Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atd_owner

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnénk megkérni minden blog-használót, segítsen abban, hogy a felmerülő kérédeket és válaszokat ezentúl lehetőség szerint itt tegyék fel, illetve itt válaszolják meg annak érdekében, hogy egy helyen legyen megtalálható minden felmerülő probléma, kérdés, illetve azok…..
atd_owner 2010.05.15 09:14:32
@ellobo: Azaz. Elég jó kis készülék. Drágább is, nem kicsit. Amúgy funkciókban, teljesítményben ugyanazt tudja, mint ez, kicsit hosszabb akkuidővel.

Amennyiben érdekel, írj egy PÜ-t.
atd_owner 2010.06.05 01:46:02
@bexy: Hát sajnálom, de már nincs meg a készülék.
lapozo.auchan.hu/Main.php ..
atd_owner 2010.02.08 10:35:22
@uukk: Ez tényleg nem akció.
Az EW-ben 71eFt volt táskával együtt. Én is ott vettem mikor dupla akció volt. :D (meg még áfás számlára is vettem ráadásul, így 57e-ért ajándék volt)
atd_owner 2010.02.04 19:31:37
Nekem nincs skype-om, így az ATD-től ezúton kérdeznék 1-2 dolgot, ami vszínűleg másokat is érdekel:
1. A gép ventilátora folyamatosan megy és elég hangosan zúg is (főleg egy másik normál méretű notebook mellett hallható), pedig sokszor nincs is rá szükség (külső programmal mérve a gép belső hőmérséklete ~30fok körül van egy meleg szobában is) és ahogy hallom, nem is szabályozza a venti sebességét . Pedig jó lenne, egyrészt, hogy feleslegesen ne zúgjon (csak akkor ha tényleg muszáj), másrészt feleslegesen fogyaszt főleg akkus használat során.
A kérdés: van valami módja annak, hogy a ventilátor fordulatszabályozása a gép hőmérsékletének megfelelően szabályozott legyen? Néhány BIOS-ban (az Insyde biosokban is más gépeken) van egy 'Fan always on' (vagy vmi hasonló) opció. Mintha itt is ez lenne bekapcsolva, bár ez a bios setupban nem álltható. Lehetséges, hogy ez a probléma mondjuk egy bios upgrade, vagy hasonló keretében megoldásra kerül a közeljövőben?
2. Van az EventService progi, amely mutatja a hangerő módosítást és a wifi ki/be kapcsolát a képernyőn. Jó lenne, ha a kamera ki/be kapcsolást is mutatná, ill. a fényerő változtatást is. Mondjuk a hangerő változtatással is gond van (legalábbis nálam), ugyanis nem a fő hangerőt változtatja az Fn+F3,F4,F5 kombináció, hanem ha telepítve van az Eventservice, akkor az telepít egy audió eszközt és annak változtatja a hangerejét az Fn-es bill. kombináció, ami pont semmit nem ér (ez megfigyelhető a sound mixer kinyitásával). Lehetséges, hogy ez az EventService alkalmazás frissítve lesz, ill. a meglévő hiba javításra kerül?
3. Már most lehet-e, vagy a későbbiekben lehet-e majd nagyobb kapacítású akksit a géphez venni? A Lenovom akksija méretre elég hasonló, és az ~50W teljesítményű, így gondolom ebbe a méretbe az ATD-hez is lehetne nagyobb akksit rakni kitolva ezzel az akkus időt.

Személy szerint a fentiek közül a venti szabályzásának megoldása lenne nekem a legfontosabb.
Az észrevételeket eltekintve a kis géppel teljesen elégedett vagyok. Nagyon jól összerakott darab, az LCD képe sokkal jobb, mint a Lenovo nagy gépemnek, pedig az jóvál drágább darab. Nagyon egyben van a kis gép, minden kollegám jön és csodájára jár (az is akinek márkás, ilyen kifordíthatós tabletje van 5x ekkora áron) és megtapogatja. A W7 nagyon jól fut rajta, a hardver gyártóknál mindenhez megtaláltam a legutolsó meghajtóprogramot. Nagyon tetszik,hogy a tapipad multitouch-os, bár azt szokni kell még.

Szimpatikus, hogy a forgalmazó (kvázi gyártó) fenntart egy ilyen fórumot. Úgy gondolom, hogy a gép megítélését, sikerét ez, ill. a támogatás mértéke nagyban fogja befoláysolni.