Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vmishi

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnénk megkérni minden blog-használót, segítsen abban, hogy a felmerülő kérédeket és válaszokat ezentúl lehetőség szerint itt tegyék fel, illetve itt válaszolják meg annak érdekében, hogy egy helyen legyen megtalálható minden felmerülő probléma, kérdés, illetve azok…..
Minden Kedves olyan vásárlónak, aki maga szeretné bővíteni a vásárolt gépét megmutatjuk, milyen belülről...  A félreértések elkerülése végett szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy 1 memória SLOT található a készülékben!!!! Származási hely: ATD PC1028…..
vmishi 2010.01.26 20:55:15
Kössz, ez hasznos volt. Nah akkor van 2 db kinyitható lap a hátulján (az akkut hagyjuk ki, az csak arra van és kész). Van a "nagy" és van a "kis" lap a hátúján, a nagy alatt van a memória, 1 db 1gb 1 GB DDR2-667 DDR2. A cseréje garancia vesztést jelent, jó, de az isten szerelmére honnan veszik észre hogy cseréltem? Le van valamivel ragasztva (ez kérdés, nem vitatkozási szándék!)? Továbbá tudja valaki a választ hogy ez a fantom ATD Kft:
1. cserélné e és menyiért a memóriát (2gb? 4gb?)!
2. szivargyújtó töltő van e és mennyiért?
3. védőfólia(ák) vannak e és mennyiért?

A másik "topicban" ("első lépések") van egy kolléga aki "megígérte" elmegy ehhez a rejtélyes atd-hez és tisztázz pár kérdést, remélem beszámol :)
Ja a tasakért visszamentem és nagyon kedvesek voltak adtak is szó nélkül az Arena-ban.
Csináltam egy Hirens Boot usb-ét és egy másik külső hdd-re "kighostoltam" mivel "játszani" akartam egy pár játékkal amelynek a nevébe az volt hogy loader meg activator :) hát sajnos eddig mindig megöltek :D
Ma reggel "visszaghostoltam", tökéletes, így most lehet "játszani" :)
Ez az usb bootolás nagyon érdekes lesz, a LiveAndroidot próbáltam de valamiért megakadt :(
Majd még Mandriva live-ot akarok kipróbálni, de ha valaki jobban ért linuxhoz (vagy bármi más érdekes opprendszerhez amit ki lehetne próbálni ezen a kicsikén) akkor dobja már fel az "imaget" vhova (rapidshare vagy hasonló).
Ha már valaki memóriát cserélt mekkorát próbált max-t és hány MHz-est?