Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vonal

33 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs is annál bosszantóbb, mint mikor az embert már a szabályos közlekedésben is megakadályozzák, és ráadásul mindezt egy majdnem töküres autópályán. István egy korábbi szorizhoz hasonlatos történetét osztotta meg velünk. A kék Astra-sok között netán valami furcsa kerge…..
vonal 2009.05.14 09:44:14
@japanautos: téged le kéne nyomozni, hogy ki vagy és már most börtönbe küldeni mielőtt még tényleg megölsz valakit önkéntes rendőrként járva a világot.
vonal 2009.05.14 10:08:42
@Ferocious: az a baj, hogy itt mindenki krva okos és krvára meg akarja mutatni.
ha zavar valaki kerüld ki és cső, nem tudhatod miért van ott, lehet, hogy meg van az oka rá, hogy miért nem megy vissza vagy bepánikolt vagy más, vagy nem olyan krva tapasztalt magabiztos nagyokos mint az itt kommentelők 90 %-a. és nem az a megoldás, hogy baszogatod.

mindenkinek ajánlom: FOGLALKOZZ A SAJÁT DOLGODDAL, AUTÓDDAL, ÉLETEDDEL és tartsd (ne TARTASD, TARTSD) be a KRESZ első számú szabályát, amely a maximális előzékenységről és körültekintő vezetésről szól.
Hadd kínozzam magam: Bevégeztetett. Eddig kerestük-kutattuk, néha magunk is elhittük, hogy belekotnyeleskedünk, hogy a megfelelő prímszámú trombitaszó után következzen a második eljövetel, hát most itt van. Az új magyar konyha, csúfnevén nouvelle cuisine hongroise itt van…..
Már sok helyen írtak a fogyatékkal élők társadalmi elfogadtatására készült új TCR-ekről, főleg dicsérték őket mindenütt, emiatt igazán nem is kéne nekem is írnom róla. Valóban nagyon klassz, hogy színvonalas rendezők készítettek filmeket, végre nem gagyi minőségű…..
Tegnap Kaliforniában nagy eseményt tartottak meg, az idei Golden Globe díj átadóját, ennek megfelelően a meghívott sztárok is díszbe borulva vonultak fel. A vörös szőnyegen idén is mindenféle érdekesség közül lehet szemezgetni. Az idei trend egyértelműen a törtfehér, az…..
Azután, hogy több mint 300 millió dollárt költöttek a Microsoft brand újrapozicionálására és az egyik legfelkapottabb reklámcég, a Crispin Porter által készített, amúgy egész pofás reklámkampányra, a redmondi cég marketingesei gondoskodtak róla, hogy újra rajtuk röhögjön a…..
Laci alábbi indexeléssel kapcsolatos elmélkedésében kifejti, hogy milyen veszélyei vannak, ha valaki nincs tisztában vele, hogy mi van akkor, ha kanyarodó főútvonalról egyenesen haladva letér. Sokat autózom én is, de most mégis gyalogos szemmel tapasztaltam, hogy rengeteg autós…..
vonal 2008.12.12 10:25:43
tantinéni: ez igazán okos meglátás, kivéve, hogy attól még, hogy tilos lelépnek a gyalogosok a zebrára és az autós KÖTELES MEGÁLLNI, mivel ő az erősebb, tehát nem ütheti el JOGOSAN az óvatlan gyalogost. (tudod az is benne van a KRESZ-ben, hogy ott is lassítani kell és fékezni, ha nincs is zebra, de leléphetnek - pl. villamosmegálló)

örülök, hogy pont egy női vezető lett a posztban kiemelve, miután a cikk további részében arról van szó, hogy 10-ből 8-an nem indexelnek, megint le lehet vonni az általánosító női vezetőket lehúzó következtetéseket.

