Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swabian Hill Wayne

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár nappal, akár este szemlélik a magasból a várost, illetve egyes részeit, feledhetetlen élményben lehet részük. Tavaly megírtam Önöknek, hová érdemes felmászni, a bejegyzésemnek nagy sikere volt. Ezen felbuzdulva szeretnék újabb tippeket adni a hétvégi lazításhoz vagy a randizáshoz. 1. Zikkurat…..
Wayne küldte nekünk az alábbi vallomást ami a mai fiatalság szempontjából eléggé jelentős meg tény feltáró, mert mindenkinek van egy hasonló sztorija ami így praktikus hogy megismertetjük az internetezőkkel, meg az utókornak: C ya all 8))) Nah, hat sokat gyozkodtek a Sracok h irjak…..
Swabian Hill Wayne 2012.01.20 11:56:52
@Karsaj: hat most nem azert, de csak oral sex volt .... es azert a noket jobban szeretem ..
BtheBest Lakberendezés 2010.02.09 08:00:00
Azthiszem ez a cikk most nagyon rá fog férni egyesekre, mert anyukám egy időben csinált egy ingatlanközvetítős nagyvállalkozást és akkor ott elég sok mindenre derült fény az emberek ízlésével kapcsolatban...Sokszor mutatott képeket, hogy nézzük meg egyes emberek hol laknak...hát…..
BtheBest Az Operabál 2010.02.15 11:00:00
Nem tudom voltatok e idén vagy szoktatok e járni, ha igen az jó mert akkor kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is, ha meg nem akkor itt a lehetőség h megtuggyátok h milyen egy ilyen nivós esemény belülről. Elöljáróba leszögezném sajnos voltak elég sok oda nemillő elemek is, ami…..
BtheBest Hazi allatok 2010.02.02 08:15:00
 Latom hogy a lovak amikor szoba kerultek akkor nagyon sok embert erdekeltek vagy legalabbis beszeltek rola! Eppen ezert gondoltam hogy irok most arrol milyen hazi allatokat kell tartani ahhoz hogy igazan teljessegeben azt lehessen mondani h mennyire cool arcok vagyunk!! Elosszor is ott…..
Swabian Hill Wayne 2010.02.02 14:38:02
@Kop: mondod Te, de mi is eltudjuk donteni h mi kell es mi nem. Allatkinzas nincs, sot, ellenkezoleg: a legnagyobb torodest kapjak a picik & szabad idonkben mi is simogatjuk oket, sot, 7vegen setalni is elviszem neha a kis szormokokat. Nagyon sok allat cserelne veluk.

Remelem a panellakokat, berhazban elo tomegeket is arrol gyozkodod nap, mint nap h. nekik nem valo allat a lakasba.
Swabian Hill Wayne 2010.02.02 14:39:02
@mokusmoki: az h nem ertessz meg 8))
Swabian Hill Wayne 2010.02.10 13:50:32
@Frucsasz, az őzikelány: jah de hat ahogy ott olvasom a blog-od url-jet, azert te masabb beallitottsagu vagy mint mi 8))

En kifejezetten ugyelek arra sportolaskor h ne alakuljon ki tul sok izom, mert attol darabos lesz a mozgasom meg arra mar nem lehet normalis ruhakat kapni.

Royal Canin-rol nem irtam semmit, sztem az vki mas volt.
Mivel az én asztalom ezen a stílusblogon kicsit érettebb fejjel olyan lehetőségeket összehasonlítani amik közül a választáshoz fontos a személyes tapasztalat és bizonyosfokú hozzá értés, most is egy sokakat talán érdeklő témát szeretnék kibontani, amit Erik már kétszer is…..
Nem mennék bele a részletekbe hogy miért érdekelnek a színek, a lényeg hogy a ciki 90es években jártunk anyámmal Patandzsáli jógára mert ő még babamama jógára oda járt és mivel a fizikoterapeutám kisebb koromba azt mondta hogy amíg növök kell valamit mozogni ami a gerincemet…..
BtheBest Egészséges dolgok 2010.02.01 08:30:00
Próbálnám eloszlatni a félreértéseket, hogy szerintem például csak a külsőségek a fontosak, pedig szerintem is igaz az a szólás, hogy az egészség a legfontosabb. Éppen ezért megpróbálnák rávilágítani, hogy mik fontosak ahhoz, hogy egészségünket megőrízzük.   …..
Swabian Hill Wayne 2010.02.01 15:25:42
@Regina Filangi: jo, NemeTek, na.

