Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mephysto

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétségtelenül a Guardians of the Galaxy az idei filmes felhozatal „legvárósabb” alkotásává lépett elő, ezért összeszedtük a (képregények alapján) a legfontosabb tudnivalókat azok számára, akik olthatatlan vágyat éreznek, jobban megismerjék Rocket Raccoon-t és…..
Mindig is tudtuk, hogy az Apple nagyon erős márkanév, ha ugyan nem a legerősebb. Ugyan már, például ki tud másik olyan céget, amelynek a hőskorszaka is tele van a maguk idejében hatalmas bukást hozó, ám mára mégis legendás termékekkel? Ahogy azt Surur a WMPoweruser…..
mephysto 2014.07.25 08:48:33
@Eltomi: hát több, mint a te kérdésednek...
Nike Sportswear Store - Budapest, Andrássy út 12. ide mindenképpen érdemes elnézni, rengeteg jó cuccuk vanNikewomen üzlet - Budapest, Váci utca 7., Tel.: (1) 328 0753Nikewomen üzlet - Budapest, Aréna Plaza, Tel.: (70) 455 8062Nike márkaüzlet - Budapest, Aréna Plaza, Tel.: (70) 455…..
mephysto 2010.04.02 20:40:56
@DaMartian:

Köszi az infót! Hát, nem tettél boldoggá :) Az a baj, hogy az akkori színvilág, formavilág eltűnt... ez a fekete - arany keverékek... mostanság meg nem igen találok olyat, ami tényelg odaverne :)

lehet esetleg olyan katalógust beszerezni valahol, amiben Mo-on is kapható csukák vannak? Vagy online van ilyen?
Demszky Gábor és Molnár Gyula mosolyogva tandembiciklizik valamelyik választás előtti időszakban. Többek közt ez a kép is felvillant a Fidelitas mai településkonferenciáján, amelyik a két évvel ezelőtti Városálom 2010 folytatása volt, ezúttal "2 kerék - 4 kerék"…..