Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuu600

152 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudod, a kapudrog :) Aminek pl. a füvet tartják. És ez szerintem marhaság. Kezdjük azzal, hogy arról rengetegszer halljuk teljes életünkben, hogy rossz, ne próbáld, ne gondold, nem semmi... Nehezen elérhető, drága, kellenek kapcsolatok hozzá (vagy csak rohadt nagy szerencse). Persze…..
Mi lenne, ha valaki (vagy sok valaki) írna könyvet ilyen alaphangultaban? Én megpróbálok :))..
Szóval, a házimat csinálom a Metazinon, mikor belebotlom egy cikkbe, amely azt vitatja, hogy az állatoknak és esetleg a növényeknek is emberi jogokat adni, illetve hamarosan indul egy per egy csimpánz nevében, hogy engedjék szabadon. Ha röviden kifejthetem véleményem, ez…..
Egy darabig nagyon szerettem. Eleinte könnyű volt, aztán megfelelően nehéz és ezáltal szórakoztató, de most... Most már a hatodik szinten vagyok, és hogy őszinte legyek, nem igazán  hat meg. Egyre nehezebb, egyre hosszabb időbe telnek bizonyos dolgok, egyre többet kell szenvedni…..
Ahogy Dee mondta: The web was a great place, before it got famous (a net remek hely volt, mielőtt híres lett). Amúgy, aki tudja, honnan van ez az idézet, az kap egy mosolyt... aki nem, az meg keresse meg... Anakshát:) Tegnap... igen, tegnap! Jaj, hogy mi dühön mentem át! Hát az valami…..
Németen olvastuk ezt a krimit, hogy az olvasásunk fejlődjön... és elég pocsék krimi. Nem azért, mert németül van vagy mert nagyon leegyszerűsítve van írva... csak mert egyszerűen... Spoiler:) A címe az, hogy Szerelem a halálig... és erre a pénz miatt ölnek meg valakit!!! MIVAN?…..
Hivatalosan is beleszerettem a Hitman: Absolution című játékba, ezen kívül a Hitman című filmbe (Hitman - a bérgyilkos). A játékot még nem próbáltam, de rengeteg videót néztem, ahogy mások szenvednek vele :) Az egyetlen játék a sorozatból, amit próbáltam, az a Codename 47, és…..
Ha tudnám... OMG ez <3 2013.03.06 18:56:00
Szóval, az egy dolog, hogy a Columbine lövöldözésről szól, de szerintem ez tényleg leírja, hogy NEM e zenében, a filmekben vagy a játékokban van a baj, hanem a gonosz fiatalokban... Éneklem, hogy "I'm the devl's little soldier, I'm the devil's little tool"... de ez csak zene! (az más,…..
Ha tudnám... Egy magyar olimpia 2013.03.06 18:41:05
Magyarból elmentem tantárgyversenyre, mert egy bizonyos valakit szerettem volna legyőzni az osztályból - é persze nem ártott az sem, hogy lóghattam, meg az sem, hogy tanulhattam még dolgokat az irodalomról... Találtam közben egy remek könyvet, megismerkedtem Poe-val, valamilyen szinten,…..
Ha tudnám... Motiváló pingvin ;) 2013.03.06 18:26:10
Szerintem ezt a pingvinkét ki fogom tenni háttérképnek :)) ..
Ha tudnám... 2013.03.06 18:26:06
Az a legrosszabb, ha úgy érzed, fel akarod adni. Szerintem valamivel rosszabb annál, mintha ténylegesen feladnád, mert kételkedni kezdesz magadban. Ekkor omlik össze minden, amit valaha gondoltál magadról. Érzed, hogy kell valaki, aki támogat, de nem bízol meg senkiben. Tudod, hogy…..
Ha tudnám... Hüpp 2013.03.06 18:26:05
Tegnap olyan boldog voltam, most meg totál padló... nem kellett volna írnom pofaköönyvön. persze, hogy nem bírtam ki. De most őszintén, ha valamiről tudjuk, hogy képtelenség, miért vágyunk rá egyre inkább??? (még kétszáz kérdőjel) És mennyi ideig tart a szerelem? Ez az egész…..
Sorry, ez már egy személyes agymenés lesz, mert így nap végére nagyon felhúztam magam. WTF? Milyen szó az, hogy GABONASZIROM? A cornflakes-t akarjuk szó szerint fordítani, vagy miivan? Akkor az kukorica...pehely. Gabona...pehely. DE NEM SZROM!!! Miért szirom? A chips is burgonyaszirom,…..