@Eurydice: ez mindig a contextustol fugg, termeszesen, ha Ticino-rol van szo,akkor olaszul irom,ha pedig a von du-rol, vagy a gruyere-rol, akkor franciaul. De azert azon sztem nem veszunk ossze, h a Nemet minoseg Suisse/Svizzera-n bellul is kimagaslo! 8))
Swabian Hill Wayne 2010.02.01 15:31:35
@Regina Filangi: jo-jo, de nem ertem a logikat. Ha kis betu a 'nemetek', akkor az 'Alpesi'-t mert irtad nagy A-val??
Swabian Hill Wayne 2010.02.01 15:45:25
@Regina Filangi: ja! Azert nem veletlen h minden Nyugat-Europai nyelven nagy betuvel irjak a nemzetisegek nevet, mert ezzel is megtisztelik oket.

@Eurydice: nem Tiziano valamien kozepkori olasz mester volt, de en Ticino-ra gondoltam, ami Svajc-ban az olaszorszagi resz.
BtheBest Elit sportok 2010.01.31 08:39:00
Örülök, hogy ixdé írt a futballozásról, meg szóbahozta a golfot is, mert én is akartam már írni nektek az elegáns sportokról, amit úriemberek űznek. Sajnos a média befolyásoló hatása miatt ezek a sportok háttérbe szorulnak, és csak például az egyszerűebb embereknek való…..
Swabian Hill Wayne 2010.01.31 15:26:05
@Kutyuu: most mit csinaljak, ha nincs ekezetem, USA keyboard-al nyomom.

@Erik C: Daubner nekunk is a kedvenc cukink, bar sajna messze van, neha 1 oraba is beletelik mire odavissza megjarja valaki a hazbol.

@mokusmoki: kondi jatszik ezerrel, de eppen annyi h izleses legyen, pl. hasra.

@ixdé: ja, allitolag mar a Fogas se jar, bar nemtom, nem erint kulonosebben 8))

@cometneni: a nonek igenis fontos, h mit gondol, es nagyon tisztelem is Oket! Gyakran szoktam beszelgetni a barinoimmel, de azert fontos az is h legyen kozos tema, es hogy ne csak egy kis buta liba legyen, hanem legyen hatarozott stilusa meg velemenye. Lehessen vele neadjisten vitatkozni is, ha arra kerul a sor.
BtheBest Futballozás 2010.01.30 09:54:00
Sziasztok!! ixdé vagyok, volt már blogom de sose tematikus, meg így egyedül csináltam wordpress.comon, de most úgy érzem van értelme és eric meg danny megengedték hogy 1-2 dolgot megosszak veletek, épülésetekre. Én nemnagyon nézek tömegsportokat, például a futballt, illetve…..
Swabian Hill Wayne 2010.01.30 16:42:03
@Baldr: szemelyi ID sorszam v lakcim nem jo helyette?
Swabian Hill Wayne 2010.01.30 16:55:21
@feneketlen tó: hat azert az is egy ertekmero, meg a tarsadalmi elehelyezkedese miatt is fontos. Termeszetesen csak a penztol meg nem lesz jo semmi, de nagyon felmarketingeltek a sportagat, es most mar arra is figyelnek h kiszolgaljak a nezoket. Fedett nezoterek, kenyelmes szekek, VIP lounge, profi visszajatszas, miniscreen-ek, minden.

Azert allni egy meccsen a sok hooligan kozott, szotyolaznak, kepedve fujjak a fustot, nekem ez nem hianyzik.
Eddig nem személyeskedtem, de most kényszerűségből muszáj lesz, mert a kommentekben velem is sokan személyeskednek, volt aki megfenyegetett tettlegesen és olyanis volt aki például most levélben hencegett nekem, meg gúnyolódott. Ezt a levelet azért másolom be, hogy lássátok milyen…..
Swabian Hill Wayne 2010.01.29 12:52:03
@Steve Chronicle: hy, pont ezt irtam a masik post-ban is, h azert mennyire jol esik neha kiallni reggel v. egy hatalmas nagy pardej utan a terrace-ra es nezni a Varost... ma foleg mert nincs mar akkora smog-felho Bpest folott, mint tegnap meg elotte...
BtheBest Kaja delivery 2010.01.27 08:25:00
Erikkel elég sokat e-maileztünk a blogról, a stílusról és a színvonalas életvitelről, aminek az lett a vége, hogy meghívott társ-szerzőnek, amit ezúton is köszönök Neki. Nem biztos, hogy mindenben egyet fogunk érteni Vele vagy akár Danny-vel, márcsak azért sem mert van köztünk…..
Swabian Hill Wayne 2010.01.28 19:42:09
@stinging_nettle: mar 1000x irtam h igenis dolgozok a fosuli mellett, nemritkan 1 7en tobbszor is.

