Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Con Salamander

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Greg felpakolt és elvitt a Wegmansbe csokit venni. Az egész amiatt a házidolgozat miatt volt statisztikából, amit ma kellett beadni. Greg - amikor még nem a lacrosse foglalta le minden idejét - hasít kémiából és biológiából, de a matek nem az erőssége. Sosem értettem, ha valaki jó…..
Levelek Eszternek Nőnap 2010.03.10 20:55:00
Erősen adós vagyok már egy sztorival és szánom-bánom bűnöm, hogy nem dugtam ide a képem hetekig, de ha az embert két oldalról szorítják, hogy mit írjon és mit ne, az lesz a vége, hogy elmarad a jó téma is, meg a kedv is. De gondoltam nőnap alkalmából mégis csak kiköhögök egy…..
Az Age of War kellemes ötvözete volt a tower defense és a várvédős játékoknak, és a második rész is hasonló szellemben készült. Kicsit szebb a grafika, kicsit több a fejlesztési lehetőség, kicsit talán nehezebb is, mint az előd, de a lényeg ugyanaz: gyártani az egységeket,…..
Figyelem! Alább olyan dolgok következnek, amikről a nők - állítólag - imádnak olvasni, a pasik meg - állítólag - utálnak. Ígérem, próbálom rövidre fogni a csajos részét - cserébe Ti meg legyetek hálásak, hogy kiteszem a hájamat az internetre.   Engem is utolért a…..
Con Salamander 2010.01.25 22:27:02