Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delawer

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
személyes be 2016.01.10 10:59:00
  Találkoznom kell magammal most, hogy már senki sem keres s én se senkit, semmit.   (A monitor is egyből kikapcsolódott..)     Járatlan út, feneketlen kút magam minden befed függés, terv, sóvárg                ..
USA trip Itt a Karácsony! 2010.12.04 23:47:00
Meglehetősen korán, november 21.-én vasárnap kezdődőtt a karácsonyi szezon. A város karácsonyfáját a PIER 39 bejáratánál állították fel. A világítás felkapcsolásához kis ünnepséget szerveztek a Disneyland segítségével. Az üzletek, kirakatok megkapták a karácsonyi designt, mindenhol karácsonyi zene…..
Gyerekszoba Ugorjunk át babákat? 2010.09.06 17:27:00
A spanyolok nem egészen százasok, már ami a fesztiváljaikat illeti, biztos nem. Elég, ha csak a paradicsomhajigálósra gondolunk, hogy a bikakergetésről már ne is beszéljek. Talán az összes őrült fesztiváljuk között a Baby Jumping Festival viszi el a pálmát, amit Castillo de…..
  Tárgy: Delawer el Üzenet: Sziasztok :) Kicsit hosszú lesz, ezért írom most :) Valamivel több, mint másfél éve jöttem a carnához. Bevallom mind a mai napig emlékezetes számomra az a nap, mert egynapon telefonált Craft innen és tíz perccel később a Kirowski :) 2005…..
Gyerekszoba Vibrátor a banánon 2010.06.03 14:06:00
A MoMA Store székjátékát és csónakos káddugóját már megmutattunk Nektek, amit viszont most találtam náluk, az elsőre kissé bizarrnak tűnt számomra. No, nem a formáját tekintve, azt négy gyerek után volt időm megszokni, sokkal inkább a tény, ami röhögvény, hogy gyerekeknek…..
A horrort filmeken szeretjük, mert borzongani, félni kicsit jó. És a gyerek íróasztalán mit szólnátok egy kis szemkitolásos borzasztósághoz? A designerre ráférne pár év pszichoterápia, mert szinte biztos vagyok benne, hogy baltásgyilkos hajlamokkal rendelkezik az, akinek kipattan a…..
bazso Szülők 2009.12.23 22:29:52
Mindenkit más és más szülővel áldott meg a sors, azonban a legtöbb ember talán soha fel nem fogja, hogy a szülei milyen szeretettel vannak irányába, talán csak akkor amikor maga is szülővé válik.Én sem voltam tudatában soha annak, hogy mi az ami otthon vár. Apám szigorú ember…..