De mar megint kiforgatod a szavaimat, most megint arra kell emlekeztesselek h mi azt szeretnenk ha sokan rajonnenek arra hogy fel akarnak emelkedni, sza'l mi jot akarunk! Akiben megvan az afinitas hozza, az elkezdhet oan korokbe jarni, ahova tartozni szeretne. Aki meg szabad akaratabol marad a nagy szamok torvenyei alapjan az atlagban, az magara vesse az elso kovet.
Swabian Hill Wayne 2010.01.28 19:59:00
@lilly.alien: ez meg a masik, h sztem csak egy typo volt, meg annyira nem ismerem meg ixde-et, de o is kulfoldon jart suliba, sza'l nem biztos h mindent ugy tud, ahogy itthon tanitjak. Viszont biztos masban sokkal jobb mint Ti.

Ez a baj itthon h mindenki annyira buszke a tudasara, de megis mi van? Ott volt a Kiraly Linda is, hogy kiuldoztek Mo-rol csak mert elrontotta a Himnus szoveget asszem.
Swabian Hill Wayne 2010.01.29 01:07:32
@Pinczes.Laszlo: hat etalonnak nem is, mert hova jutna a vilag, ha mindenki ugy akarna kinezni meg viselkedni ahogy mi??

Sztem pl. angolul jobban tudok, de ezt nem azert mondom h belekossetek.

@stinging_nettle: angol detto.

Na de hello all, meek a Symbolba. Majd holnap folytkov.
BtheBest Szexpozitúrák 2010.01.26 07:43:00
Sokaknak talán kínos lehet a téma, mert elég sok a prűd ember, pedig szerintem a szexelés olyan dolog, amint mindenki csinál, de nagyon nem mindegy hogyan, mert ha valaki nem jól csinálja, akkor lehet hogy szakítanak vele, vagy nem is talál magának rendes párt. Amiről én szeretnék…..
Swabian Hill Wayne 2010.01.27 14:54:07
@S'hark: hat avval amirol az Eric-ek itt irnak mar lassan 1 honapja! Olvasd el meg 1x a post-okat.

Persze igazabol csak torekszem arra h mindig jobb legyek, de bennem legalabb megvan a tendencia.
Swabian Hill Wayne 2010.01.27 20:03:10
@stinging_nettle: hat ha mar felszorozta ottel az arakat es ugyanazt adja, amit elotte, sza'l porkoltot, akkor ettol meg talponallo marad a hely. Attol mert a Wink cipot elkezdik 50 ezerert arulni attol az meg Wink marad.

Attol lesz egy etterem kulinarisan is top of the ragne ha a chef is francia vagy legalabb angol. Ok is a kulsosegekkel kezdtek, de nem belulrol fakad az elokeloseg, a kifinomultsag!

@S'hark: nezd, sztem mindenkit a maga modjan tamogatnak a szuleik, hacsak nem allamigondozott. De ettol meg ok is kovetelnek: lasd ahogy irtam Maltara kellett mennem angol taborba + Erazmusos is voltam mar, szoval teljesiteni kell. Es kozben elkezdtem dolgozni a cegnel is heti rendszeresseggel, tehat megdolgozok a zsebpenzemert. Sza'l nehogy azt higyjetek h eloskodok a csaladon vagy barmi.
Swabian Hill Wayne 2010.01.28 10:08:27
@stinging_nettle: sry, keso volt & elirtam, helyesen: "Ok is a kulsosegekkel kezdtek, de belulrol fakad az elokeloseg, a kifinomultsag!" - persze mondhatnad h Freud-i tevedes, de tenyleg igy ertettem. Igy mar 1et is ertunk majdnem 8))

Converse-et + Marc-ot nem veszunk...

@S'hark: Malta-n angol az anyanyelv, csak meleg van. Messzire meg hidegbe nem akartam menni, ebben 1etertettunk a csaladdal.
Stevie (nagyon menő modell) egyből teljesítette a kérésem, és leírta hogy milyen kemény a modell-világ, és legalább láthatják mások is, hogy az esztétikailag szép embereknek is mennyi kell kűzdeniük a mai világban. Szóval az irigység nem megoldás, hanem meg kell érteni, hogy…..
Swabian Hill Wayne 2010.01.27 20:50:15
@nosferato: ezt teljes mellszelesseggel visszautasitom h mindenki hulye lenne itt. Azert gondolhatod igy, mert sajnos a bulvar-sajto lecsapott ra es most ezen csamcsognak, de foleg ezek a hangoskodok. 100% h a tobbseg, es a csendes tobbseg nagy resze 1et ert velunk. D legalabbis h meg tudtunk szolitani sokakat es sokan magukba is neztek talan.
BtheBest Hétvége! 2010.01.22 13:09:00
Be kell vallanom nektek, hogy ilyenkor már teljesen izgibe vagyok, de gondolom ti is, mert itt a hétvége! Én ezt már akkor elkezdem érezni, mikor ilyenkor felkelek és megiszom az első kakaóm, szinte egészen más íze van, mint mondjuk csütörtökön. A hétvége a legkedvencebb az egész…..
Swabian Hill Wayne 2010.01.25 00:51:42
@Erik C: siraly, mar nagyon varjuk!! Edzestipeket is szivesen megosztok Veletek, ha majd arra kerul a sor.

