Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ircsi 63

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kupát is beszámítva 26 mérkőzésen keresztül nem talált a rendes játékidőben legyőzőre a Dab.Docler, A Mol Liga elődöntőjében azonban ismét a rendes játékidőben szenvedett vereséget, ezzel meglepetésre a Vasas Budapest Stars lesz a fináléban az Újpest ellenfele. Nem…..
ircsi 63 2010.01.23 23:45:06
@a. Bárd: Kangyal Balázs hogyan engedheti szerinted ezt meg magának? Van erről is véleményem. "naná, mindenről van " Az egész hokis társadalom"bírók, vezetők" kiemelten kezeli, túlzottan tiszterli és többet engednek meg neki mint másnak. Nem lenne ezzel baj ha ő ezt helyén kezelné. Valami miatt azonban nem teszi ezt és itt most gondoljunk amit akarunk. Egyébként jól teszi amit tesz mert lássuk be ezt következmények nélkül teheti. És ha ezzel megzavarja az ellenfeleket hát, jól végezte dolgát, Ugye?
ircsi 63 2010.01.23 23:50:52
@pokerface: Nem szerewtném ha a szuper közönség ettől elpártolna vagy csalódna. A fiúk úgy érzik ,hogy mindent megtettek , én azért azt gondolom lehetett volna ennél sokkal többet tenni. Persze töretlenül bízom bennük és imádom a csapatom. Jó éjt!
ircsi 63 2010.01.23 23:55:44
@lbsz: Szerinted Svasznek, Majoross, holeczy ekkora ászok voltak? Rajna , szappanos sokkal inkább!