Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naná, hogy egy köcsög suzukis miatt, aki Hummernek nézte a fostaligát! Ilyenek ezek!!! ..
Reo 2010.11.11 15:32:16
Fiatalos sztori a lányról, aki a nyugis pasival kezdett el járni. sziasztok szakítósok. régóta olvasom a blogot, de még soha nem volt olyan szakításom amiről úgy éreztem hogy közzé kéne tennem. na de most.. :D ha már leírom, akkor beszéljünk az igazi nevekkel, igazi korral,…..
Reo 2009.09.01 10:05:04
@Drága gernika: Szerinted kibírja, hogy nem olvas bele a kommentekbe?;)
Remélem volt annyi esze, hogy -ha már leírta ezt- elintézte hogy tudjanak a postról... legalább valami értelmet adna ennek az egésznek, mert ez így elég gyenge.

Esetleg kiderülhetne hogy Dóri férfi (esetleg Ati nő, az úgy jobb azért), vagy nem tudom.
A hét első napján egy igen megdöbbentő levelet olvashattok. A történet önmagáért beszél, nem szorul komolyabb bevezetőre. Szeretném, ha konstruktívak lennétek és a szokásos "hülyevagyelkúrtadtebaromállat"  hozzászólásokat mellőznétek! Üdvözlök mindenkit…..
Reo 2009.03.23 10:40:03
Éppen az ilyenek miatt kell már az elején elébe menni a dolognak, mert ha hosszú időn át mérgesedik a helyzet, mindig valami ilyesmi lesz a vége. Bár a postolón annyira ez már nem segít mondjuk :/ Ráadásul mondani sokszor könnyebb mint végigcsinálni (a tanácsokat). Ha a másik kolléga nem partner ebben, bármit csinál az ember csak még jobban be fog rá rágni.

Talán érdemes lenne az ő gondolkodását is "megérteni" (nem elfogadni) egy kicsit:
Kicsit kevesebb szürkeállománnyal :), meg kötelességtudattal már mindjárt nem a másik erényeit fogja nézni, hanem hogy nyalizik, beképzelt, ráadásul még derogál is neki az "aljanéppel" foglalkozni. Ehhez a hozzáálláshoz nem nehéz támogatókat szerezni, és már kész is a szitu...

Ezt talán úgy a legegyszerűbb megelőzni vagy kezelni, ha rájönnek arra, hogy tulajdonképpen semmi mást nem akar az ember, csak megélni és dolgozni. Kell, hogy megismerjék közelebbről emberileg is. Hogy lehet normális vagy rendes is adott esetben, és lehet rá számítani ha kell. Meg hogy talán ha magasabbra rakja a mércét, az nem kicseszés mással, hanem egyszerűen szeret igényes munkát kiadni a kezéből. (kérdés az, hogy ha későn kezdi helyre rakni a dolgokat, akkor nyalinak gondolják-e).

Intellektuálisan is lehet valakit porig alázni, kérdés hogy megéri-e felvenni a kesztyűt. Aki korpa közé keveredik... ugye :)

Szóval ha valaki ilyen, akkor mindenféleképpen meg kell tanulnia oldani azt a feszültséget ami keletkezik, hiszen az igényesebb munka fényében hamar kiderül, hogy ha valaki lóg vagy igénytelen. És ezt senki nem szereti :D Se a főnök, se más.

Az atrocitás nem munkahelyen történt, ha főnök lennék azt mondanám hogy oldják meg egymás között, ha meg nem tudják, akkor egyik majd úgyis elmegy vagy kirúgják.
 Szolgálaton kívüli rendőrre támadtak tegnap Budapesten, a Köztársaság téren. A rendőr hiába helyezte magát szolgálatba, így is eltörték az orrát, a vele lévő férfi koponyasérüléseket szenvedett, ráadásul ki is rabolták őket: telefont, notebookot és egyéb…..
Reo 2009.03.19 12:39:40
@Pelso..: Igen, ha fegyver lett volna nála, már nem élne (kering vmi sztori pont ugyanerről fegyverrel, nemtom hoax-e)
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..
Reo 2007.07.07 16:06:14
hagyma: már megint ez a szar duma... kezdjük azzal, hogy ott JÓ ESÉLLYEL azért kötnek beléd mert igazuk van, ellenben ott viszont elég csúnyán a tökükre tudnak lépni utólag ha valamit elcsesznek; másrészt persze hogy ott olyankok: majd ha itt is simán agyonlőnek egy rendőrt igazoltatás alatt, akkor majd összehasonlíthatod a dolgokat, de addig inkább ne, egy mozgássérült azt hiszem nem igazán meríti ki ezt a kategóriát.

más: Elgondolkodtató, hogy ha egy ennyire felkészült embert ilyen simán elintéznek, mennyi esélye van valakinek ha éppen egyedül van, vagy ha nem ismeri kellőképpen a szabályokat... nocomment..

amúgy meg nem azt mondták itt többen, hogy mindenk rendőr egy tapló állat, hanem hogy vannak olyanok is. Azért még nem meglepő egy udvarias rendőr mostanában :) (bár egy nyugat-európai intézkedéssel össze se lehet hasonlítani azért az itthonit... persze... ők többet keresnek; de szerintem ha többet keresne akkor se lenne udvariasabb, aki hülye , az is marad :D Ha nincs pénzem attól még nem leszek bunkó...)

Elhiszem, hogy kemény meló, meg hogy kevés a fizetés, de talán el lehet menni téglát hordani, hogy kukákat pakolni, vagy akár csak szendvicsembenek beöltözni, azért az se kutya ;) Szal a lényeg, hogy lehet hogy meglepetés, de az ország 70%a ugyanennyiből jön ki, vagy még kevesebből. Ebben az országban rohadtul mindenki sír hogy milyn szarul keres, aztán nézz körül egy parkolóban, vagy az ingatlanok között :)
Nem Magyarországon élnénk, ha nem követne minden pozitív fejleményt legalább egy lehúzás. A Velvetnél nemrég legjobb kajaszállítónak értékelt Anyucika.hu logója láttán ugyanis Lacinak eszébe jutott, hogy azt ő készítette mintegy két éve, de sosem látott pénzt belőle: Nem…..