Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LacKac

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában úgy szoktam kezdeni egy ilyen posztot, hogy "Már régóta megszerettem volna nézni ezt a filmet...". Ezt is így kezdtem volna, de inkább nem :-) Egy haverommal és öcsémmel gondoltuk, hogy nézünk egy filmet, én választottam. Mivel elég fáradtak voltunk mind a…..
Hatalmas háború indult meg az év elején két rivális amerikai webes szolgáltatás között. Mindkettő nagyjából ugyanazt tudja. A vérre menő versengést pedig a Twitter mindent vivő közösségi platformmá erősödése, és az okostelefonok terjedése, az Android platform és az iPhone…..
bazso Szülők 2009.12.23 22:29:52
Mindenkit más és más szülővel áldott meg a sors, azonban a legtöbb ember talán soha fel nem fogja, hogy a szülei milyen szeretettel vannak irányába, talán csak akkor amikor maga is szülővé válik.Én sem voltam tudatában soha annak, hogy mi az ami otthon vár. Apám szigorú ember…..
Sokszor beszéltük - mi több: képviseltük - ezen a blogon, hogy az az életforma, amit mi élünk, érdekes, élményteli, jó és követendő. Az óvatlan szemlélő számára talán bizarrnak fognak tűnni a következő képsorok, ám valójában egy nagyon is érthető, természetes…..
LacKac 2009.12.02 13:21:03
@hírbehozó: hehe, igen, tett egy ilyen említést a lelkészünk. :)
Asszem nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom: megvan az első miniapp sikertörténet. Az "Egymás szemében"-ről van szó, mely minden képzeletet felülmúló népszerűséget ért el az iWiW-en, néhány hét alatt.Sikerült megtudnunk pár statisztikai adatot a…..
Webisztán Szolgálati közlemény 2009.02.19 09:11:00
Nos, hamarosan változik a "full disclosure" a Webisztánon (itt, a jobb hasábban). Március elsejével ugyanis felmondtam az Indexnél. Majdnem három évig voltam az Index és az Inda tanácsadója. Aztán úgy alakult, hogy jobbnak láttam váltani. Az elhatározást követően persze…..
LacKac 2009.02.19 10:35:11
Lorem Ipsum Lorem Ipsum 2008.11.19 23:52:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis splople autem vel eum…..
LacKac 2008.11.20 00:39:00
Minden konferenciának fontos elemei a háttérben folyó beszélgetések, azok a megjegyzések és viták, amelyeket az előadások vagy éppen a panel beszélgetések inspirálnak. Ez a backchannel már az első Web 2.0 Symposiumon is jelen volt főként a hátsó sorban IRC-én chatelő bloggerek…..
Nagy reményekkel indult neki a Ruby on Rails világhódító útjára, jó két évvel ezelőtt. A cél az volt, hogy egy egyszerű és jól használható, nyílt forráskódú keretrendszert biztosítsanak azoknak, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének adatbázisalapú webes alkalmazást…..
Bigyóblog A jövő kulcscsomója 2007.10.29 19:04:00
Keyport a kulcsszó. Megtaláltuk az ultimate kulcscsomót, mely nem csörög, nem karcolja össze a telefont és elég kicsi ahhoz, hogy minden zsebbe beleférjen. A Keyportban hat kulcs van, de sajnos még elég drága, 295 dollárba kerül.Via SciFi Tech..
Webisztán Kisebb YouTube-hírek 2007.06.16 16:14:00
Lehet már tesztelni ugye a YouTube új felületét. Nehéz eldönteni, hogy a régi a jobb, vagy ez az új. Mindenesetre nagyon mély változás nincsen. Sajnos nekünk nincs megfelelő mobilkészülékünk, de Nokia N95 alatt elvileg például működnie kell a YouTube mobilverziójának. Cím:…..