Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SEHEREZÁDÉ

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a tavasz, blogolási kedvünk a rügyek számával egyenes arányban nő, lássuk, mit tartogat mára számunkra a Karinthy még ha ezúttal nem is a Színház, hanem a Márton. A mostani posztban két legyet ütünk egy csapásra, úgyis hamarosan ellepik a konyhát az idegesítő kis bogarak…..
SEHEREZÁDÉ 2011.03.19 13:27:51
@Silcon: teljesen egyetértek. Amúgy nagyon jó a karikatúra!
Kedves HÖK! - akkor menj a fenébe… - válaszolná az ex-szegedi hallgató, akit lehellozva kért a HÖK, hogy, ha nem gond, akkor csaljon egy kicsit a kedvéért, és segítsen némi okirat-hamisításban. Mindehhez használati utasítást is adtak, hogy biztos ami biztos, minden…..
MeloneBlog Köd 2010.11.17 18:33:00
 Apa mesél: Köd  -         Apa, olyan rossz idő van ma este! Egész délután az ablakban ültem, de még a postaládáig sem láttam el.  A szomszéd Peti hívott, hogy menjek vele játszani, de ilyen időben oda sem találnék hozzájuk.…..
Ábel, az akváriumtisztító Mesém hőse, Ábel, egy forgalmas kisváros tisztességes polgáraként éldegélt. Minden reggel az órája csörgésére ébredt, első dolga volt, hogy megreggelizzen, és fogat mosson. Ezek után pedig összeszedte kalapját, táskáját és munkába indult. Ábel…..
MeloneBlog Mese a kismadárról 2010.05.11 00:00:00
 A kismadár  „Csivit-csivit csip-csirip, csivit-csivit csip-csirip” -csiripelte egy szürke kismadár az állatkertben. A madárka egyedül gubbasztott a madárház itatójánál. Ahogy kinyitott az állatkert, és megjelentek az első emberek, társai rögvest repkedni…..
MeloneBlog A teás kancsó 2010.04.20 22:43:00
 A teás kancsó  -  Mamácska, ma is főzhetek teát abban a piros teás kancsóban?- kérdezte izgatottan Bence. Tudod, mikor abban készül a tea, sokkal finomabb az íze. -  Majd én felforralom a vizet, te pedig vedd elő a teát és a mézet a szekrényből. Hallottál…..
MeloneBlog Tavasz 2010.03.01 12:12:00
Hóvirág, a kis virág                                            Itt a tavasz! Itt az…..
 Szoknyás hajóskapitány        Jó reggelt árbócos! Milyen időjárásra számíthatunk ma? -          Jó reggelt kapitány! Az égen egy felhőt sem látok, esőre nem számíthatunk. Viszont a napkelte…..
NégyFotográf Mariska néni 2009.10.23 10:17:00
Mariska néni  Mórahalom közelében , egy szerb határ melletti tanyán él. A több mint 100 éves házban nincs villany, víz. Férje öt évvel ezelőtti halála óta  egyedül várja a tanyagondnokot, aki heti 3-4 alkalommal vizet, meleg ételt, gyógyszereket hoz neki.…..
MeloneBlog Magyar kultúra napja 2010.01.24 18:13:00
 A Magyar Kultúra napja 2010-benMivel ünnepeltünk? A magyar kultúra napja nem tartozik a piros betűs ünnepeink közé, ám mégis nemesebb, mint a naptárban szereplő többi emléknap. A naptárat nézegetve látom, hogy ma már csak annak nincs külön emléknapja, aminek nem…..
MeloneBlog Sors 2010.01.24 17:21:00
 Tubudu, az első néger rabszolga              Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer valahol a messzi Afrikában egy kis törzs. Erről a törzsről a világon senki sem tudott semmit. Tehát teljesen láthatatlan volt a…..
MeloneBlog Esti Mese 2010.01.24 17:19:00
 Puli kutya   Réges régen történt, az ókori sumerok idejében, mikor megszülettek a mai háziállatok ősei. Nem történt ez másként az udvarokon és parkokban csaholó kutyákkal sem. A kutyák ősi szelleme a farkasoktól ered. A farkasok falkákban éltek, de…..