Regisztráció Blogot indítok
Adatok
longati

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán az eggyik leghíresebb, és legrégibb átverő a piacon, mégis még mindig vannak sajnos akik bedőlnek neki. simulékony stílusa, és jó rábeszélőképessége van.A gyanu:hírdetésében nem ad meg semmilyen telefonos elérhetőséget, csak személyesen tudod őt felkeresni.…..
longati 2010.01.26 13:27:11
longati 2010.04.18 11:40:28
@bajnok7272: @koverjoci: Az utolsó 2 komment érdekes módon ugyanarról az ip címről érkezett :) Úgylátszik a csaló Szirmai BT. felfedezte ezt a blog oldalt ahol próbálunk mindenkit megvédeni a csalásától, és próbálja pozitív kommentekkel rávenni az embereket arra, hogy továbbra is tömjék a zsebét. Nem moderálom ki, hogy láthassátok mire nem vetekszik némely csaló banda.
longati 2010.04.26 08:54:00
@bajnok7272:

Ok,akkor zárjunk pontot az ügy végére. Én hajlandó vagyok találkozni veled személyesen, a munkahelyeden. Ott a főnöködtől szívesen megkérdezem, hogy valójában a Szirmai úr adta-e ezt az állást. Ha így történt akkor én leszek az első aki bocsánatot kér itt a kommenten keresztül, és természetesen személyesen is. Nem gyanakszok mániákusan, de rajtatok kívül kizárólag csak olyan embert ismerek akiket átvertek. Tehát barátságosan fogaslmazva, agy bizonyíts, vagy fogd be a pofád. :)