Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karak

24 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Csengetett, Mylord? gyerekkorom óta az egyik kedvenc sorozatom - némi túlzással azt is mondhatnám, hogy imádom, amióta az eszemet tudom; mert ugyan gyerekként vajmi keveset érthettem belőle, felnőttként is többször végignéztem már, és még mindig háza van a szívemben. Eredetileg egy teljesen más…..
csakaharmincasok. merazintellektus. meg a közös hullámhossz. naja. áááááááá.Kolos - akinek Erája otthon gyűlölködik egyre feszülő hasával az újépítésűben aszott barátnőivel kalákában -két hónapja teszi magáévá szinte vallásos áhítatban naponta többször…..
vége van a nyárnak, a sok nyomorult fesztiválnak, por a fülbe.volt mérhetetlen sok balaton és némi sziget, Ákos Renije terhes, Nóri lelépett Tomitól egy országúti kerékpárossal, Orsi Rozi lánya már csak négyóránként szopik, ami állítólag tök jó, valamint a…..
rutinból feldobom. hiába. nyomjamegapirosgombotésnyugodjonbékében. mintezköztudott. semmi.és nem folytatja, és nem érti, kurvaélet, és nem érti. sőt, tulajdonképpen bután néz. és mégis gyönyörű. lepke van a bal bokájára tetoválva. és én nem hányok be,…..
A századik Playboypartin hegyekben vannak a cicik. A századik Playboypartin a ruhatárosnéninek is epres tejszínhabbal van befújva a lába köze. A századik Playboypartin szomszédlány van, meztelenség van. A századik Playboypartin pezsgőben pocsol gregorberni, toncsi ismét villant,…..
karak kalandjai csókszor csók 2008.05.01 21:19:48
az miért van, hogy ső alkalommal kocsiban csókolózni mindig másfél óra? setöbb, sekevesebb? rejtély, sőt, a szív egy nagy titok... ..
eszkatiéknál voltam hosszúhétvégén időt tölteni, mivel ők legalább megtűrnek maguknál, ellentétben a többi kisgyerekes haverjaimmal, ahova a belépő minimum egy kisgyerek. kisgyerekes a kisgyerekesnek örül. broááh. bocs.szóval tök rendesen faggattak a magánéletemről, hogy mi…..
merugye a dal is azt mondjaSzőkét ne végy, mert beteges,pirosat se, mert részeges,barnát vegyél, az lesz a jó,az lesz az ölelni való.Ákos Renije is barna, efGábor Ritája is. tulajdonképpen ilyen minden haverom felesége, világosabb vagy sötétebb, de barna az. az igaz,…..
mikor kicsi voltam, megfogadtam, annyi sok pénzt fogok keresni egyszer, hogy akármit megtehessek. hogy annyi banánt vehessek, amennyit csak akarok, én, csak én. a nyomorult csikita ehhez képest jól aláásta a kiválasztottságprojektemet, népeledelt csinált belőle, egyeskóddal…..
karak kalandjai nők. nők? 2008.02.25 23:45:00
igen le vagyok terhelve, gazdagítom a magánnyugdíjpénztárakat, sem nem dugtam, sem nem buliztam hetek óta. szombat este zsoltiék felrángattak a corvintetőre, mondván, jöjjek már ki a lakásból, mielőtt a szomszédok törnék rám az ajtót, mert a macskák már félig lerágták az…..
tegnap kaptam egy smst Mónitól, akit kb két éve nem láttam, együtt voltunk pár hónapot, amibe belefért egy Párizs, két Bécs, sok vacsi és még több fincsi dugás, de aztán egyszerre mentek az agyamra a céges dolgok, meg ő, miszerint egy kapcsolatban két hónap után legalább…..
általában perszehogyigen, de most konkrétan azzal kapcsolatban tolult fel bennem a kérdés, hogy ezen az amúgy teljességgel inputnélküli szmogos-szürke szerda délutánon Tomi barátom Nóriját leltem Akcióbamenet a Zichy-Abonyi sarkán garatig egy másik pasi nyelvével a…..
