Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maskeau

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aranyélet második évadára az HBO étvágya és a nézők elvárása is megnőtt. A kábeltévé az első etap sikerét látva emelni akart a téten, és amellett, hogy továbbra olyan sorozatot szerettek volna letenni az asztalra, ami megállja a helyét az abszolút összehasonlításban is, rá akartak tenni egy…..
maskeau 2016.12.09 13:08:45
@fénycsepp: mert mindannyian mások vagyunk :)
én is inkább azt hajtogatnám, h bssszameg, bssszameg, de van, aki ha fél kiabál.
maskeau 2016.12.09 13:26:25
Egyik kedvenc távol-keleti filmrendezőmnek szentel három éjszakát is az m2, méghozzá a három legszebb filmjét adják, úgyhogy itt az idő felzárkózni, ha valakinek még nincs kipipálva a neve. Ma este 23:35-kor az 1995-ös Bukott angyalkákkal (képünkön) kezdenek, ami Kar-Wai egyik…..
Csütörtök délután a 40 fokban totálisan beállt a városi forgalom, az árnyas tabáni Keresztúton tizesével totyogtak a turistabuszok, iszony, iszony, iszony, végül gyalog jutottam át a hídon, fél órát mentem, és sivatag nőtt a torkomban, csak a hűvös cseh sör képe tartotta…..
maskeau 2010.06.12 15:42:10
Régen lehetett már hallani a Másfélről, most viszont itt egy új klip a Zuma című számra, ami annyira friss, hogy majd csak idén ősszel lehet majd lemezen is kapni, az pedig még több mint fél év. Az alapból instrumentális zenét játszó együttes most kivételesen énekkel ellátott…..