Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mate.attila

20 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „…….úgy húz a messzeség, de folyton kémleli a szív a sors ítéletét:nyomot keresve visszajár, ahonnét származott” Fodor András (1929-1997) Több éves  adósságot törlesztünk, amikor  megjelentetjük  a Somogyiak Baráti Köre honlapját, amely lehetőséget ad céljaink,…..
Kedves mindannyian!  Olyan rövid az élet!.... De most nem az évek számára gondolok, hanem életünk azon rövidke időszakaszaira, amikor nem a panaszaink cserélgetésével foglalkozunk, hanem mosolyt, biztatást, reményt adunk egymásnak és ki mernénk mondani: „de jó, hogy vagy”,…..
Somogyiak Baráti Köre tagjainak! Szeretettel és somogyi barátsággal köszöntjük 2014-ben a Somogyiak Baráti Köre megalakulásának 34. évében, örömökben gazdag új esztendőt kívánunk és hozzá a legfontosabbat, jó egészséget. Még elevenen él bennünk a tizenhetedik somogyi…..
Kedves Mindenki!Nemsokára vége a nyári szünetnek és fontos dolgok kezdődnek el augusztus végével. Itt vannak a legfontosabb időpontok és információk, mely a nagyatádi szakképző iskola 2011/2012-es tanévkezdését érinti:SOMOGYI TISZK KÖZÉP- ÉS SZAKISKOLA…..
A Nagyatádi VTV riportja:..
Iskolánkba megérkeztek a TIOP 1.1.1/07/1 pályázat keretében nyert informatikai eszközök, számítógépek, interaktív táblák és a szavazócsomag szett. Az eszközök átvételéről a SomogyTV készített riportot. A lenti videón 00:30 és 02:50 között van a lényeg: Get the Flash…..
Az eseményről készült további, 23 perces videó megtekinthető a Kapos.hu weboldalán...
Azt hiszem annak, aki a hazai könnyűzenei, jazz-életben kicsit is otthon van, nem kell bemutatnom Borlai Gergőt, az ország egyik legkeresettebb és legtehetségesebb dobosát, zeneszerzőjét. Fiatal kora ellenére rengeteg lemezfelvételen működött közre, s számtalan neves formációval…..
Pannon LovasakadémiaKaposvári EgyetemKaposvár, Toponár2010. szeptember 30.Kattints a képekre a nagyításhoz!..
Vasárnap este, 6 évad után befejeződött az Oceanic 815 túlélőinek szövevényes kalandja a Lost szigetén. A (reklámokkal együtt) két és fél órás dupla záróepizód reklámidejének minden egyes fél perce 177 millió forintba került a hirdetőknek, viszont ezeket az értékes…..
mate.attila 2010.05.26 11:02:32
Felkerültek a netre a 2010-es Szalagavatón készült fényképek. Megtekinthetől az iskola honlapján keresztül is, de egyszerűbb itt - a most elindult - iskolai blogon megnézni őket. Gyorsabb, könnyebben kezelhető. A szalagavató és a bál nagyszerű volt, aki akarta itt jól érezte…..