Akkor talán nézzük meg a statisztikákat, hogy a férfiak vagy a nők okozzák-e a több balesetet.

végül, de nem utolsósorban:
a világon mindenhol így van, hogy rengetegen nem indexelnek ott, ahol kell, van olyan európai ország, ahol konkrétan átmennek a zebrán az autósok akkor is ha zöld van és nem érdekli őket a gyalogos, szóval hagyjuk már ezt abba, hogy "jó magyar szokás szerint", meg "budapesten nem indexelnek" ezt miért kell ÁLLANDÓAN?? Ez nem magyar szokás, hanem általános "autós" szokás (jó kivéve egy-két tényleg kultúrált helyet, ahol már az állatok jogainak szabályozásánál tartanak annyira rendben van minden).

és miért van, hogy az autós mindig magát nagyon okosnak és szabályosnak tartja egy négy keréken járó ellenőrző és fegyelmező hivatal, akinek azonnal dudálnia kell, ha bármi szabálytalanságba ütközik.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem, ha visszavenne mindenki a krva nagy önbizalmából, és a fejlett igazságérzetét a saját vezetési stílusának jobbítására fordítaná már megfeleződne a balesetek száma.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnek ez a harmadik honlapja 2 éven belül. Feltételezéseink szerint itt egy megbízó által szigorúan kézben tartott fejlesztésről lehetett szó, hiszen komoly webdesign cég már nem csinál ilyen szerkezetű weboldalakat. Az weboldalon számos…..
Elbúcsúzunk lelkes olvasóközönségünktől. Köszönjük azoknak, akik kitartottak mellettünk, még ha az utóbbi időben nem is kaptak új posztot.Először akkor fordult meg a fejünkben, hogy abbahagyjuk, amikor az egyes vérig sértett ügynökségek közvetlenül kerestek meg…..
Spanyolország "Index"-e megújult. Letisztult, egyszerű az új trendeket követő design született, azaz kíméljük a felhasználót az egyforma portáloktól, tegyük minél egyszerűbbé az üzenetet, az üzenet fogyasztását, az eligazodást a zajtengerben. Az oldal a BBC…..
A Vidámpark honlapjának grafikája elsőre nem tűnik nagyon szörnyűnek, habár harsány és a Vidámparkra semmilyen szinten nem emlékeztető stílusa nem kelt bizalmat. Kabalafigurájuk "Vidám Vili" horrorfilmkarakter hangulatú, és mindenhol ott van, ha kell ha nem, folyton…..
Szó szót követett: a közösségi hovatartozás első manifesztuma lehet egy személyre szabott Futóblog póló. Hölgyeim és uraim, sporttársak! Elkészültek azok a póló dizájnok, amikből ki kéne választanunk, melyik legyen a végleges Futóblog póló. Három design és a háta:…..
érdekesztétika Hív az erdő... 2008.10.23 11:25:00
A Pull and Bear divatmárka kampányoldala barátságos, a természet színeiben játszik. Itt kapunk megerősítést, hogy tényleg létezik az a fajta kommunikáció, amikor a látogató örömmel megadja akár az alsónadrágja méretét is.Kedves, nem tolakodó, játszani hív és…..
Újabb közszolgálati gyöngyszemet találtunk, amely külsejében időutazásra invitál minket, és ezzel sajnos befogadhatatlanná teszi, amúgy pozitív üzenetét, valamint gyors távozásra készteti az ide tévedt olvasót. A Szociális és Munkaügyi Minisztérium www.sztereotipia.hu…..
A Fanta pozitív image-én erősített mostanában, és ha lehetett egyáltalán még fokozni csomagolásán a vidám és játékos kisugárzást, hát ezt most megtette. A Fanta arculatával mindig is együtt jártak az élénk színek, a játékos külső és a főként fiataloknak szánt…..
Két promóciós oldallal jött ki a Heineken nemrégiben. Első ránézésre alapvető különbség, hogy az egyik egy reklámügynökség által egyszerűen magyarított változat, míg a másik egy fejlesztői csapat munkája, akiket feltehetőleg egy offline gondolkodású kreatív…..
Furcsa két és féldimenziós rajzok a szlovák Petra Stefankovától...
Nem szép dolog egy totálisan megbukott kampányt tovább alázni, de nagyon érdekes tanulságokat hozott a Häagen-Dazs super premium jégkrém gerillakampány ötlete és lefolyása.A Kreatív Online oldalán értesültünk a "gerillaakcióról", amely szerint a kampányt…..
vonal 2008.08.11 23:24:35
Kedves Potoczky Gábor,
köszönöm a kérdésedet, természetesen tudok válaszolni nyilvánosan: semmi bajom egyáltalán a Weber Shandwick-kel és McCann-nel sem, tisztelem mindkettőt ezért is írtunk róluk a blogban mert értetlenül álltunk azelőtt miért van ilyen igénytelen weboldaluk. Ezek szakmai/személyes kritikák a blog viszonylag szabad stílusú műfajában, egyáltalán nem személyes érzéseket fejez ki. Ha megnézed más cégekről is írunk, akár több, mint háromszor is. A téma valahogy adta magát, megláttuk az igénytelen weblapot (
www.webershandwick.hu), aztán körülnéztünk és láttuk, hogy a McCann is megérdemel egy kritikát kizárólag magyar nyelvű honlapját kritizáltuk nem magát a céget és tevékenységét, közben pedig hallottunk a kampányról.

