Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pikpak1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utolsó pillanatban készül el a hétvégi menü prezentálása. Csak a lényeget emelnénk ki, mint például azt, hogy nem volt sok időnk megírni ezeket a sorokat. Pedig lesz két egészen kiváló mérkőzés, köztük a klasszikus derbi is, ami jelen esetben komoly rangadó is a tabellára…..
Vidorné Dr. Szabó Györgyi gyógytornászként végzett, a XVI. kerület képviselője. Emellett tagja a Magyar Országgyűlés énekkarának, a SZENÁ-TOROKnak. Októberben úgy döntött, hogy jól megmozgatja a Zembereket, és pöpec kis homevideó sorozatot indított - a tornáról. A…..
pikpak1 2010.02.10 14:48:21
@Geza: Te kis rendszergazdácska... volt 5 perced egy "munkafolyamat" közben? pffff
pikpak1 2010.02.10 15:12:54
@Geza: Miért kevered bele a politikát? Ráadásul úgy, mintha más politikai vonallal szimpatizálnék. Megsúgom, nem érdekel, nem szimpatizálok egy párt ideológiájával sem. Leszarom! A felvetésem, kérdésem pusztán arra irányult, (amit lehet nem a legmegfelelőbb fórumba vetettem fel, mert itt gyakran leszólják az embert, ha nem pozitívan, egyetértve szól a témához), amire 8 perces "választ" adtál... mert számomra ez mindíg is furcsa volt. És nem a napi 2-3 kommentelőkre gondoltam, hanem a reggel 8-tól este 8-ig... De már tudom...rendszergazda... ;)
Kedden délelőtt megkezdte a felkészülését a magyar válogatott. A két sérült védő helyére mégiscsak érkezett pótlás, behívták a miskolci Láda Balázst. A végleges létszám 35 fő lesz, mert Nagy Gergő sérülése ellenére ott volt a keddi gyakorláson, elmondása szerint a…..
pikpak1 2010.02.10 10:51:42
@nappali: 1983-as. Miért kérdezed?
102 perc kiállítás és hat gól született ma este Miskolcon az OB I. középszakaszának első mérkőzésén. Pedig nem úgy indult a mérkőzés, hogy ez lesz a vége. Az első harmadban egy miskolci és három ferencvárosi kiállítást láthatott a közönség, de gólt egyet sem. A…..
pikpak1 2010.01.24 11:40:52
@Miskolcifan: Ha nem akarod bántani, akkor miért teszed ezt folyamatosan? Miskolci fan létedre? Ha már ezt a nevet választottad...
Egrin látni a fáradság a legjobban, amit a magánéletéből, munkájából "hoz". Ezért nem tud foylamatosan jó, mindenki által elfogadható teljesítményt nyújtani. Őt eleve sokan megtalálják a neve miatt is... a személye ellen szól a fikázás, persze soha nem volt a csapat "első" embere. (pár éve még elöl játszott, sokkal eredményesebben, de azért került hátra mert nem voltak normális védőink, elegen) Azért bármennyire is amatör a Miskolc, a csapat 80% "CSAK" tanul és hokizik, az idegenlégíósok "csak" hokiznak, és vannak akik meló, hoki stb. Amatőr szinten sportolok, tudom mi a különbség suli (egyetem) mellett és munka mellett napi rendszerességgel edzésre járni. Azért ezen dolgokat is figyelembe kéne venni, mikor valalkiről olyat állítunk, hogy...
pikpak1 2010.01.24 22:01:57
@Miskolcifan: Igazad van, megtette ezt az egykori CSK...majd egy év padozás után...mint CSK. (ez gáz)