Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soma47

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy keskeny sejtésem arról, hogy nem leszek túl népszerű azzal a véleményemmel, miszerint a két nagy hirdető gigász (leánykori nevén Apród és Jófogás) párhuzamosan lerendezett ország szintű marketing terrorja túlment minden határon. Sokak már az önkívület határán…..
Honnan jöttél, mire költenéd, tudsz hangosabban is beszélni? Utolsó kör az élő adás előtt.Voltak ugyan fogalmaim arról, hogy miként zajlik a versenyzők kiválasztása a tévés vetélkedőknél, de szombat délután azért sokat tanultam-tapasztaltam. Rényi Ádám, A 40 milliós…..
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..
Nem tudjátok, van nyitva ma valahol bélyegző készítő?Az van, hogy anyósom menne a piacra, és a hírek szerint annyi lett hirtelen az aláírásgyűjő, félek ínhüvely gyulladást fog kapni szegény. Kéne egy fasza stempli, rá valami frappáns "húzzatok a faszba! -sok'szeretettel…..
soma47 2010.01.24 18:49:08
Kedves Hozzászólók!

Igen csodálatra méltó kommenteket olvastam. Csak gratulálni tudok azoknak aki a nyugdíjasokról ilyen ocsmány módon írtak ill.leírták azokat. Ha szerencséje van valakinek ő is lehet nyugdíjas. A szerencse csak a korára vonatkozik, nem a helyzetére. A nyugdíjasnak is ugyanannyi a közüzemi költsége, mint az aktívaknak. Sőt a hús, a tej, a kenyér, a mosószer is ugyanannyiba kerül.
Valaki felnevelte ezeket az ostoba hozzászólókat is, sőt tanítatta őket, még ha nem is venni észre rajtuk. Az ilyen ember, hogy viselkedik vajon a szüleivel, a nagyszüleivel?
Arra is felhívnám a figyelmüket, hogy nagyon hamar elérkezik az az idő amikor ők is nyugdíjasok lesznek és akkor ők is olvashatnak ilyen mocskolódásokat.
Egyébként én is nyugdíjas vagyok és örömmel venném, ha nem kellene szavazni a szép korúaknak, mert akkor legalább biztos, hogy nem a Orbánkirály kerülne a trónra.
Sajnos a nyugdíjasok megváltóként tekintenek rá és ostobán hisznek neki és alattvalóinak, hogy elhozzák ők nekünk a kánaánt.
Nem hoznak el semmit, mert nem is ez a céljuk.
Ezt alátámasztja az a bizonyos népszavazás, amikor aláásták az egészségügyet, az oktatást stb. Igen mindenért fizetni kell, nincsen ingyenebéd.
De, ha ezt akkor nem torpedozzák meg, akkor ma nem lehetne mivel támadni a jelenlegi kormányt és sok szerencsétlen hozzá nem értőt a pártjukra állítani. Gyorsan megjegyzem, hogy nem vagyok egyik párt oldalán sem.
Egy ilyen széthuzó népnél sok jóra nem lehet számítani a jövőben sem.
Most az fog hatalomra kerülni, aki évekig csak gáncsoskodott, ahelyett, hogy a következő választásokig pédamutatóan dolgozott és tett volna valamit az ország érdekében. Mindig mindenütt csak keresztbe tettek, szidalmazták a regnálókat,eszükágában sem volt tenni valamit és ezzel kivívni azt, hogy igen rájuk kell szavazni a tetteik alapján és nem azért mert ők ezt akarják, nekik ez jár. Hasonlóan viselkednek a itt hozzászólók is, amikor a nygdíjasok ellen ocsmánykodnak. GRATULÁLOK EZEK VAGYUNK MI!!!