Szerintem egyéként egyre érdekesebb a Häagen Dazs történet, mind szakmailag, mind a készítők kétségbeesettnek tűnő, támadó-védekező utólagos kommunikációja miatt is.
Új MÁV blog Pisis külföldiek 2008.07.24 10:01:50
Felfogni nem tudom, miért volt a kalauz ilyen papírhuszár. Lehetséges, hogy érdeke fűződött ahhoz, hogy ezek a tirpákok a vonaton maradjanak? Bennem felmerül a kérdés, hogy volt-e érvényes jegyük. Vagy csak szimplán félt? Ilyenkor kellenének a bkvnál már sajnos megszokott…..
vonal 2008.07.22 14:21:53
érdekesztétika Rémes Veszprém 2008.07.07 22:50:00
Sajnos Magyarországon nem feltétlenül okoz örömöt, és nem mindig kelt kíváncsiságot az emberben, amikor hall egy újabb "kreatív versenyről", valamint annak nyertes pályamunkájáról. Jobban tesszük, ha felkészülünk lélekben, mielőtt megtekintjük az ilyen…..
érdekesztétika Perverz svédek 2008.07.09 22:12:00
Léteznek olyan furcsa (nem lovas-nyilas) társadalmak, ahol elfogadja az emberek többsége, ha valaki máshogy gondolkodik, máshogy cselekszik, sőt ez akár még érdekes is lehet a magát (valamilyen saját értékrend alapján) normálisnak valló réteg számára. Nem…..
TájKép Kis labanc street art 2008.07.09 16:07:00
A hétvégét Bécsben töltöttük kis családommal, mert már nagyon vágytunk egy kis friss levegőre. Mentális értelemben, természetesen. Naná, hogy nem a Stephansdomot, vagy éppen a Schönbrunn mókusait fotóztam, hanem randa városi jelenségekre vadásztam. De ha már az ember…..
Megint vihar kerekedett a nagy magyar biliben. Most éppen egy veszprémi turisztikai plakát miatt áll a bál, amelynek utcára kerülését a helyi kereszténydemokraták az utolsó pillanatban megvétózták. Még szerencse, mert a plakátok olyan romboló hatást gyakorolnak a fiatalság…..
érdekesztétika Hungaria Legende 2008.07.02 22:18:00
A harmincas évek magyar futballválogatottja iránt érzett rajongása ihlette meg azt a két francia tervezőt, akik létrehozták a Hungaria brandet. A Hungaria brandet tartós bőr futball labdái tették igazán híressé. Olyan francia futball csapatok, mint a Nice,…..