Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gregor78

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most következő bejegyzésben a hidegháború idején eltűnt, vagy vélhetően eltűnt néhány űrhajósról lesz szó. A téma nagysága miatt csak néhány érdekesebb esetet vagy személyt választottunk ki, mivel ezzel a témával akár egy 200+ oldal hosszúságú könyvet is meg lehetne tölteni...
Kezdjünk egy erősnek tűnő indítással. A központi hatalmak 1918 késő tavaszára katonailag megnyerték a Nagy Háborút. Csak mivel akkoriban az volt a mondás, hogy a háború túl komoly dolog ahhoz, hogy katonákra bízzák, politikai döntés született. Ezen okból pedig a központi hatalmak nem…..
Egy újabb legendával lettünk szegényebbek, életének 86. évében ugyanis elhunyt Carlo Pedersoli, vagy ahogyan mindannyian ismertük és szerettük, Bud Spencer. A színész, énekes, kereskedő, reülőgép-pilóta Carlo 1929-ben született Nápolyban, közel 6 kilósan látta meg a napvilágot. A húszas éveiben…..
  A Polgári Magyarországért Alapítvány hétvégi rövid konferenciáján derült ki számomra, hogy a gyermekeknek járó választójog hazai ötletgazdája nem más, mint Mécs Imre, '56-os halálraítélt, az SZDSZ, majd később az MSZP országgyűlési képviselője. Mécs…..
Az antiszcientologia.hu levelet kapott egy szcientológustól, sőt egyenesen J. Gábor nemzetközi kivizsgálótól.Vágatlanul következik a rendkívül elmés levél, csak az illető nevét rövidítettem benne. Egyébként ismerem azt, aki írta. A fickó tényleg ilyen.A levél: From:…..
Mint ismeretes, kis hazánkban a (bal)liberális beállítottságú médiamunkások egyik, ha nem a legfontosabb feladatuknak tartják a lakosság figyelmének ráirányítását a (szerintük) mindenhol - és különösen az utóbbi időben - folyamatosan terjedő (szélső)jobboldali tendenciákra, nézetekre. Erre az egyik…..
Gregor78 2010.02.06 18:12:41
@Coligny:

Igazad van a rossz fogalmazásért...
egyszerűen arról van szó, hogy itt tárgyi tévedések vannak, a stilus és a téma az egy dolog...nem cenzúrázni akarok, de ezek elvileg ismeretterjesztő könyvek lennének...amikor tárgyi tévedéseket visznek bele dögivel, az olyan mintha mondjuk például egy csillagász könyvbe azt írnák, hogy a föld közelebb van a naphoz mint a merkúr...
Ha ez nem önkéntes rendőrködés, akkor semmi, de majd ti eldöntitek, hogy Tamás helyesen járt-e el akkor, amikor betolta a kocsija orrát egy igazi nagy büdös tapló autós elé, majd magát rendőrnek kiadva mentette önnön irháját. Ma azaz február 2-án kedden délelőtt 10.30…..
A Fidesz-kommunikáció legfőbb eleme: minden lehetséges hírhez kapcsolódva támadni a kormányt. A támadás teljesen rendben van, hülyén is venné ki magát, ha az ellenzék nem ellenezne, de a minden lehetséges hírhez kapcsolódva kitételnél mintha egy kicsit sikerült volna túllőni a…..