Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s-zsuzsa55

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Én, Szíj Melinda 2010.12.04 08:00:00
Bocsánat, hogy élek. Tényleg! Én őszintén nem akartam, de így alakult. Több, mint negyven évig gyakoroltam láthatatlannak lenni, és elnézést kérni. Mindenért. Ezért a kijelentésért is. A mondat végi pontért is, úgyhogy most nem is teszek Amíg nem voltam ismert minden…..
Tegnapi ígéretemhez híven bemutatok egy újabb érdekes lehetőséget, a Website Tester-t amelynek a valóságalapját bárki kétségbevonhatja - akár joggal is -, de mert a regisztrációhoz semmilyen olyan személyes információt nem kérnek, ami miatt ne regisztrálhatna az ember, szokás…..
s-zsuzsa55 2010.09.22 18:24:50
@trecom: Abszolut spekulációs termék és tranzakció. Az oldal és a téma magáért beszél. Csak gyakorlott és hozzá illő alapismeretekkel rendelkezők próbálják meg, és csak is akkor, ha van elveszteni való felesleges pénzük. A kérdésed alapján, te nem ebbe a körbe tartozó lehetsz. Nem neked való. Vegyél lottót, hamarabb nyersz. Bocs, de ez jó tanács volt.
Ha az előzetes terven senki és semmi nem változtat, Nelli baba 17 nap múlva császárral megszületik. A kismama nagyon jól van, bár az éjszakai elalvás ill. folyamatos alvás nem mindig zavartalan, különösen az ágyban való egyik oldalról a másikra való átfordulás megy nehézkesen…..
Már egy ideje próbálunk rájönni, hogy Nelli baba feje vajon még mindig fenn van-e vagy netán már fejjel lefelé közlekedünk vele. :-) Az ultrahangon még az látszott, hogy előre tekint, a feje fenn, a végtagok lenn. A minap azonban a baba csuklásait már határozottan…..