Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chingford

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a héten annyira pozitívak vagyunk, hogy az már szinte fáj nekünk. Minden nap egy párt mellett érvelünk. Minden nap más párt bérence vagyunk. Döntened úgyis Neked kell. Huh. Hát ez nehéz kör lesz, mert ez után a nyolc év után épelméjű ember nem nagyon mondhatja: szép volt…..
A betiltott Magyar Gárda alapító elnöke Vona Gábor. Ugyanaz a Vona Gábor, aki a Jobbik nevű politikai pártnak is az elnöke. Ennek ellenére úgy tűnik, Vonának egyre nehezebb feladat az időközben politikailag is önjáróvá lett szerveztet uralni. Az első nagy konfliktus a szervezet…..
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..
 Rendkívüli kárt okozott Sólyom László köztársasági elnök úr Magyarországnak azzal, hogy aláírta a holokauszttagadást tiltó törvényt! Nem csupán azért, mert rábólintott az egyértelműen ostoba jogszabályra. Nem csupán azért, mert a nyilvánvalóan ezer sebből vérző,…..
    Százévekre visszamenő tapasztalat e tájékon, hogy ha az állam tiltja valamiről, hogy gondolni lehessen reája, vagy horribile dictu az egyszeri halandó szájára vehesse azt, akkor az bizonyosan úri huncutság, bolsevik ármány, maga a keserű való, bármi is legyen…..
Kevesen gondolták volna akár csak egy évvel ezelőtt is, hogy a választási kampány egyik legkeményebb retorikai küzdelme a Fidesz és a Jobbik között zajlik majd. Bár az MSZP és a Fidesz hozza egymással kapcsolatban a kötelezőt, négy vagy nyolc évvel ezelőtt lényegesen…..
UPDATE, mert látom megint idetaláltak azok az egységsugarúak, akik Jobbik-fikázást látnak minden, esetlegesen kritikus véleményben.- Senki nem mondja, hogy a Jobbik ettől az egy esettől most bűnözők pártja lett. Igen, a többi pártban is vannak ilyenek - és? Akkor most a…..
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
Chingford 2010.03.02 22:00:43
@theofil: Nem árt ha tudsz róla, hogy Szepesit (nem Szepessy) és az Összefogás Pártot Veres Jani bátyád megtámogatta egy kis pénzmaggal, 200 milcsivel! Bejutni nincs semmi esélyük, de valakitől el fogja vinni a szavazatot...
Chingford 2010.03.02 23:21:48
@Diocles: Egy barátom szent meggyőződése, hogy az MDF-et fel fogja állítani a Fidesz és ha bejut koalícióra és lép vele!
  „Hasonló a hasonlónak örül. És amilyen meglepőnek tűnhet 2010 Magyarországán a mondat, olyan igaz: több a hasonlóság a Fideszben és az MSZP-ben, mint e kettő és a Jobbik között. Igen, a hasonlóság az, hogy a Fidesz és az MSZP, akármennyire is tűz és víz,…..
Chingford 2010.03.02 08:05:36
@II.Briandrew: Hát nem tudom... Nálunk vidéken, a településen ahol lakom 40-50% lesz a Jobbiknak, verni fogja a Fideszt is! Persze nem kell beszarni ettől senkinek! :-)
Chingford 2010.03.02 08:15:02
@ben2: az nagyobb gond, hogy a Fidesz is tele van volt KISZ-esekkel, MSZMP-sekkel, ugyanolyan korruptak, bűnöznek, vidéken kiskirályságokat építenek ki, ahol a másként gondolkodókat terrorizálják, Orbán meg kiépíti az országos monarchiáját! A politikusaikat emberileg annyi választja el az MSZP-sektől, hogy nem szegfű hanem narancs a logójuk.
Chingford 2010.03.02 08:16:13
@II.Briandrew: nálunk EP-n volt Fidesz 42%, Jobbik 35%, MSZP 17%, gondolhatod most mi lesz!
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
Chingford 2010.02.18 09:04:56
@török gábor: Szia Gábor, üdv mindenkinek! Tegnap a biztos pártválasztók körében a Jobbikot kihozták már 20%-ra is, ez a videó se szól másról! Akkora vaskos meglepetés lesz, hogy nem akarnak nagyon hiteltelenné válni a közvéleménykutatók és a politikai elemzők - amelyek általában érdekek mentén manipulálnak - most már kénytelenek közeledni a valós támogatottsági mutatók felé! Nem lehet hazudni a végtelenségig! :o)
Kifordított ország El Hagyó... 2010.02.03 08:00:00
Elment hát... Hiába volt becsületes, hiába tartotta magát a képviselői eskühöz, Hagyót kicsinálta a média, a jobboldal a rendszerváltás óta legnagyobb, legmocskosabb lejárató kampányban(sic!). Hogyan képzelhetnénk egy olyan képviselőről, hogy korrupt, akinek csak egy trabantra…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..