Előzmények: kirándulásaim Brassóba, csajos ruha- és kalandéhség. E. barátnőm kitalálta, hogy ejtsünk egy shoppingtúrát Brassóban, és vigyük J. barátnőmet is. Péntekre összeállt minden: hogy hova megyünk (My Place, Unirea, Kapu utcai butikok[Zs2] , brintex,…..
Nem veszek több IMet. Nem tudom, hogy én nőttem-e ki őket, kimentem-e a divatból, vagy ők lettek-e (nem tudom megfogalmazni, megvethető és antipatikus összege)? Persze, vannak még nekem tetsző részei (Real Life, tanácsoldalak, remélem, a SAFE sex is megvan még...) de sajnos a…..
Most néztem meg (a szó szoros értelmében) és meg kell mondanom, szép film. Nekem tetszett, de volt egy csomó olyan bennem, hogy: ez miééért? vagy: ezt miéééért (nem) mutatják??? Ilyen filmre - mint ahogy kedvenc YouTube-os kritikuom is megmondta :D - nehéz spoilermentes véleményt…..
Nem tudom, mire jó nektek az, hogy bizonyos számokat nem engedtek lejátszási listában megtekinteni (és így vagyok azzal i hogy bizonyos országokból bizonyos videókat nem engedtek nézni). Úgy értem, van YTD és azzal max. egy perc alatt megszerzem azt a számot, amit a YouTube-on nem…..
Tegnap megnéztük a Grudge-ot, ahol ugye van az az ijesztő Kajak (Kayako). De mitől is ijesztő a szellem? Elsőként: a szellemek olyan lények, amelyekről nem tudhatunk semmi biztosat. Olyan, mint a Pokol vagy a Mennyország: hinni lehet bennük, de biztosan tudni nem. Az ilyen lények pedig…..
Számomra már egy ideje véget ért az iskolai borzalmak tengere, de másoknak talán még nem. Őszintén szeretnék segíteni mindenkinek, talán túl sok embernek egyszerre. Úgy érzem, valamennyire bele tudom élni magam abba, amit ők átélhetnek: egy vagy több ember miatt kezdik…..
Ha tudnám... Hát... 2012.11.20 20:12:53
ja, háttal nem illik mondatot kezdeni:D nem baj, kérlek, nézzétek el. Ez lesz e jó kis mindenes blogom. Ha valaki egy más ember lelkében akar kutakodni, itt jó helyen jár :)) Szívesen beszélgetek kommentekben, stb. ; de amúgy élőben nem vagyok egy társalgási géniusz. Hm... mivel…..
SunShine 2. fejezet 2012.09.01 17:06:41
Sun sokáig tartotta a rekordját. Egészen pontosan hat évig teljes sikert aratott és rengeteg elismerést kapott.  Továbbra is vezérkutya volt. De ő, a többivel ellentétben, nem a munkáért tette.  Nem volt olyan, mint a többi husky. Naty a számára több volt, mint egy kiszolgálni…..
Ezzel gyakorlok a Polyvore-on. Kedvenc? Find me on Polyvore..
SunShine Bevezető (1. fejezet) 2012.08.15 09:20:00
Sunshine egy sárga és fehér színű husky volt, akit gazdái Sun-nak szólítottak. Egy reggel Sun visszaemlékezett arra, milyen is volt, mikor kisebb korában megtanították szánozni... Az egyik gazdája hívta, Naty, Natalie Brown, egy fekete hajú és szemű, sötétebb bőrű…..
Olyan sokat maradtam ki :( Bocsikaaa :))) többet egyelőre itt nem mondok :) majd kaptok képeket a németországi kirándulásomról (még fészen sincsenek fent :P) meg videókat az autópályáról :D imádtam autópályákat filmezni :)) Addig is egy ki zene:) ..
 Huh... Mit mondjak??? Akció-scifi-romantikus... "Naaagyooon soook váratlan fordulattal". Blöe. Valaki mondjon egy dolgot, amit nem tudtam kiszámítani.... Rue halála...? Nem. A Döntés (és megváltoztatása)? Nem. Most komolyan...Oké, hogy mozifelvételt néztem, és ez sem…..