Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vghanna

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
vghanna 2010.01.24 18:29:21
@Kercerece:
szemléletes ... de mért van az hogy az ilyen türelmes, értelmes pasik a szunnyadó sárkányokkal randiznak ?
De mi a biztosíték arra, hogy egy elfogadó (azaz ébredező angyal és nem a cikk szerzője), de értelmes nő talál párt? persze semmi, buta kérdés.
Persze a cikk csak vitaindító és jó olvasni, hogy a legtöbbőtök szerint egy nyitottabb, kevésbé korlátolt, önzetlen lánynak a páros életbe egyenes út vezet. Nem szeretnék keseregni, de utóbbi idők tapasztalata nem ez. Néha pont az a baj, ha önzetlen vagy, de önálló, vagy néha önállótlan, ha elmondod a véleményed és esetleg az okosabb, mint a párodé....nem, nem lehet a cikkíróval egyetérteni, de nem könnyű se diplomával se nélküle.
vghanna 2010.01.24 18:41:33
@pafff: ez jó hír és legyen igazad:) persze kérdés hogy meddig kell rá várni. Nem magamról írtam - így a biztatást (mert annak veszem) átadom a barátnőknek.