Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekszemdéefes

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi Batyus Galopp kapcsán kerestük először meg kérdéseinkkel Ivády Gábort, idén pedig a második kapcsán felvetődött az ötlet, hogy készítsünk vele egy második interjút is, elvégre már nem csak Ivád polgármestere, hanem országgyűlési képviselő is az LMP…..
ekszemdéefes 2010.10.13 21:26:10
 Azt már többen fejtegették, hogy a kampányban elérhető sértegetési szélsőérték valószínűleg az lehet, hogy valakit azzal vádolnak meg, hogy kóka jánoshoz bármilyen pozitív kontextusba helyezhető módon van köze. Hát mit is mondjak, nem elegáns. A szodómia, a…..
Az országos listák benyújtásával ma végre lezárul a jelöltállítási szakasz, érdemes tehát egy gyors összegzésben megnézni, az egyes pártok mennyire voltak sikeresek a nulladik fordulóban, illetve mekkora támogatottságra lenne szükségük ahhoz, hogy április 11-én listás…..
ekszemdéefes 2010.03.23 10:15:54
 Az LMP tegnapi performansza azt hiszem túllépett egy határon. Nem a mi érzelmi határunkat lépte át, hanem a saját maguk által meghatározott mozgástérből szaladtak ki – ráadásul fényévnyi távolságra. Ez az alapvetően szimpatikus fiatal csapat most megmutatta, hogy…..
ekszemdéefes 2010.01.25 22:53:40
Sziasztok,

mit szóltok ehhez a hírhez?

index.hu/belfold/2010/01/25/boross_peter_kilep_az_mdf-bol/

Én is sajnálom, hogy ez lett hajdan szeretett pártomból. Antall József most forog a sírjában. Ő, ahogy most Boross is, tudott volna méltósággal veszíteni és félreállni. Bennetek már semmi méltóság nem maradt.

És tudjátok mit? Én is az LMP-re fogok szavazni, mert bennük látom az Elek István és Mile Lajos által is képviselt ökoszociális piacgazdaság és nemzeti liberalizmus letéteményeseit.