Viharosan indul ez az év, bajban van jóbarátunk, Kolos is, akit régen láttunk, de szeretünk. Kolosnak gyereke lesz, ami a csajok és a csajok szülei szerint gyönyörű dolog. Kolos azonban még nem érzi magát elég felkészültnek erre a sorsdöntő változásra, így gyakorlatilag két…..
efGábortól elköltözött a neje. Hónapok óta, mióta az uccsó ded is megszületett, morcog, hogy neki szabadság kell, ő nem bírja a kötöttséget. Ő bulizni akar, menni az éjszakába, élni. Rita hét elején elköltözött az anyjáékhoz. Gábor azóta otthon ül és az f5öt már…..
karak kalandjai A patkány éve 2008.01.10 01:33:00
és megint nem volt senki normális szilveszteri buliban, senkidesenki. én se. jó, persze mit nevezünk normálisnak, ugye. hogy a fél iroda thaiföldön cicázik fáradt szemű szolgáltatólányokkal, miközben én Zsoltibarátom főnökének családi villájában kóválygok a családi ezüst…..
stresszelek a karácsony miatt. nem tudok vele mit kezdeni. pedig nekem legalább nem kell a feleségemnek és a csajomnak és a volt csajomnak plusz a gyerekeknek ajit venni. efGábort szánom leginkább, megint szerelmes, megint folyamatosan a konyhába fog rohangálni tányérhordás ürügyén…..
karak kalandjai Az a kurva szmájli 2007.12.17 15:01:00
A dögvész már nem divat, a jóistenke a szmájlit szánta az ezredforduló bubópestisének. tele van vele a telefonom, a mailjeim, ott van pólón, tetováláson, reklámban, filmben, földön, vízen, levegőben, sőt, néha, ha felnézek a Pomodoroban a fésűskagylós házi…..
karak kalandjai Santa Claus rallye 2007.12.15 21:58:00
Mingyá itt a kari, indul a ralli.Szeretők barátnők akarnak lenni. Barátnők feleségek. Feleségek több értékes időt szeretnének, együtt, egymásra figyelve.A tőzsdének száguldni kéne, de csak pöcsöl, amerika még azt se.A kérót el kell adni még idén, jövőre megadóztatnak,…..
A Kingát vittem haza tegnap este. már hetek óta érett a dolog.Gusztibulija, nézés, számcsere. szellemes smsek, aztán mailek, hosszú éjszakai telefonok. és megint sms. vagy négyszer randiztunk, ebből kétszer fényes nappal. közös ismerősöket beszéltünk ki, sétáltunk a…..
karak kalandjai miért a fapinák? 2007.12.12 12:12:00
  Kérdezem a Tomit, aki jövőre szintén nősülni készül, szintén egy hóttunalmas, középcsinos, társaságbapasszolós fapinával, hogy miért nem a Timit vette el, hamár, aki jó fej volt, okos, mint a nap, kicsit hiperaktív, az igaz, viszont keféltek naphosszat, mint a…..
karak kalandjai Ákos nősül 2007.12.11 18:15:00
  Az elmúlt nyarak nagy része lagzikkal telt, lassan úgy érzem magam, mint egy pasaréti hughgrant. Barabásvilla, stefániapalota, vajdahunyadvár, zsinagóga a hegedűsben kétszer, bazilika vagy háromszor, önkormányzatok könyvelőfejű anyavezetgetőkkel, kipirult, a végére…..
  Vagy az a baj, hogy van csajod, vagy az, hogy nincsen. Úgy tűnik, full Budapest párkapcsolati válságok bűzös, nyúlós mocsarában dagonyázik. Ez hallom át a szomszéd asztaltól a kétszerencsétlenben, a tsaszaunájában, a kafékörben, ha éppen nem az alapkamat a téma a…..
efGábor szülés előtti alakját még vissza nem nyert neje sárgarépás babatápszer után turkált éppen a világhálón, amikor beleemesenelt a Gábor aktuális hétfődélutánja, hogy dögöljön meg, és ez így nem mehet tovább, és nem is fog dugni vele többet. visszaírta a Rita, hogy jó, megmondja a Gábornak.én…..
A haverjaim közül majdnem egyedül nekem nincs gyerekem, Ivánnak kettő, efGábornak két alomból három, nem akarom végigírni, szóval mindenki ottvan oviügyben, babausziban, bébiszitterkínálatban, smstörlésben hazaérés előtt, illetve a mobil kétméteres körzetben tartásában hazaérés után. A csapat…..