Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csendilla

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, hogy ez a blog alapvetően macskákról szól, de egyben állatvédő napló is, ezért írnom kell egy tegnapi esetről - mert egyrészt vérlázító, másrészt tanulságos.Egy ismerősöm telefonált tegnap este, hogy ha tudok, azonnal menjek a Moszkva térre, mert egy kutyust éppen…..
csendilla 2010.06.16 13:08:45
@Solcz: szegény kutyus az életét köszönheti annak, hogy nem otthon csinálta ezt vele az a rohadék
Nem kellett a zsepiknek sokáig szárazon árválkodniuk a fiókban, hisz’ alig két hónap szünet után visszatért képernyőinkre a Grace klinika, melynek ötödik szezonja az előző évad záró képével indul. Meredith áll a gyertyák között, közben filozofál. Eheti témájaként…..
Az előző rész zavarba ejtő talányai után a Dollhouse ezen részében tisztul némileg a köd: kapunk egy rövid szeletet a múltból sok érdekes aprósággal; plusz kapunk egy egész frappáns epizódot a „Van Damme-kötelezők röviden”-ből. Az előző rész összefoglalója…..
Egy fiatal és egy idősebb nőt látunk vitatkozni egy pici, de igényesen berendezett irodában. A fiatalabbik, Caroline, feldúltnak tűnik. Kulcsszavak pattognak: cselekedetek és következmények, zűr, nincs választásom stb; végül azonban nem tudjuk meg, mi volt a diskurzus tárgya.…..
csendilla 2010.01.26 15:59:13