Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maksifül

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pickitapp GYIK 2016.02.03 15:01:28
Eddig leghosszabb bejegyzésünk, egyben a Pickitapp GYIK oldalának 1.0 verziója olvasható az alábbiakban.Mi a Pickitapp?A Pickitapp közösségi csomagszállításra specializálódott online piactér, melyet azért hozunk létre, hogy a csomagküldők és a szabad szállítási kapacitással rendelkezők egymásra…..
A magyar az olyan fajta, hogy ezer éve (vagy a tök tudja, amióta eljöttünk Levédiából) ugyanazok az alapkérdések foglalkoztatják. Ezek egyike a négy deci ügye. Most épp a fogyasztóvédelmi hatóságot buzerálják, hogy nem átkúrás-e véletlenül a Heineken négy decis Soproni…..
Az, aki képes felismerni a megfelelő közeget/közösséget vagy igényt/niche-t, és arra ráúsztatni egy mémet, az a kultúra dizájnerévé válhat, mert olyan gondolatot, szokást talál ki és tesz a megfelelő időben a megfelelő helyre amiből mém lesz, ami terjed, és megváltoztatja…..
A Számítógépes nyelvészet blog vendégposztjaA startup világban egyre népszerűbb az ún. lean startup módszer, amit Eric Ries „talált ki” és népszerűsít szerte a világban. Rövid sorozatunkban Patrick Vlaskovits segítségével bemutatjuk hogy miért érdemes odafigyelni…..
Ha videót készítünk, sokszor belefutunk abba a hibába, hogy egy jogvédett zenével próbáljuk közzétenni és így a YouTube automatikusan észleli, hogy valaki más hanganyagát használjuk. Ennek legsúlyosabb következményei, hogy lenémítják, esetlegesen letiltják az egész tartalmat…..
Álommeló Modelltestű útikalauz 2012.12.07 14:33:35
Mai videónk egy megvilágosodásról szól. Eszter egy nap felkelt, fogat mosott, bekapcsolta melltartóját, szerencsére ennek tanúja volt egy kamera is, majd kilépett az utcára és szembesült az Ismeretlennel. Az Ismeretlen különböző szolgáltatások arcát öltötte magára, étterem,…..
Maksifül 2012.12.07 15:48:28
Nem csalás, nem ámítás, tessék csak ide ellátogatni, és hüledezni: van olyan jegy, illetve kettő, amit 750 000 dollárért kínálnak, az meg testvérek között is 165 millió forint. Nem tudni, kinek kell majd ennyiért a december 15-i newarki bulira két belépő, mindenesetre a…..
Mrs. Starkey húsvét után egy kis maradékkal lepett meg engem, csak valami miatt a levelek közt maradtak ezek a remek, nyálcsorgató képek. Oké, oké, ez nem süti... Nyugi, odáig nem jutok el, hogy a szőnyegszéléről posztoljak, azért maradjunk csak az ehető…..
Maksifül 2011.05.17 08:30:33
Egy veszélye van, ha félőrültet keresel: lehet, hogy megtalálod. És ahogy őrült van, ott őrület is van, és olyankor szinte minden őrültség előfordulhat. Történt ugyanis, hogy alig kezdődött el április hava, újra megrendeztük a Fiatal Félőrültek Fesztiválját. Volt ott…..
Tegnap olyan durva gasztronómiai abúzusban volt részem, hogy a pacal adta a másikat. Az estét a Lucullus Baráti Társaság, és azon belül is leginkább az alapító, Turóczi Gábor rendezte, a szervezet célja, hogy szélesebb körben is megismertesse a színvonalas étkezés előnyeit, meg…..
Hétvégén újra az Instantban pakoltuk ki a világzene 2.0-s portékáinkat, ezúttal a MemoRec-es Ba10 vendégszereplésével. Masszív teltház, óraátállítás miatt egy órával rövidebb buli, folyamatosan „buraka-zenéket” követelő portugál különítmény, dancehall,…..