúra van.
A puha diktatúra is diktatúra. És nem körte.
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
pastel 2011.02.02 09:31:11
@Fax:

Attól, hogy káromkodsz és indulatos vagy, még nem lesz igazad.
Amúgy ezentúl személyesen nyilatkoznom kell majd, hogy meg akarom tartani a vállalkozásom számláján összegyûlt pénzt, és nem akarom a nagy állami gyomorba önteni, amirôl egy hazug igéretet kapok majd, hogy visszakapom? Mert a nyugdíjpénztáraknál is ez történt.
Gondolkodjon mindenki, ne csak érezzen,(gyûlölködjön), a gondolkodás hasznos.
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
A volt alkotmánybíró és volt köztársasági elnök kénytelen volt felugrani pénteken a Sándor-palotába, hogy az utódjának elmagyarázza, mi a fene folyik a Fidesz és az Alkotmánybíróság között. Ezzel párhuzamosan meghallgatta főnökének, Orbán Viktornak a szavait is, aki 3 nap…..
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
Ami az Indexen a figyelemfelkeltő cím, és a mindent tisztázó líd a kattintás után, na pont ugyanez a Blikknél a címlap felső fele, és az alsó, amit csak akkor látunk, amikor már megvettük az újságot, és kényelmesen kihajtogattuk. A Blikk eddig is tartogatott meglepetéseket, de a…..
Putri Tours Gittegylet 2010.09.06 20:53:33
Ja, pont egy ilyen kormányra vágytam mindig. Ahol öt ember, egy hétvégén rakja össze a kormányprogramot cuzammen mit dém gazdasági program. Nyolc év után, elvileg kialakult - és elkötelezett! - szakember gárdával, kormányzati tapasztalattal, lojális brüsszeli tisztviselőkkel (ja…..
pastel 2010.09.07 10:08:48
@Dillinger:

Jól sikerült az agymosás: aki nem FIDESZes, az mind kommunista. Az mind a Gyurcsányt akarja. Hiába, nem kell gondolkodni, az nem fárasztó. Sajnos, sokan vannak ilyenek, ezért gyôzhetett a FIDESZ.
pastel 2010.09.07 10:30:45
@Dillinger:

Te tényleg csak fekete-fehérben látsz, és ezt akarják tôled, így engedelmesen megválasztod ôket újra és újra.
Emlékszünk még, hogy 98-ban elhangzott, hogy más pártprogram és más a kormányprogram? Nos most is valami ilyen érzetem támadt, a sok "Új irány"-ról. Azonnali adócsökkentés, a költségvetés visszavonása, a mentelmi jog megváltoztatása - csak néhány azon ígéretek…..
pastel 2010.09.03 14:55:39
@magyar-magyar szótár:

Elôre meg lehetett jósolni, ha a Fidesz kormány nem csinál meg valamit, amit ígért, vagy elhallgatja, vagy a régebbi kormányra keni.
Ne gondolkodjatok, higgyetek nekik: ebbôl áll a hatalmuk.

Sajnos rengeteg egybites agyú van ebben az országban.
 Két gond van azzal, amikor az ügyfél lerajzolja, hogy hogyan nézzen ki az óriásplakát, aztán beszkenneli, és elküldi a H&BA-ba, hogy na, ilyet akar. Az egyik egyértelmű: az alkotás bekerül a Sienai Szent Bernardin Ügyfélmúzeumba, és a sok vidám perc alatt, amit a…..
pastel 2010.08.04 09:49:19
@midnight coder:

Egyrészt igaz, hogy nagyon sokaknak silány az ízlésük, de ezt kiszolgálni pusztán a várható profit reményében: lásd Barátok közt, Aktív, a magyar TV reklámok zöme...
Szerintem kell és lehet is azoknak, akik értenek hozzá olyan munkákat csinálni, amik egy színvonal felett vannak. Igaz, ezt sokszor a megrendelô megakadályozza. Egyébként ha Bécsben sétálok az utcákon vagy Budapesten, és nézem az üzletfeliratokat, elborzasztó a különbség. És nem igaz, hogy itt csupa kretén él, ha rengetegen is vannak.
pastel 2010.08.04 12:55:50
@Zak:

