Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agnes9992

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igyekszem este feltölteni a 9. könyv meglévő fejezeteit. Ha nem lenne rá lehetőségem, legkésőbb vasárnap délelőtt fenn lesznek.  #1. fejezet-próbáljátok meg ezt esetleg, de ez meg docx formátumú 1. fejezet-egy újabb verzió 2. fejezet 3. fejezet 4. fejezet 5. fejezet 6.…..
Elkezdtük  a 8. könyvet lefordítani.Ha a cím nem helyes, akkor szóljatok, kijavítom.Ezt köszönjük Áginak.Itt a novella:Drakula Éjszaka - A véres visszatérésMég egy novella: Becsomagolt ajándékAz egész könyv egyben:True Blood 8 - A halálnál is rosszabb ..
agnes9992 2010.05.12 17:21:32
@kaltenem: Szia Ági vagyok. Jól értetted, tényleg erről beszéltek. Először Tara megdicsérte a ruhát, aztán el kezdte feszegetni, hogy honnan van Bill-nek ennyi pénze. Sookie próbálta megmagyarázni, de nem igazán tudta. Pl: azt mondta neki, hogy biztos a családjától örökölte. Erre Tara megkérdezte, hogy elvesztette a józan eszét? Sokkie: Mit akarsz ezzel mondani? Tara először azt mondta, hogy semmit, aztán kibökte, hogy mióta a vámpírokkal van, csupa rossz dolog történt vele. Sookie felhozta erre Eggs-et, aki maga sem volt szentéletű. Tara felháborodott, hogyan hasonlíthatja egy vámpírhoz, mikor ő ember volt. Erre mondta Sookie, hogy rasszista. Tara: Nem gondolod komolyan. Sookie: De valamilyen értelemben az vagy. Plusz hozzátette, hogy Bill segítette ki őket a manead-os sztoriból. Mikor kezdett eldurvulni a helyzet, jött Lafayette, és azt mondta Tara-nak, hogy egy féltékeny ribanc, és jobb lenne, ha hazamenne, és kipihenné magát, ha ilyen hülye. Sookie-nak jó szórakozást kívánt estére.
Sziasztok, mint azt már a Felhívásban olvashattátok elkezdük a következő könyvet. A könyv egészben:True Blood 7 - Mindannyian halottak ..
agnes9992 2010.04.23 12:57:40
@vecsko: Sziasztok, szerintem Dahlia biztosan tsz fel hétvégére folytatást. Ági
agnes9992 2010.04.28 09:13:05
@M@minti: Szia, Ági vagyok. Honnan lehet leszedni a 10.-et?

Köszi
agnes9992 2010.04.28 17:34:28
@K@mi: A kérdésedre válaszolva lefordítottam a Drakula Éjszakát. Már Át is küldtem Dahlianak, csak még nem tett fel. Abban igaza van M@minti-nek, hogy nem valami nagy történet, de azért fordítottam le, mert a legtöbben szeretitek Eric-et, és ebben benne van.
Ági
Merlotte's Vélemények 2010.04.06 17:35:28
Szeretnélek megkérdezni titeket kedves olvasók:- Ti mióta olvassátok a könyveket?- Mi a véleményetek a sorozattal kapcsolatban?- Mi tetszik a könyvben?(ki a kedvenc szereplő, miért stb.)- Eddig melyik kötet tetszett a legjobban?Várom válaszaitokat a kommentekben. Üdv:Dahlia..
Itt letölthetitek Charlaine Harris 4. könyvének a fordítását. Mivel ez az első projektem, nem tudom mennyire fog tetszeni. A fogalmazásom, lehet, hogy még egy kicsit nyers.Sajnos beletelik egy fejezet lefordítása két napba, de azért igyekszem.Jó olvasást, ha valami probléma merülne…..