Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vice78

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Faenil újabb kitűnő munkája   Az n2o2 után körülbelül egy hónappal, elérhető Faenil újabb munkája, ami ezúttal is igen kitűnő lett. Tulajdonképpen az új ROM az n2o2-re épül, de rengeteg újdonságot tartalmaz, illetve egy teljesen más stuktúrára épülő…..
A remekmű mostantól magyar nyelven is elérhető     Faenil frissítette a kítűnő ROM-ját, az n2o-t. Igazából nincs sok újdonság az előző verzióhoz képest, de én már a megjelenés óta nagy megelégedéssel használom. Továbbra is maradt a javított JAVA motor, a gyors és…..
 A bloggal kapcsolatos információk   A blogomat 2009. december 10-én indítottam azzal a céllal, hogy minél többet tudjak segíteni az i8910 HD tulajdonosoknak. Azóta elég nagy népszerűségre tett szert a blog, naponta körülbelül 400-an látogatják - bár ezen lehetne még…..
Vice78 2010.03.29 23:03:16
@Muveszur:

Szevasz.

Én is ilyesmire gondoltam. Ahogy elnézem, te elég jól benne vagy a telefon megismerésében, mert itt is, és az np.hu-n is rendszeresen válaszolsz a kérdésekre.

Én pl nem értek ezekhez a progikhoz, nem tudom mire jó, nem tudom miért kellene feltennem, és a letöltések között a magyarázat sem ad kielégítő választ.

Mindenki mondja, hogy ezt tedd fel, azt tedd fel, csak nem magyarázza meg senki. Persze utánanézhetnék, de ez a blog erről a telóról szól, és ezért gondoltam.

ui: Még egy kérdés, az Innov8 (s60v3)Elegance témája feltehető a HD-re? Nagyon tetszik, és sehol nem látok még hasonlót sem.
 Újabb HD játék elérhető   Ma éjszaka egy újabb Gameloft gyöngyszemet osztanék meg Veletek! A Ferrari GT Evolution az egyik legjobb autós játék a telefonra, ha nem a legjobb...Telepítője több, mint 60 MB-t nyom, legyetek türelemmel a telepítés során. (A bluetooth-os…..