Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D. Balazs

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először mutatták meg, mit tud a Parrot AR.Drone, azt mondtam, ez a világ legjobb iPhone-os játéka. 300 dollárért egy kvadrikoptert irányíthatunk wifin keresztül, iOS-kijelzőn, amin a rá épített kamera képe is megjelenik.Itthon 87 ezer forintba kerül ez a játék, vagyis nem…..
Azt ugye tudjuk, hogy a sorbanállás holnaptól indul, és péntek 00:000 órától kezdődik az iPhone 4 mobil értékesítése az Aréna Plazában található T-Pontban. Az azonban újdonság, hogy még aznap, országszerte további 14 üzletben is kapható lesz a mobil.Cheers.update: T-Mobile…..
D. Balazs 2010.09.22 11:47:53
@46,52%: Lehet, hogy nem tudnak a Vertutól jobban kúrni, de legalább kúrnak.
Ami rólad nem hinném hogy elmondható lenne, mert az írásódból tisztán látszik, hogy az értelmi szinted egy száraz virágéval vetekszik.
Appleblog Lezúztam az iPhone-om 2010.09.14 12:28:00
Nyugalom, az i-Doki rovat nemhogy nem szűnt meg, még csak át sem alakult, egyszerűen csak két hetet késik, de addig sem kell Apple-mester nélkül maradnotok, hála annak, hogy hétvégén kicsit összetörtem a mobilomat: Az eset azért meglepő, mert ez az iPhone lényegében már mindent…..
A Hwsw szellőztette meg ma délelőtt a hírt, amit most már mi is meg tudunk erősíteni: a T-Mobile raktárába megérkezett az első iPhone 4-szállítmány. Ez már a miénk, ez már a mi zsebünkben csörög majd, az első kézzel fogható bizonyíték, hogy nem felejtettek el minket teljesen…..
D. Balazs 2010.09.13 18:37:45
@karolyist: Te viszont egy bunkó vagy.
Azért mert az ár alapján dönti el, hogy megveszi-e az iPhone-t vagy nem az nem jelenti azt, hogy csóró.
Lehet, hogy megtudná venni az egész utcát, ahol laksz.
Itt csupán arról van szó, hogy ő egy bizonyos összeget rászánna a telefonra, de hogyha drágább, mint amit ő kigondolt magának, akkor vesz másfajta telefont.
UPDATE: tegnap az ígéreteknek megfelelően kijött a béta, ami bár ingyenes, Magyarországról mégsem érhető el közvetlenül az Android Marketen. Aki szeretné kipróbálni a játékot - érdemes, béta létére gyönyörűen és hiba nélkül fut a Galaxy-n :) - innen letöltheti az APK…..
Oly sok viszály után az áprilisi premier óta talán most először lehet azt olvasni az Apple online boltjában az iPadek listázása mellett, hogy free shipping 24 órán belül szállítják. A közelmúltig hét-tíznapos várakozási idővel kellett számolni, ami aztán…..
Ahogy azt már írtuk, letelt a négy hét, lezárult a két fordulóból álló iPad-nyereményjáték. Az első körben mi tettünk fel egy kérdést, amire 509 jó megfejtés érkezett - a jó válasz egyébként az Epöl volt. A második feladványt már a Trendmagazin tette fel, ők dobták be…..
Érdekes grafikon látott napvilágot a Silicon Alley Insider jóvoltából, amiből kiderül, hogy 2009 végére a mobilszegmens hozta a legnagyobb bevételt a kaliforniai társaságnak. Az iPhone zöld sávja a semmiből nőtt ki 2007 nyarán, amikor még jellemzően a Macintoshokból folyt be a…..
Szerda este várhatóan bemutatnak egy rakás izgalmas Apple-terméket, van esély rá, hogy az iPhone premierje óta a jelenlegi lesz a legizgalmasabb event. Bár most nem lesz helyszíni tudósítónk, mint a legutóbbi iPod-bemutatókor, azért készülünk néhány csemegével az eseményre.…..
Ezen a héten a dögös, 42 éves, ezáltal még vonzóbb Nicole Kidmant kapjátok, tessék csak marakodni rajta nyugodtan, jut mindenkinek. Ezen a tavalyi felvételen látható, ahogy a tehetséges színésznő _egyszerre_ képes megmutatni a gyermeke fotóját a telefonján, és keresztbe tenni a…..