Meg annak is kulon orulok, hogy a jofajta, igenyes borokra kitertetek, mert eddig nem szerettem oket, de most, hogy latom, hogy azert nem csak a faterek generationja borozik, es h a coolabb fiatalok kozott is terjedoben van, en is elhataroztam h meg fogom szeretni.

Amugy partykon meg a clubbokba leginkabb a Smirnoff Ice-ot, Baccardi Breezer-t szoktam rendelni, coctailokba Long Land Eis Tea, Mojito, ezek jelenleg nalam a top favorite-ok momentan. De, mint ahogy fent, is emlitettem, nyitott vagyok minden ujra!

Keep cool!
Swabian Hill Wayne 2010.01.26 19:40:13
@Titany Black: ja, jartam Nyugaton, de angoltaborba nyaron Malta-n voltam meg 17-evesen.

Csak az van itthon h vegig mesz a Koruton, es mindenki hott rosszul oltozott meg buval baszott - tanulhatnank tenyleg pl. az Olaszoktol, ahol alapkovetelmeny a stilusos megjelenes, extravagant frizura, meg a koznepnel is.
Swabian Hill Wayne 2010.01.26 21:59:33
@Virgogirl: nem mondom, h az 'elit'-nel mert az kirekeszto lenne. Altalaban a "magukra adok"-ra gondoltam itt.

@theo: bocs, csak ott Maltan azert eleg eros dialektust beszelnek, Angliaba meg nem akartam menni, mert ott vacak az ido, America meg tul messzi van.
BtheBest Feel like the Best 2010.01.04 19:50:00
Hi. Ezzel a bloggal a segítség a szándékom. A segítség, hogy mások is felfedezzék magukban a Bestet, lefordítva a legjobbat, aki bennük van, és akit megtalálhatnak. Csak keresni kell, és céltudatosan a sikerre összpontosítani! Én sem voltam sikeres mindig, és most nem csak a…..
A mostani cikk pont arról fog szólni, hogy a segítséget elfogadni kell, és tanulni a hibáinkból, mert egyikünk sem tökéletes, csak azzá válhat! Persze csak ha sokat tanul a jobbaktól, és erre most egy személyes történeten keresztül szeretnék mondani egy példát. Van egy spanom,…..
Swabian Hill Wayne 2010.01.26 15:52:43
@Over: hat nem tudom, ugy latom h nem erdemes egy ien macho-val vitatkozni...
Szerintem csomó dolog van, amiről úgy érezzük, hogy lehet, hogy gáz, ha csak egy kicsit is. Szóval volt egy csomó kajajegyem már marha rég óta, de sosem mertem vele fizetni. Mert szóval egy kicsit olyan izének éreztem... De elég sűrün rendelek sushit, és most is akartam, és akkor…..
Szerintetek proli dolog kajajeggyel fizetni? Lehet Milánón kívül normális cuccokat kapni ezen a kibaszott kontinensen? Ha ilyesmiken gondolkozol, mi tudjuk hol találod meg a kielégítő választ! Egy magyar srác blogja: B (legyél) THE BEST (a legjobb)! (Tuti, hogy egy…..
Swabian Hill Wayne 2010.01.26 11:53:01
@Hapszi: a kozepszerusegbe belesullyedni a legrosszabb ami tortenhet, es azt hiszitek van egyenisegetek!

Na mind1. Ne sullyedj le masok szintere, mert ott a routinjaval legyoz es nevetsegesse tesz. Vegyetek csak a Retro-t meg a Londsale-t meg igyatok sort.
Swabian Hill Wayne 2010.01.26 12:27:58
@Erik C: ez az Eric ennel elegantabban es meltosagteljesebben senki nem vaghatott volna vissza. Sajnos ez a Magyar tempo, ez tipikus ami ezen a blogon megy.
Swabian Hill Wayne 2010.01.26 12:50:34
@Bellagio: nehez, nagyon nehez. Sokaig a Lacoste-ra mondtam volna, hogy a real mccoy, meg a Burberry-re, de nagyon sok lett a gagyi meg kozben a parasztok is elkezdtek hordani oket. Sajnos egyre inkabb igaz ez a Stone Iceland-ra is, de jelenleg inkabb azt hordom - bar sokszor football-ultra-nak neztek e miatt.