Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A post tolót lehet már?-a mikroblogger

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nándi szerint aggasztó szintre csökkenhetett a civilizáció tudatszintje, hiszen a Bosch hűtőgépekhez már debil rajzos útmutatót adnak: 2010-et írunk, midőn barátnőm több hónapos kiválasztási szertartásának hála megérkezett új hűtőgépünk. Már az első percekben mosolyt…..
A post tolót lehet már?-a mikroblogger 2010.04.23 15:20:33
@akikaztmondjákni: Nem bizony,mert fényt kap benne a körömpörkölt :)
Újabb aerovivás történettel kedveskedik egy naiv ügyfelük, akinek egy hetet kellett volna várnia, hogy repülővel hazajusson Isztambulból. Végül a kitelepített idegenvezető rakta fel őket egy német utazási iroda mentőbuszára: Most olvasom éppen az Aeroviva szívatását a…..
A post tolót lehet már?-a mikroblogger 2010.04.23 14:11:33
A post tolót lehet már?-a mikroblogger 2010.04.23 14:19:23
A post tolót lehet már?-a mikroblogger 2010.04.23 14:48:50
@Jani haverja: Te lennél a megmentőm :)
A János Kórház területén megálló, gyermekéért és a frissen műtött anyáért érkező apa autóján a Szamaritánus mentőszolgálat mentősei leeresztették az első kereket. Az indok az volt, hogy nem tudtak tőle beállni, pedig de. Akkor meg minek? Hogy "bunkó betegeket…..
A post tolót lehet már?-a mikroblogger 2010.04.17 13:46:17
@Kulics: " Egy kórházba mindenki betegért megy. Tárlatvezetés vagy gátvédelem szóba se jön."
Sajnos ellent kell mondjak.Egy kórház szülészetén a gátvédelem igen is szóba jön. :)
Ha már annyi mávos sztorink van, íme egy friss olvasói figyelmeztetés megveszekedett vonatistáknak: Jelentkezem Biatorbágy állomásról, ahol már egy jóideje ácsorgunk, felsővezetékszakadás mindkét oldalon, bizonytalan ideig áll a teljes forgalom - közölték a kalauzok. T.…..
A post tolót lehet már?-a mikroblogger 2010.03.24 15:02:24
Speciális időtorzító eszközöket tesztelnek az APEH tudósai, melyek segítségével Béla esetében például addig sikerült kihúzniuk a fizetéskönnyítési kérelem elbírálását, mire befizették a tartozást: Cégünk nemrég az APEH-tól értesítést kapott, hogy…..
A post tolót lehet már?-a mikroblogger 2010.02.03 13:43:19
@Secnir: az ügyintéző nem 6 órát dolgozik,jóval többet hidd el.Nincs 13-14.havi fizetése,ruhapénze sem.Nem kap BKV bérletet,sem benzinpénzt.Már kajajegyet sem...
Az Apeh-nál senki sem folytat hivatalos levelezést írógéppel,programok vannak rá - néha alig jobb,mint a Spar pénztárgépéé :)Azért a posztolót is megkérdezném,hogy a kettő év alatt,hány értesítést is kapott,hogy nem bírálható el a kérelme,mert be kéne pótolnia valamit,vagy hányszor kérték meg a tartozás rendezése után,hogy ugyan jöjjék mán be visszavonni azt a kérelmet,mert okafogyottá vált?
A legutóbbi étkezési utalványos posztunkra érkezett egy komment egy pénztárostól és egy levél a Spar kommunikációs vezetőjétől. A komment: "Sparos vagyok, nem védem a céget, de tudnotok kell: a Spar pénztárain futó program nem kerekíti az összeget, viszont egyes…..
Egy értelmetlenül elhúzódó csere miatt Zso családja nem tud hol fürdeni. Ugyanis amíg a kád előlapja nincs meg, a fürdőszobájukat sem lehet befejezni. A rég kifizetett előlap viszont csak nem bír megérkezni, miután az első példány hibás volt, ezért át sem vették, csak…..
A post tolót lehet már?-a mikroblogger 2010.01.28 14:21:32
Szükségünk van a boldog ügyfél történetekre, erre meg pláne, az utóbbi időkben rendesen kaptak a mozik a pofájukba. És ha jogosan is, a lenti sztoriból mégiscsak az derül ki, hogy mindenhol dolgozhatnak korrekt és önzetlen alkalmazottak, akik egy szó nélkül segítenek annak, aki…..
A post tolót lehet már?-a mikroblogger 2010.01.27 12:34:43
@Uffos: látod,ő az abszolute igazságos - semmi részrehajlás,semmi empátia... :)
Négyszáz forint az nem is lenne sok a hazai ananászért, mi akár ötszázat is fizetnénk érte, ha elég édes. De azt nem hisszük el, hogy ez itt egy szándékos félrevezetés, mert valóban van olyan vásárló, aki örömmel látja, hogy a magyar ember végre magyar ananászt ehet. Ha…..
A post tolót lehet már?-a mikroblogger 2010.01.26 12:43:40