Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vikk

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljott ez a nap is. Tualjdonkeppen ezert koltoztem ki Angliaba. Telthazas Muse koncert 13 ezer orjongo brit rajongoval, akik nem csak bamban neznek ki a fejukbol, hogy mit csinal ez a harom hulye a szinpadon es nem kell lezarni a fel BS-t, hogy telthaz hangulata legyen a koncertnek.Egesz nap (het)…..
Kalandozások Albionban -20 2009.08.18 19:23:00
ja es mielott elfelejtenem (nem fogom), tegnap este megrugtam eletem goljat, azt hiszem. Valami ilyesmi volt mint a lenti videon, csak 20 osztallyal lejjebb... ..
vikk 2009.08.18 21:35:58
Egy-egy társasági összejövetel, évforduló vagy ünnep csak egy újabb alkalom arra, hogy megteljenek a kocsmák és mindenki, nemtől és kortól függetlenül, nevetségessé tegye magát. Most már tudom, hogy eddigi céges bulijaimon én még olcsón megúsztam, hogy csak egy álarcot vagy…..
Arrol, hogy voltunk ujra napsutesben tengerparton, hogy leszunk ujra Londonban, hogy olyanok voltunk, mint egy ket gyermekes csalad, hogy itt van Zoli, itt volt Gergo, es itt lesz Kata is. Mult het szerdan megerkezett P. Zoli, hogy szerencset probaljon az uj Ujvilagban es amig meg nem talalja…..
Arrol, hogy milyen hulye tudok lenni, egy penztarcarol, Subwayrol, panikrol, lengyel pultosokrol, segitokesz biztonsagi orrol, Michael McIntryre-roles a vegen egy kis horrorrol. Tegnap a Subway-ben ebedeltunk es mivel jo ido volt nem vittem magammal a kabatom, igy penztarcamat a kezemben voltam…..
vikk 2009.03.18 17:29:03
Kalandozások Albionban Még élek 2009.03.09 16:56:00
Gondoltam bejelentkezek es jelzem, hogy meg elunk es egeszsegesek vagyunk meg minden. Meg meg az is van, hogy mostantol csak a poszt bevezetoje lesz kint es az alatta levo "what???" linkre kattintva lehet eljutni a tobbihez.Csendes hetvege, azaz nem csinaltunk az egvilagon semmit.…..
Hetvegen szikrazo napsutes es 12-15 fokkal lepett meg minket Anglia es ezt bizony nem lehetett kihasznalatlanul hagyni. Szombaton meg csak (ujra) foci (errol kesobb) es Sarinak arc-napozas, de vasarnap irany del es Wells (nem, nem Wales) es Glastonbury.Igazabol Glastonbury Tor-ra voltunk inkabb…..
Masnap reggeli utan atruccantunk San Cassianoba, mert ott bereltunk sifelszerelest (igy olcsobb). Vicces volt max 20-30-cal menni, mert a fout az le volt takaritva, de nem akartuk minden nap levenni es feltenni a holancot. Lett vagy tiz kocsis sor mire odaertunk. A kolcsonzoben minden rendben ment…..