Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zelizine

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Gegő Rebeka beszámolója - Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy újra beszámolóírásba kezdhetek, ami azt jelenti, van miről beszámolni. :) Ezúttal is megpróbálom összefoglalni a magam módján mindazt, ami okot adott erre a beszámolóra. Közel tíz hónapot kellett…..
- Mukrányi Edit beszámolója - Hát sziasztok Fiatalok! :) Olyan jó napunk volt ma Edit barátnőmmel, hogy gondoltam, Veletek is meg kell osztanom ezt a délutánt, estét, amit együtt tölthettünk barátnőmmel, aztán Istvánnal Bicskén, majd - egy röpke száguldás után:D  -…..
- Máténé Valent Anna beszámolója - Mivel én még nem írtam soha élménybeszámolót…és Adri az estétől kezdte a „kisregényét" :) megpróbálom az addigiakat leírni . Szóval én úrinő voltam, mert Anikóék megígérték hogy elém jönnek Pesten és …..
- Mukrányi Edit mohácsi beszámolója -Hát sziasztok Fiatalok! Tudom, hogy nagyon várjátok a beszámolómat, de ez a hétvége annyira zsúfolt volt nekem, hogy összemosódott ez a rengeteg pozitív impulzus, ami engem ért, ezért kicsit hagytam, hogy külön váljanak az élmények és…..
Hát sziasztok Fiatalok! :) Újra itt ülök a gép előtt és megpróbálom a gondolataimat ebben a hőségben egy helyre terelni:) Nem ígérem, hogy minden benne lesz a beszámolómban, de igyekezni fogok. Mint azt tudjátok, nekem a tali helye szempontjából viszonylag szerencsém volt,…..
- a Belgiumban élő TéZsé írta az alábbi beszámolót -   Ma pont 2 hónapja a Syma csarnok-béli Tabáni István koncertnek.... erre a szép estére emlékezvén... közzéteszem élményeim... köztetek kedves Barátaim... Kellemes olvasgatást.... Puszi TéZsé     …..
- Borsi Andi egri beszámolója -   Duplán öröm volt számomra Egerbe eljutni a koncertre. Nagyon sok kedves barátot szereztem  már a rajongói oldalakon, de sokan vannak közülük, akikkel a távolság miatt a fellépéseken nem találkozom. De az olyan alkalmakra, mint a…..
 Bár már  a tanítványaimnak itt a nyári szünet, mégis egy tanórai játék jut eszembe, melynek címe: Azt mondom… Lényege: „Azt mondom: alma, Te azt mondod: körte”, vagy éppen azt, ami a kimondott szóról éppen eszedbe jut, attól függ, épp mi a szabály.…..
- Duplázás pünkösdvasárnap -   Ajka és Tihany, a két fellépés, ami ezen a szép vasárnapon volt Istvánnak, mindörökké emlékezetes marad számomra, csakúgy, mint az összes többi alkalom, amikor láthattam és hallhattam a mi kedvencünket. Írni és beszámolni csak a…..
Bár azt nyilatkoztam, hogy a falon nem írok élménybeszámolót, most mégis ezt teszem. Nem bírom magamba tartani, muszáj veletek is megosztanom!!! A koncert előtti napokban már nagyon nagy izgalomban voltam. Szinte számoltam a napokat mint egy gyermek, még most sem nőttem fel teljesen…..
- Borsi Andi írása - Ez volt az eddigi legkalandosabb napunk mióta István fellépéseire járunk. Eredetileg Komádiba és Ebesre készültünk, de útközben teljesen átírtuk a forgatókönyvet. A fellépésekről semmit sem tudtunk kideríteni, csak a dátumból és az időpontokból…..
  2010. május 13-át írunk. Egy napos-esős csütörtöki nap, amely azt hiszem, hogy örök emlék marad számomra.  Még néhány nappal később is úgy érzem, hogy az érzések kavarognak bennem, és képtelen vagyok minden részletre konkrétan visszaemlékezni, csak a bennem…..
