Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vörös öröm

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ész Károly sztorija egyáltalán nem nevezhető mindennapinak. Akkora félreértés van benne, hogy Shakespeare is megirigyelhetné, bár a pikáns téma miatt inkább egy Benny Hill Showba illene (akiről nem is értem, miért nem nevezetek el még sípályát, ha már egyszer ilyen neve…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Ausztrália a kemény férfiak hazája, a foci a kemény férfiak sportja. Egyrészt. Másrészt viszont Ausztráliában is fociznak az asszonyok, mit asszonyok, lányok, hölgyek. A Matildas, ahogyan ott becézik őket, szóval Matildék. Méghozzá nem is akárhogy – ha csak az…..
Ha a férfiaknak tanítanák a csajozást, valószínűleg kudarcba fulladna a vállalkozás... Piaharcos: Pasi, aki azt gondolja, hogy a csajt egy megfelelően kevert koktéllal leveheti a lábáról. Intelligensebb fajtájuk a “Hello, mit kérsz inni?” kérdéssel kezdi…..
Mért ne lehetne a wc-re szoktatás vidám és szórakoztató dolog szülőnek és csemetének egyaránt? E kérdés perverz és beteg módon kívánja a Poopy-Time megvalósítani. Csak nyomd fel a gyerek seggébe a műanyagból készült adaptert és máris együtt mókázhattok azon, hogy…..
 Rég várt gesztus érkezett Oroszországtól a lengyelek felé: Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök közös megemlékezésre hívta Donald Tusk lengyel kormányfőt. Idén áprilisban a két ország kormányfője együtt vehet részt a 70 éve Katyńban történt tragédia évfordulóján.…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..