Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HDori

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszas pöcsörészés és mássalfoglalkozás után végül, itt és most végeredményt hirdetünk a DesignPumpa új logójára kiírt, áttételesen annak jövőbeni arculatát meghatározó pályázat lezárásaképp. A provokatív kommentek által sürgetett döntés elsősorban azért…..
A DesignPumpa első kreatív pályázatát, melynek keretében a blog új logóját kerestük, 2009. október 8-án írtuk ki, és az igazat megvallva nem sok reményt fűztünk hozzá. A terv az volt, ha senki nem jelentkezik, akkor majd néhány hét múlva, óvatosan kitöröljük a…..
HDori 2010.01.24 15:13:56
@cerkamix:

Ha már a magyaroknál tartunk (madazulu megjegyzése), az utolsó mondatod is egy tipikus magyar "tradícióra" vall! Sajnos!

Aki híreket hallgat, vagy egy kicsit figyeli a történéseket elég sok helyen írnak ki tendereket és miután a terveket beadták (amiért még a terv készítői kemény pénzt fizettek is) kiderül, hogy senki nem felel meg a kiírásnak! (Pl. Önkormányzati negyed).

Bár a döntés a Pumpáé, azt gondolom a sört bármelyik megérdemli :)
HDori 2010.01.31 16:29:12
Tisztelt Pumpa!
Ez a logó dolog nagyon megakadt! Kár!
Ahogy néztem már lassan 1hónapja húzodik!
Van különösebb oka?

Szoktam nézegetni a hasonló oldalakat, bár
lakberendező vagyok, érdekel a grafika.
Itt egy olyan oldal, ahol bemutatják hogyan is kell ezt csinálni:
www.radiovan.hu/logoverseny

Na nem oktató és célzó jelleggel linkeltem be, mert ezt az oldalt sokkal komolyabbnak tartom, mint azt, de 1hét alatt lezárják az egészet. Így kell ezt :)

Szerintem annyira nem is oszlik meg a vélemény, hogy ne lehetne dönteni! Vagy szerintetetek?

Üdv.: Dori