Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YiADoA

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szekértoló "szélsőjobb?" 2010.04.15 16:45:00
 Ezt még nem mondta senki, de vannak erre utaló jelek.LMP központ (2010.04.11.)  Index.huhttp://galeria.index.hu/belfold/2010/04/11/elokeszuletek_az_lmp_kozpontjaban/?current_image_num=15&image_size=m..
Szekértoló "kommunista" 2010.04.15 16:04:44
 Bevallom, hogy kicsit késön jutott eszembe lekezdeni gyűjteni a véleményekete arról, hogy kinek a szekerét is tolja valójában az LMP. Igyekszem visszamenőleg is összeszedni az arra érdemes álláspontokat. Ime egy gyöngyszem Bokor Lajostól: Miért, az LMP…..
 Létrejött egy akár rokonszenvesnek is tekinthető alakulat, ezzel szavazatokat is begyűjtött, de gyakorlatával azt az aggályt látszik igazolni, hogy több bennük az egyénieskedő akarnokság, a mindenáron eredetieskedést igazolni óhajtó hajlam, mint az őszinte változtatási…..
 Megkezdte udvarlását a Fidesz a neoliberális utódpártnak. Kövér szerint az LMP stílusa üdítő a Jobbikhoz képest, valószínűleg azért gondolja ezt így ,mert az LMP érdekei közé sem tartozik az igazság nyilvánosságra kerülése.A fideszes politikus szerint "sokan zöld…..
 Az LMP egy teljesen kiszámíthatlan politikai képződmény – állítja az MNO-nak Simon János. A politológus szerint Kóka János árnyéka vetül arra a baloldali pártra, aminek a veszélye kiszámíthatatlan kozmopolita jellegéből fakad. Amúgy a „kapcsolatot” az…..
Szekértoló "jobboldali párt" 2010.04.13 23:25:34
  Mesterházy Attila:  úgy tűnik, hárompárti lesz a parlament. Ha be is kerül az MDF vagy az LMP a parlamentbe, akkor sem biztos, hogy a baloldalhoz csatlakoznak, "hiszen két jobboldali pártról beszélünk". Az MDF jobboldali konzervatív párt, ott egyértelmű,…..
Szanyi Tibor : "A napnál is világosabb, hogy az LMP a Fidesz szekerét tolja. A ma ismert demokráciának elválaszthatatlan eleme a visszalépés. Aki nem lép vissza, az is beleszól a választások kimenetébe" - mondta. 2010. április 13.…..
MEGVAN SÁRVÁR! Köszönjük srácok!Úgy tűnik, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.Pásztó (Nógrád 2. EVK): 735Dunaújváros (Fejér 3. EVK): 670 környékeBicske (Fejér 7. EVK): 640Orosháza (Békés 6. EVK): 723Székesfehérvár (Fejér 1. EVK): megvan, rágyűjtésSárvár (Vas 4.…..
Hazai, hazai mindkettő, eddig oké. De házi készítésű és tartósítószer nélküli? Ott már egy-null az állás. Nem kapható a multiknál, csak pár megjelölt helyen? Kettő-null! És ami az én személyes tapasztalatom a három-null-hoz: szavatossági időn belül, haraptam már rá…..