Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Becseibea

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  - Mindig a főnök a hibás vagy esetleg időnként a beosztottakban is lehet némi hiba? -Levél: „Hosszú évek óta foglalkozom már  biztonsági őrök vezetésével, irányításával, munkájuk megszervezésével. Ennyi idő után egyre jobban kezdek rájönni, hogy bármit…..
Becseibea 2011.10.31 16:45:37
@tiger25: Amikor elvállalta a munkát,tudta mit és mennyiért (és milyen állapotban!).Senkit nem lehet arra kényszeríteni,hogy őr legyen.De ha már az,és elvállalt egy munkát legalább korrekten végezze is el!Becsülettel!!!
Marc Silber cikke (forditotta Evaneni) Az "Advancing Your Photography" klubban (Marc Silber online klubja) sok fotót nézünk meg, ami fontos része a fejlődésnek. Az egyik kulcsa a fotós iskolának a gyakori kritizálás. Amikor a San Francisco Intézet tanulója voltam, minden heten…..
Becseibea 2011.06.18 22:34:38
@Mikrobi89: Nem csüggedtem el egyáltalán! :)) Sőt,épp' véleményt nyilvánítottam!:D
Elkészült a szavazás a "Megy valahova" témájú Kihívás fotópályázathoz.Az első Kihívás pályázatra olyan képeket vártunk, aminek a témája mozgásban van, tart A pontból B pontba - megy valahova.Díjazzátok szavazatotokkal a kompozíciót, a dinamikát és a…..
Becseibea 2011.04.25 20:58:44
Becseibea 2011.05.02 22:22:40
@darthwalk: Én nem kaptam választ arra, ha szabályosan indultam miért nem kerültem be?:(
A napokban postázzák ki a kamarai tagdíjak befizetéséhez a csekkeket, ezért  a vagyonőrök között – érthetően – ez most a fő téma. A ma reggel levélben kapott  - városi legendák közé sorolható - történet is erről szól: „Hallottam, hogy egy…..
KGyST fotója - Csőrike II, a díszfestésű magyar Mi-24-es    tourista: Repülőnap 2010 - Olasz remekmű - Frecce Tricolori - A világ legnagyobb - 10 gépes - köteléke mérnöki precizitással repült.   Naki77: Turkish Stars   rosszfem: F-5…..