Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsotti_31

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog A pöfékelő joga 2010.02.11 12:18:04
Mióta lehet EC és IC vonatokon dohányozni ismét? Kalauz és utastárs szerint lehet, az áthúzott dohányzó piktogram meg biztos csak illúzió.    Szia. Régen írtam, de most vonatról teszem, a Savaria-Ciklámen IC910-ről pötyögök. Ez a vonat ma reggel indult el a keletiből…..
Zsotti_31 2010.02.11 13:55:39
@A Gyula:

"A nemdohányzó utasnak oda szólt a pótjegye vagy nem? Nem! Akkor üljön oda ahova szól neki és nem kell kelteni feleslegesen a feszkót."

Ugyanezt írtam, csak lehelletfinom megfogalmazásban. :)

Mellesleg elés sokszor látom azt, ahogy egyesek tréningszerűen futnak a városban, pöfékelő kocsik és buszok mellett. Szerintem ez még többet is árt nekik, mint annak aki csak pl. hébe-hóba dohányzik. Legalábbis ebben az esetben...
Mandiner blog MÁV menni Csikágó? 2010.02.11 12:01:00
  Még mindig nem hiszem el, hogy ez igaz, és újra meg újra várom, hogy jöjjön a cáfolat, de nem. Hát brávó. Ez nagy dobás volt. Sok mindenki okozott kárt a magyar zsidóságnak 1990 óta, minden létező oldal, vallás és politikai párt színeiben, de annyit egyetlen…..
Budapest Száksz Napirokkant 2010.02.04 12:24:00
Pont most vallottam szerelmet Osek barátunknak, aki volt annyira önzetlen, hogy hozzájárult egy kisebb tartalombővítéshez. Természetesen miről is lehetne szó, mint a Napirokkant rovatról! Osek a MOM épületében szokott szorgalmasan kattingatni, és mint mindig, most is kiváló…..
A budapesti polgár siet. Mit siet, rohan. És mivel a XXI. század ritmusát veszi fel a fővárosi, elvárja, hogy a rengeteg befizetett adójából toljanak mindent a segge alá. Ez különösen azokra igaz, akik semmit nem fizetnek, de mégis elvárják, hogy minden az ő kényelmüket…..
Zsotti_31 2010.01.29 06:07:02
@Bárzongorista:
Az általánosításért elnézést kérek, a sarokig sétáltatást sok helyen láttam, nem csak a lakóházam környékén. Panelházak környékén általában van nagyobb területű füves rész, netán park, idevinni a blökiket - és persze felszedni utána a maradékot - teljesen rendben van.

@Este:
Nem válik jobb emberré, ám a fővároson kívűl - legyen az falu vagy megyeszékhely - sokkal nagyobb rendet tapasztaltam, kisebb mértékű szemetelés ugyan van, de én például a kertem előtti részt mindig eltakarítom és ugyanezt látom szomszédaimnál, barátaimnál. Az ember lakókörnyékének kinézete egyenes arányban áll az ott élők igényével.
Néhány napja az egész ország azt találgatja, hogy mi is az az NDC rendszer, illetve mennyire nyomorítja meg a nyugdíjasokat. Sokféle válasz született már a blogoszférában erre - jobbak is, rosszabbak is. Most megpróbáljuk azt a módszert, hogy a politika által ügyesen megcsavart,…..
Zsotti_31 2010.01.26 17:56:47
@on the other hand: Kösz, így már teljesen tiszta, a munkáltatói befizetést én is kifelejtettem.

Lehet hogy off, de akárhogy alakítják a nyugdíjrendszert, vagy játszanak a korhatárnöveléssel, sehogy sem lesz jobb szerintem, ha a fiatal álláskeresők száma tovább emelkedik (pláne a pályakezdőké) és a szintén állás nélküli középkorúakat sem alkalmazzák sehol.

Más: 'is' kommentjében olvasható Józan Péter gondolatmenetét pedig nem tudom mire vélni. A folyamatot, miszerint a várható élettartam nő, miért kéne megállítani/lassítani? Ja, persze tudom, minél korábban elhalálozik valaki, annál kevesebb kiadás állami szempontból. Normál családi körülmények között ki az, aki a nagyszüleinek a halálát várja? Vagy félreértelmeztem?