         Amikor a legutóbbi beszámolóm felkerült az oldalakra, gyorsan figyelmeztették egymást a chat falon a rajongók, hogy csak három napi hideg élelemmel szabad hozzá fogni. Ebből én is értettem a célzást, megígérem, rövidebb leszek, elég…..
Amikor véglegessé vált, hogy István lemezbemutató nagy koncertje hétköznapra esik, lemondtam arról, hogy elmenjek, hiszen tudtam, hogy szabit nem fogok kapni. Viszont annyian írtátok, hogy mentek, jönnek haza erre a nagy napra a "kintiek" is, kerestem a megoldást, hogyan tudok…..
A szakadó eső kicsit felborította előzetes laza terveinket, így autóval érkezünk a SYMA Csarnokhoz. Telefonon kaptam a hírt, hogy felkerültünk Anikóval együtt a sajtós akkreditációs listára, de azért egyelőre még nem próbálkozom a sajtó részére fenntartott  terület…..
Ülök a buszon egy esős szombat délutánon. Mp3-ban hallgatom István dalait (hangulati vezérfonal), s az elmúlt néhány napra gondolok. Alig fél órája búcsúztam el Tézsétől, aki kikísért a buszpályaudvarra. S amikor egyedül maradtam, a buszra várva a zuhogó esőben szárnyakat…..
- Zsikó Eszter írása -   Április 18-a vasárnap reggel Mint mindenki tudja (vagy nem) jelentkeztem az X –be.  Ti is unszoltatok, és az ismerőseim nagy része. Aztán engedtem az erőszaknak. :D Reggel hatkor keltem, mert Pesten voltam nagyimnál. Onnan a nagyapámhoz mentem,…..
Picit hosszúra sikerült mert ez 2 beszámoló!!:P Tele vagyok élményekkel!!Azt se tudom hol kezdjem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D.Azért megpróbálom...:))). Szóval...Péntek reggel felkeltem.Suli volt...:((.6 óra:((.Én a szünetekben Evinek(aki szintén István…..
- Böbi élménybeszámolója - Böbi vagyok és 16 éves. :) Én nem is tudom, hol kezdjem. Ma, 04.18-a egyik legszebb napom. :) Hogy miért? Mert hallhattam élőbe Tabáni István hangját, mert láthattam teljes élő nagyságba. Eddig nem voltam nagy rajongója, azaz igazság és emiatt le is…..
- Borsi Andi beszámolója a balmazújvárosi fellépésről -   Amikor meghirdetnek egy tehetségkutatót, senki nem gondol arra, hogy azontúl, hogy az eddig ismeretlen, talán véka alá rejtett tehetségek megmutathatják magukat, és sokuknak a hajója ezzel elindulhat, még számtalan…..
Korábban érkezünk, mert késni semmiképpen nem szerettünk volna. Viszont várunk rájuk türelmesen, hiszen 16:55-kor hív Tibi és közli, 5 perc múlva itt vannak, csak összeszedik Istit. Ebből gyorsan kiszámolom, fél hat körül fognak ideérni, hiszen Csepel azért nem a szomszédban…..
- Tünde pécsi beszámolója -Előzmények:   2010. március 19. este 8 óra, Maestro Pizzéria, Pécs. Ez a dátum, és helyszín, ahol végre három dimenzióban is találkozhattam Tabáni Istvánnal. Mielőtt még ennyire előreszaladnánk, elmesélem az előzményeket. Volt 2009…..
Igazán ideális helyszín a Csepeli Munkásotthon egy Tabáni István fellépéshez. Nagyjából ötszáz néző befogadására alkalmas szép színházteremben ülünk Párommal a második sorban és várjuk a kezdést. Az előtérben már volt részem néhány szép pillanatban, hiszen többen is…..