Nem azért kellenek kreatív szakemberek, mert több megoldás van, és különbözô ízlések, hanem mert egyrészt vannak technikai, szakmai paraméterek, amihez érteni kell, másrészt nem mindenkinek van érzéke és tehetsége, hogy vizuálisan megjelenítsen dolgokat. És ezt is sok megrendelô elfelejti.
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
pastel 2010.07.30 09:35:48
@Zsolesz74:

Azt azért bírom, hogy valaki, aki zsidózik, azt írja magáról, hogy nem zsidózik.
Hiába, a butaságnak, önbecsapásnak nincs alsó határa.
Amúgy mi köze a zsidóknak ehhez a témához?
Komolyan mondom egy vicc ez a Magyarország... Csak összehasonlítás szintjén, én kereskedelemben dolgoztam 2 évig értékesítési vezetőként, és akkor sem kerestem annyit, mint most Ausztriában, utolsó szartúró segédmunkásként. Egy vicc Magyarország Igen kérem, az a nagy helyzet,…..
pastel 2010.07.25 11:38:13
@Pistie:
Egyszer egy magyar kutató azt mesélte a TV-ben, hogy ô azért ment ki külföldre kutatni, túl az anyagiakon, mert itthon munkaidôben kilógtak vásárolgatni, stb. a munkatársai rendszeresen, egyszerûen nem érdekelte ôket a munkájuk.
Én itthon dolgozom, de bármikor bemegyek a városba ügyet intézni, tömegek hömpölyögnek az utcán, vásárolgatnak, mászkálnak, látszik, hogy nem céltudatosan ügyet intéznek.
Fogyik a magyar!1. rész Az elmúlt hetekben a hazai sajtóban rendkívüli visszhangot váltott ki a hazai népességfogyás legújabb adata, amely szerint az idén tízmillió alá csökken nemzetünk lélekszáma. (E cikk sajátos aktualitását az adja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök…..
pastel 2010.07.17 11:52:43
@ZéBé:

Ez baromi jó ötlet, Ebbôl is látszik, hogy mindent meg lehetne oldani, csak némi ész kell hozzá, és nem mindig arra kellene hivatkozni, hogy nincs pénz.
pastel 2010.07.17 12:04:17
@Celia Mae:

Szerintem a munkaadók attól is félnek, ha nem munkaidôben, hanem teljesítményben kell bért fizetni, az nem mérhetô, illetve többet kéne fizetni, mint addig. Ezért sem váltanak.
Bunkóság az IKEÁ-tól, hogy a pénztárnál senki sem segített G.-nek a nehéz bútorelemek lepakolásában, vagy ez vevői hiszti, és az áruháztól nem várható el ilyesmi? G. persze erősen nehezményezi, hogy a konyhabútor elemeit neki és a 13 éves lányának kellett volna lepakolniuk,…..
pastel 2010.04.07 10:28:53
@MosoMasa / Ha nagy leszek, japán leszek!:

Aki maga is sötét, másról is azt gondolja. (a megszólítások színvonala...)
pastel 2010.04.07 10:46:15
@zsitva:

Mindenesetre az IKEA részérôl nem kell megoldani semmi ilyesmit.

A vevô oldja meg, ha nem megy ne vegyen semmit, maradjon otthon, mi a fenének akar bútort venni egy gyenge ember?
Tajgetoszra vele.
pastel 2010.04.07 13:12:59
@MosoMasa / Ha nagy leszek, japán leszek!:

Csak egy adalék:

a házhozszállításhoz elôbb el kell tolni a pénztárig, ott ki kell fizetni, azután hátra kell tolni a házhozszállítási pulthoz. Ezután szállítják házhoz.

De szerintem ezt már írta valaki...